Кауфланд - тема 29

• 88 285
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • somewhere over the rainbow
Аз пък си купих възглавницата на ТЕД, която търсех. Заредили са ги пак.
И как е? Аз още й се чудя и май ще свърши, докато се начудя.

# 196
  • Русе
Обърках нещо с цитатите,извинете.Исках да попитам конкретно за мрежите от 2.99.как се поставят.
Пропуснала съм третия вид. И тази мрежа имам Grinning
Тя се продава със самозалепващи велкро лепенки. Само с грапавата част. Залепят се на дограмата отвътре при отворен прозорец. Изрязваш си мрежата по размера на отваряемото ти крило и закрепяш към велкрото. Лепилото на велкрото много не държи, но с двойнозалепващо тиксо оправих там, където се разлепи. Тези мрежи ползвам от миналото лято.

# 197
  • Варна
И аз скоро сложих такава мрежа в спалнята. При мен нищо не се разлепя, много добре стана. Важно е мрежата да не е прекалено опъната. Недостатък е, че самите дупки на мрежата не са от най-ситните и има едни мини мушички, колкото семка от киви, които си влизат. Но са малко. Страх ме е само някой слабичък комар да не се провре, но досега е нямало пробив в системата. Grinning

# 198
  • Русе
И аз скоро сложих такава мрежа в спалнята. При мен нищо не се разлепя, много добре стана....
Ее, чакай, де! Моята, както писах е от миналото лято в къщата на село, а тя зимата е необитаема. Тази пролет, като отворих прозорците и в ъгълчетата отгоре имаше разлепено.

# 199
  • Варна
Може и от времето да е, но една приятелка също си сложи преди няколко седмици и вече й се разлепи в единия ъгъл, защото мрежата беше твърде опъната. Но си го оправи с тиксо де. Като цяло за 3 лв мрежата е повече от перфектна. Един комарник е 50 лв...

# 200
Мрежата самозалепваща ли е?

# 201
Преди няколко години купих такава мрежа /може би друга марка да е била  newsm78/. Опитах се да я залепя на дограмата - не само не се залепи добре, ами и след отлепянето остана едно гадно лепило по прозореца, няма махане... Confused

# 202
Ние миналото лято слагахме на външната врата такава с магнити,отлепяше се,но и ние я оправихме с двойнолепещо тиксо. Тази година обаче май ще пропуснем,че малката ще е все вън. 😂

# 203
  • Пловдив
Аз май за сладолед ще ходя... Grinning

# 204
Тази сутрин в 8,30 пазарувах. Имаше много хубави череши на 2,99, накупих и сладоледи да имаме. Въпреки че имаше 6 отворени каси, имаше опашки, но бързо вървяха.

# 205
Течния Рекс бива ли го, никога не съм прала с него, но стария ми гел е на привършване и трябва взема нещо хем да го бива хем и финансово да е изгодно. Колебая се между него и Омото

# 206
Аз съм за Омото.

# 207
  • Пловдив
Дамските кецове ок ли са?

# 208
Гледах в сайта и в брошурата, но не видях дали тази седмица има цветя в саксии и какви.  newsm78

Моля да кажете, ако сте ходили днес - принципно се интересувам от орхидеи за Кауфланд в Младост 3. Praynig

# 209
  • София
Гледах в сайта и в брошурата, но не видях дали тази седмица има цветя в саксии и какви.  newsm78

Моля да кажете, ако сте ходили днес - принципно се интересувам от орхидеи за Кауфланд в Младост 3. Praynig

Малко офф: виж Бриколаж и Практикер. Във втория бяха 12 лв орхидеите. 

Общи условия

Активация на акаунт