Кауфланд - тема 29

• 88 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Топчетата са с диаметър по-голям от 1 лв. Подскачат много хубаво. Това е пример с Бразилия.

# 346
  • оттам, откъдето започва България
Столчето за къмпинг дали е стабилно,някой,ако е купувал подобно да сподели мнение ? 
Благодаря  Simple Smile

Не бих ти го препоръчала. Брат ми си купи, защото е рибар. Ползва го 2-3 пъти и се разпадна, а той не е тежък мъж като кг.
Много са паянтови. Не препоръчвам!

Ние имаме комплект 2 стола с маса, но не на тази цена, и повече от 10 години ги ползваме без проблем. Както се казва: железни са. Simple Smile

# 347
Имам Уок тиган черен с точки,за една година се надраска и дръжката всеки момент ще се извади.Не съм доволна,беше на промоция 19.99,има някаква буква В отстрани на него,това помня от марката.

# 348
Мнения за сладоледа Карте дор/Carte dor?
Любим ни е вкъщи, троен шоколад най вече. Heart Eyes

# 349
Два дни подред пазарувам за по 100 лева и ги отказвам още на касата,казвам им да ги дадат на някой,който ги събира.Така правех и със Стикитата в Лидл.

Какви два дни, като от днес ги дават. А софийската касиерка е много стисната.

# 350
Два дни подред пазарувам за по 100 лева и ги отказвам още на касата,казвам им да ги дадат на някой,който ги събира.Така правех и със Стикитата в Лидл.

Какви два дни, като от днес ги дават. А софийската касиерка е много стисната.
В Перник ми ги предлагат от миналата седмица Simple Smile

# 351
  • Бургас / UK
Столчето за къмпинг дали е стабилно,някой,ако е купувал подобно да сподели мнение ?  
Благодаря  Simple Smile

Не бих ти го препоръчала. Брат ми си купи, защото е рибар. Ползва го 2-3 пъти и се разпадна, а той не е тежък мъж като кг.
Много са паянтови. Не препоръчвам!

Ние имаме комплект 2 стола с маса, но не на тази цена, и повече от 10 години ги ползваме без проблем. Както се казва: железни са. Simple Smile

Благодаря Дидка Питка  bouquet точно и аз за тази цел исках да го купя за баща ми...Отказа ме  Mr. Green
Аз имам швейцарски топчо  Peace

# 352
Топчетата са с диаметър по-голям от 1 лв. Подскачат много хубаво. Това е пример с Бразилия.
Много са готини, и аз вече имам топчо. 😀😀😀

# 353
  • shumen
Аз ако не събирам вземам,а ги давам на деца.

# 354
  • Русе
Ееее,стига де,наистина ли???
Повече няма да оставям!
Случвало ми се е веднъж едно малко момиченце да ми поиска някакви стикери бяха в Билла и ѝ ги дадох.
Явлението БГ Продавачка...[/quot Няма как да знам със сигурност,но предполагам.
Мйката на приятелка на дъщеря ми работеше в Лидл, когато срещу събрани точки даваха плюшените играчки от Ледена епоха. Като се сетя какво чакане падна за тях - няколко месеца. И какво си мислите? Детето имаше плюшени играчки в изобилие и подаряваше на приятелките си.

# 355
Вече имам 1 повтарящо се.

# 356
Вече имам 1 повтарящо се.

Ами освен да пишеш кое е и да го обърнем на повторки в темата  Joy

# 357
Червено с черно.

# 358
ММ направил сметка 80 лв. в понеделник и не са му дали топчовци. Попитал касиерката, измрънкала нещо от сорта, че не ги били получили още. Децата бяха разочаровани.

# 359
  • Пловдив
ММ направил сметка 80 лв. в понеделник и не са му дали топчовци. Попитал касиерката, измрънкала нещо от сорта, че не ги били получили още. Децата бяха разочаровани.
хм...аз за 44 получих 2.

Общи условия

Активация на акаунт