ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 463
  • 288
  •   1
Отговори
# 105
Честито на мама Novalexa Нека ДАниела е послушна и добричка и радва всички около себе си Heart Eyes Hug

Аз искам да попитам, във връзка с Харибо както бе написала - наистина ли ако ти изтекават водите трябва да лежиш newsm78 ...ами ако вземеш да раждаш - нещо не ми е ясно това с водите Thinking
Не трябва ли да бързаш за болницата newsm78

# 106
  • София
Честито на всички родили майчета, да са ви живи и здрави бебенцата!
Днес бях на консултация, 5 кг. съм качила до този момент за 9 месеца, навикаха ме хубаво и ми вдигнаха кръвното. Cry
Иначе изследванията са ми супер, нямам албумин, хемоглобина ме е 128, нямам разкритие, шийката си е много добре, бебето си стой все надолу с главичката, в нормите е...
Пожелавам на всички само хубави емоции и спокойни дни в очакване на сладките кукли  bouquet Hug

# 107
  • София
Аз искам да попитам, във връзка с Харибо както бе написала - наистина ли ако ти изтекават водите трябва да лежиш newsm78 ...ами ако вземеш да раждаш - нещо не ми е ясно това с водите Thinking
Не трябва ли да бързаш за болницата newsm78[/tt][/size]

На училището за родители ни казаха, че ако изтекат водите, веднага лягаш. Някой друг междувременно приготвя, каквото не е приготвено, ти лежиш. Обаждаш се на лекаря, ако имаш уговорка с такъв и му обясняваш ситуацията. Той ще разпита какво количество е изтекло, дали е имало цвят и т.н. и ще ти каже можеш ли да влезеш в банята за душ и тоалет набързо. След това - бегом към болницата.
Ако нямаш уговорка с лекар - пак по същия начин - лешиш, не приготвяш нищо сама, ако водите не са зелени влизаш набързо в банята и след това в болницата. Ако са зелени водите пропускаш банята и възможно най-бързо в болницата, защото е опасно.

Ох, аз сега за друго съм притеснена... Явно често се случва да порежат бебето при секцио и сега само за това пък се притеснявам.

# 108
Привет!
Ами на мен тук ми говорят на чужд език и аз често се разсейвам, но това което запомних от курса е, че ако водите са със зелникъв или тъмно жълт отенък трябва моментално да се обадищ на доктора и да не правиш излишни движения. Тези два цвята издават, че не всичко е ОК. Ако водите ти нямат такива отенъци, пак се обаждаш на доктора, но няма нужда да лежиш. Аз обаче все се чудя ако съм с някой тъмен панталон как ще разбера какъв ми е отенъка newsm78 на водите. Някои мами , които познавам ми казах че са стоели повече от 24 часа докато стане време за бебо да излиза, но явно техните води са били без такива отенъци. За това каквото и да сте чели мили мами, като ви се пукнат водите звънете на доки, та те ще ви кажат най-добре.......че понякога на курсовете могат да се объркат. Моя мъж така поправи една от лекторките тук и аз понеже не съм на "ТИ" с медицинските термини на англииски, така щях да си го запомня погрешно както жената обърквайки се го каза.
Лека вечер на всички!

# 109
Честита дъщеричка ма мама Novalexa! Да е жива, здрава и много да ги слуша!   newsm51 newsm03

# 110
  • София
А, да... И жълтеникав цвят на водите също е опасно, не само зелен.

# 111
  • Ямбол
Честита принцеса даниела на мама Novalexa! Да е жива и здрава, много щастлива и да радва мама и тати!
"Майски" майки, добре дошли при нас!Сигурно сте доста изнервени от това чакане!Още малко!Спокойно и успех!
Тинтири-Минтири, не се притеснявай!Всичко ще бъде наред!

# 112
Ехеи моми4ета аз пак се вклю4вам малко по-късно днес, но все пак...
4ЕСТИТИ БЕБЕ6ОР4ЕТА НА БОГИ, ВАЛКИРИА И НОВАЛЕXА, САМО РАДОСТ И 6ТАСТИЕ ДА ВИ НОСИАТ И МНОГО, МНОГО ДА ВИ СЛУ6КАТ.
 Добре до6ли и на маиските мами при нас wavey, съ4увствам ви моми4ета 4е като гледам маи и аз 6те преносвам и от сега ми е изнервено smile3506, но както и да е тук при нас 6те се по4увствате добре сигурна сум smile3521.
 П.с. забравих да поздравя Миленка за рожденя ден, на патерица но все пак... MИЛЕН4Е ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА, И МНОГО 6ТАСТЛИВА МАМА. Е хаиде това е за сега о4акваме вклю4ване от Кабранска може би...успех и на теб мила newsm10, не се притесняваи за ни6то. Лека но6т от мен.

# 113
Честити бебчета и от мен на мамите Валкирия и Новалекса. Много здрави и щастливи да са и да се радват на малките си съкровища! smile3525
Добре дошли и на майските мамчета! То не остана... още мъничко стискайте зъбки и чакаме да се похвалите с здрави бебчета.

# 114
Не трябва ли да бързаш за болницата newsm78[/tt][/size]

На училището за родители ни казаха, че ако изтекат водите, веднага лягаш. Някой друг междувременно приготвя, каквото не е приготвено, ти лежиш. Обаждаш се на лекаря, ако имаш уговорка с такъв и му обясняваш ситуацията. Той ще разпита какво количество е изтекло, дали е имало цвят и т.н. и ще ти каже можеш ли да влезеш в банята за душ и тоалет набързо. След това - бегом към болницата.
Ако нямаш уговорка с лекар - пак по същия начин - лешиш, не приготвяш нищо сама, ако водите не са зелени влизаш набързо в банята и след това в болницата. Ако са зелени водите пропускаш банята и възможно най-бързо в болницата, защото е опасно.

newsm10

Тинтири Минтири не се притеснявай 4е могат да порежат беб4о, това се слу4ва рядко,а при Харибо zа6тото са бърzали много и не са внимавали,а и е нямала води, но важното е 4е са живи и zдрави.
Моми4ета, току 6то ми падна тапата, не6то слуzесто примесено с малко кръв, така 4е до няколко дни може и да гу6кам бебата. newsm44
4естити ни нови беб4ета, да са живи и zдрави

Целувки от мен и стискайте палци, 4е сега малко ме хвана 6убето.

# 115
Честити бебенца на всички нови майки, Честит рожден ден на патерици на Миленка да сте живи  и здрави и много радост покрай малките човечета.
Успех на Кабранска днес и всички, които са се запътила да раждат на този ден.
Аз съм добре с никаквки симптомиза разждане ама то и си имам много времедо термина де Simple Smile. Сега отивам на училището за бременни към Тина Киркова да видм какво ще ни разажат там Simple Smile. Някой беше казал че също ще ходи ама като не могада се сетя кой Sad.

# 116
 Здравейте и от мен!
На маиските мами добре дошли Simple Smile, ако има още да заповядат Simple Smile Simple Smile.
Честито бебче на мама Novalexa! Да е живо и здраво и много радст да носи на всички!
Тинтири-Минтири, не се притеснявай излишно. При мама Харибо секциото е било по спешност, а при теб като е планово няма толкова да бързат лекарите и нищо няма да му стане на бебчето.
bebence, с теб сме ще стискаме палци всичко да мине бързо и леко.

# 117
  • Sofia
Здравейте момичета, нахлувам във вашата темичка, защото  искам с радост да ви съобщя една хубава вест.
Тинтири-Минтири има син Виктор, родил се е в 8.25ч. тази сутрин - 49см. 2850кг! Да са живи здрави и много много щастливи мама и бебчо!  bouquet
Толкова се радвам - деня започва добре, успех на всички момичета - леко раждане ви пожелавам, а на вече родилите  - здрави и щастливи бебоци.  Simple Smile

# 118
Здравейте момичета.
Денят започва страхотно.
Честити бебенца на Новалекса и на Тинтири-Минтири.
Да са живи, здрави и щастливи и много да радват мама и тати.
Ох момичета като прочета за още бебоци и направо ми текват сълзи от радост.
Bebence стискаме палци всичко да мине добре и скоро и ти да се похвалиш с baby_neutral бебок.
Вече ми се искам и моя да излиза да си го гушкам, ама му викам още една седмица да изчака че имам малко работа тука в офиса.
Ще стоя постоянно пред компа днес, прдчувствам че ще имаме още бебоциии.

# 119
 Честито бебенце на Тинтири-Минтири! Да им е жив и здрав и да носи много радост на мама и тате!

Общи условия

Активация на акаунт