Кауфланд - тема 29

• 88 423
  • 742
  •   1
Отговори
# 255
Изобщо не са брак.

# 256
  • somewhere over the rainbow
Не знам дали някой би ял умряла маруля, ако ще да му е подарена. Естествено, че гледаш преди да купиш. Много често наистина са увехнали, но много често и не са.

# 257
При нас правят друго с намаленията поне за зеленчуците и плодовете.Прибират хубавите и вадят поувехнали.Обаче това става преди да се обявят намаленията.Та  съм виждала хора пълнят си количките и обикалят до като обявят намаленията.

# 258
А значи съм хванала " промоцията" веднъж, защото си купих цвете в саксийка за 50ст. 😀

# 259
Що да са брак като до преди 5 минути са били читави да се продават на нормална цена?

# 260
Що да са брак като до преди 5 минути са били читави да се продават на нормална цена?

И аз това казвам.
Това, което е брак е с червени етикети. Даже и то не се води брак, а с наближаващ срок на годност или лош вид.

# 261
  • somewhere over the rainbow
Бракувана стока не може да се продава под никаква форма, тя просто е бракувана. Не е нужно да си Айнщайн, за да се сетиш, че това са стоки, които скоро ще бъдат брак. За това гледаш, четеш и преценяваш. Но естествено, че щом се продават, тези стоки не са все още брак.

# 262

Точно от персонала, тези които правят намаленията го наричат брак по между си, вие както искате му казвайте.
"За брак", щом ви е различно...
Преди да го пуснат както вече са писали прибират щайгите с читавата стока, която ще изтрае до следващия ден и остават само неугледната, по-изгодно им е да я продадат на символични цени, вместо да плащат за изхвърляне.
Поне в София, в  няколкото К, които сме обикаляли преди имаше добра стока и чакаха доста хора, сега няма никой след 20:00 часа, но явно поръчват малко и не намялат почти нищо.

А не може да се продава бракувана стока?
 По Закон нямат право да продават с нарушена опаковка, но редовно има скъсани пакети, сол, брашно и други вързани в прозрачни пликове, изтекли в плика. Кой ги купува е друга тема.

# 263
  • оттам, откъдето започва България
Не съм съгласна за това, че зеленчуците са брак. Снощи си купих две свежи салатки по 0.19 лв. Купих си и гъбки 250 г на 0.19 лв. Аз не бих си и помислила да купя нещо, което няма добър вид, пък дори и без пари да го дават.

ShikeR, защо не писа по-рано? Снощи и аз си купих протектор за матрак, че този, който имам на Тед, направо ме вбесява години наред.
Този още не съм го изпрала, но го наложих на спалнята и я покриваше добре. Дано и след прането да е така. Аз също слагам върху него чаршаф с ластик, а отгоре друг чаршаф. Дано не се набира.

# 264
Аз съм доволна от протектора за матрак, но взех от най-големия размер. Идеално стана на спалнята, двата ластика отгоре не съм ги закрепила хубаво, че матракът е с механизъм. И въпреки, че детето като ме издебне, скача по спалнята, протекторът не се е разместил.

# 265
  • Варна
При нас правят друго с намаленията поне за зеленчуците и плодовете.Прибират хубавите и вадят поувехнали.Обаче това става преди да се обявят намаленията.Та  съм виждала хора пълнят си количките и обикалят до като обявят намаленията.

О, боже, никога не бих се сетила. Какво ли няма да измисли народът...
Предполагам това са клиенти, живеещи в съседство до КФ, иначе не знам кой нормален зает човек ще напазарува и вместо да бърза да се прибере вкъщи, ще навърта кръгчета из магазина, докато не обявят намаление...

# 266
Бабите я вършат тази работа. Отиват към 19ч, пълнят количките и се мотаят и седят на седянка там. Като минат намаленията и ако нещо не е намалено го връщат обратно. Така имат свежи продукти за без пари.
Веднъж и аз я свърших тази работа. Ми тъй де, поблазних се Joy

# 267
В дружбите ли? Wink
Ох, изпитвам културен шок всеки път като ида в Кауфланд... Sad
Дребна определени намаления иначе не ходя. Преди бях само там. Сега Л. Ми е фаворит

# 268
  • Русе
В дружбите ли? Wink
Ох, изпитвам културен шок всеки път като ида в Кауфланд... Sad
Дребна определени намаления иначе не ходя. Преди бях само там. Сега Л. Ми е фаворит
Ти пък... Ми идвай на нашия К. Тук сме по ЕнтлЕгентни Joy

# 269
Някой опитвал ли е сиренето Дунавия в кутийка 400гр? Хубаво ли е?

Общи условия

Активация на акаунт