Кауфланд - тема 29

• 88 429
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Има ли и други недоволни от протектора за матрак 82/190? Не се застопорява добре, понеже ластиците са малки и зашити по в края. Ако и утре сутрин се е изплъзнал от матрака, ще го върна.

# 241
Аз имам няколко вида протектори от Кауфланд, както и различни размери. Нямам проблем. Измъкват се ако е имало активно скачане по леглата. И май само за голямото легло се измъква. Слагам чаршаф с ластик отгоре и той го задържа допълнително.

# 242
Има ли и други недоволни от протектора за матрак 82/190? Не се застопорява добре, понеже ластиците са малки и зашити по в края. Ако и утре сутрин се е изплъзнал от матрака, ще го върна.

Ако е на тед имаме същия отвратителен е, на дължина е добре, но за страните идва тесен или се мести от единия край ако закрива от другия се оголва и малкия като спи събира чаршафите от мърдане

# 243
 Не е на Тед, но се получава същото нещо. Днес ММ явно е спал по-спокойно и всичко си беше на мястото Simple Smile Дано спре да се вади, че не ми се занимава с тия връщания...

# 244
В Благоевград строят шатра за разпродажба. Само нехранителни стоки ли разпродаватв тези шатри?Колко време продължава разпродажбата?

# 245
В Благоевград строят шатра за разпродажба. Само нехранителни стоки ли разпродаватв тези шатри?Колко време продължава разпродажбата?

Нехранителни.
При нас беше около 2 седмици.

# 246
  • София
В Кауфланд има ли слънчеви очила и на каква цена са ?

# 247
Преди разместванията имаше със сигурност, при нас бяха преди касите, сега не са там, цени не знам..

# 248
  • somewhere over the rainbow
При нас преди разместванията бяха на стелаж близо до детските играчки. 10-12 лв. са. Сигурно ги има и сега, но не знам къде.

# 249
Хубаво, че не помните, защото след седмица пак ще са разместени.

Последна редакция: чт, 31 май 2018, 19:00 от Билян@

# 250
При нас са при вестниците. На различни цени са.

# 251
Не ми харесаха банските. С мека чашка и за мен няма толкова малък размер, 38 е огромно.
И Лидл-ските също ми са големи. Crazy

# 252
Зехтинът Алеас хубав ли е ? Simple Smile

# 253
Ехеее...това за промоциите вечер не го знаех.😆

Не са промоции, а БРАК - застоялата стока, пред изтичане на годност,  която никой иначе няма да купи.
Другите вериги я изхвърлят, тези я намалят по няколко пъти на вечер,  почвайки символично в началото,  повече, ако никой не се излъже да купува, докато я разкарат.
Понякога, ако са поръчали в огромни количества, но рядко може и прясна стока да се хване в тази "промоция", повечето пъти са овехнали пред разваляне плодове/зеленчуци.
С месата и млечните е същото, пускат ги ден, два преди изтичане срока им на годност, обикновено на - 30%.

# 254
  • Варна
Е, щом са брак и увяхнали-умряли, то тогава не е много за завиждане, че някой си е купил маруля за 5 стотинки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт