Кауфланд - тема 29

• 88 433
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
  • somewhere over the rainbow
Виждала съм обикновен котлон, единичен, с плоча, но не знам колко е качествен, както и какво вие разбирате под качествен.
Големите намаления са след 20 ч. при нас. Не ходим специално за тях, но пък тогава е минала голямата блъсканица и ми е приятно да се шляя с още има-няма 30 човека. Нямат предварително обявени такива намаления, обявяват ги на момента, явно според това, което им е останало. Купувала съм боя за коса Арома за 1 ст. /една стотинка/ - срокът й изтичаше след 2 дни, но си беше ок. Торта за 1.50 лв, маруля и лук по 10 ст, пресни гъби за 89 ст., телешки мариновани пържоли за 4.59 лв., кебапчета Стара планина за 99 ст., натурална Активия за 9 ст, прясно мляко за 59 ст. и много други, за които не се сещам. Направо подаряват хляба и готовите храни. Всичко това е понякога, да не остане някой с впечатление, че е всеки ден.
При мен обикновено се случва да ги взема на нормални цени и докато отида до касата, да ме изненадат приятно.

# 226
Сиренето Дунавия хубаво ли е? Не съм яла от малка, а това беше мноооого отдавна.

# 227
Преди няколко седмици пак беше в каталога и поръчах на ММ да вземе,защото и аз пазя хубави спомени за топъл хляб,такова сирене и доматки. 😍 Ноо няма нищо общо. Даже си е направо гадничко това. Много солено и твърдо. Не ни хареса.

# 228
Последния път взехме от Пършевица, беше много хубаво, обаче уцелихме намаление на 8 и нещо от 16 лв. Иначе 16 лв. за кило сирене си е  #Crazy #Crazy #Crazy

# 229
Благодаря, ще го пропусна! И аз взимах скоро сирене и кашкавал Пършевица, намалени разбира се, че при тях цените са ужасно високи, и също ги харесах. Остава да са си оправили и киселото мляко, че го бяха развалили.

# 230
Аз онзи ден отидох в Кауфланд към 20ч. Имаше намалени краставици на 69 ст. Беше буквално бой, ровене в касетките, прехвърляха се краставици. Чудо беше!

# 231
Ехеее...това за промоциите вечер не го знаех.😆
Не че някой го интересува, ама възглавницата, която си купих от там на ТЕД е супер. Много съм доволна. И ухае на лавандула. Чудно.

# 232
Твърда ли е?

# 233
Не. Тя е с масажиращ ефект, термочувствителна и с мемори пяна.

# 234

Супер, какви пари е и има ли я и тази седмица?

# 235
  • Варна
Вечер ли се случват тия цени като от соц-а?

Ех, тоз соц...тогава хората имаха пари, ама стоки нямаше по магазините Joy

# 236

Супер, какви пари е и има ли я и тази седмица?
От 60лв е намалена на 30лв. От миналата седмица са, бяха свършили, но тази седмица пак бяха заредили. Не знам дали ще са останали бройки обаче.

# 237

Ако става въпрос за банските за големи те са от утре, както и някой плажни артикули, детските в брошурата пише от 1 юни, но слънцезащитните са налични от понеделник

Благодаря, сега видях, че е така. Embarassed
Днес обзаведох моята дъщеря с 3 чифта кецове по 7,50. Grinning
Едните са тези
плюс черни и сиви. Simple Smile

# 238
Дали са хубави дините? Пробвал ли ги е някой? По това време едва ли, ама...

# 239
Дините ги гледах преди малко, имаше разрязани, изглеждаха презрели. Миналата година започнах да ги ям в началото на юни и бяха много вкусни, взимах си ги от Фантастико.

Общи условия

Активация на акаунт