ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 640
  • 288
  •   1
Отговори
# 120
Честито на мама Novalexa Нека ДАниела е послушна и добричка и радва всички около себе си Heart Eyes Hug

Аз искам да попитам, във връзка с Харибо както бе написала - наистина ли ако ти изтекават водите трябва да лежиш newsm78 ...ами ако вземеш да раждаш - нещо не ми е ясно това с водите Thinking
Не трябва ли да бързаш за болницата newsm78

Дидке,аз мисля ,че с Харибо,това е частен случай.Може би ако нейната беба е била главично,въобще нямаше да има проблеми.На мен тук ми казаха,че ако ми изтичат водите,мога да продължавам да се движа(в къщи),и да не им се обаждам,освен ако водата е зеленикава.Иначе да им се обаждя и да тръгваме към болницата 2 часа след като имам контракции на 5 мин.

# 121
Честито бебенце на мама Тинтири-Минтири. Да й е жив и здрав малкия юнак и само радост да им носи! smile3525 smile3504
Ох, и аз като гледам как се раждат бебенцата, а аз чак в края на юни... имам чувството, че ще останем малко необебилите се..., но здраве да е...

# 122
Здравейте милички,Честити бебенца на Тинтири-минтири и Новалекса,да са им живи и здрави,много да папкат и слушкат.Моето бебче е много ниско долу,направо е легнало върху пикочния ми мехур,ужас в скоро време ще тръгна с памперсите. JoyЩо се отнася до водата наистина трябва да  си в легнало положение и веднага да се отиде с болницата.Когато раждах Марти,ми изтече първо водата в 11.00ч. вечерта.Най интересното  беше че когато си легнах чух нещо като  хрущене  и след малко под мен се образува цяла локва а мъжът ми направо се стресна горкият.Закараха ме в болницата и в 2 часа сутринта ме почнаха контракции на пет минути  и в 7.45 родих Мартито.Така беше първия път,сега се надявам  да тръгне през деня Rolling Eyes

# 123
  • София
момичета, включвам се при вас, за да ви кажа една хубава новина, макар и със закъснение/не видях някой да е отбелязъл/: Нора /Noneto/ си има момиченце - Дара!Красавицата тежи 3200 и е висока 51см!Прилича на татко си и си има хубава косичка!Получих съобщението на 30 Май вечерта! Да им е жива и здрава и им желая само щастие с малката принцеса!

# 124
  • Пловдив
Милички включвам се да ви съобщя една мноооооооого дълго очаквана новина.

Кабранска днес роди момченце  newsm44  (нормално раждане). Казва се Ивайло и тежи 3850гр. Доста я поизмъчи, но отсега нататък да им е жив и здрав и само радост да им носи.   smile3525

И докато не съм забравила, честито бебе Виктор и на Тинтири-Минтири. Да е послушен, да папка много, а Жени бързо да се възстановява.

# 125
ЕЕЕЕ КОЛКО БЕБЕТА САМО ДО СЕГА!!
Честито на Кабранска,Тинтири-минтири,Нора [/color] да са им живи и здрави бебчетата и много да ги радват!
Много хубави новини днес....  bouquet  bouquet  bouquet

# 126
Супер, имаме си още бебчета!
Честити бебчета на мама Кабранска и на мама Нора! Да са им живи и зррави, много да слушкат и папкат!
Е, най-накрая се появи бебчето на Кабранска, много хубава новина. И все пак е успяла да си го роди нормално както искаше. Бързо възстановяване им пожелавам и на двете нови мами. Simple Smile

# 127
ЧЕСТИТО НА НОРА, ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И БЕБЕТАТА И МАМИТЕ И БЪРЗО ДА СЕ ВРЪЩАТ ТУК! color]

# 128
  • Пловдив
Честити бебоче на мама Люба /Кабранска / .Поздравления за големия мъж. На мама пожелавам бързо възстановяване а на  бебо ееее той само трябва да папка и да расте здрав и послушен за радост на мама и тате.  newsm51

# 129
Ехаааа супер. Най-накрая се появи дългоочаквания мъник на Кабранска newsm44
Честито! Да е жив и здрав и много да ги радва.
На Люба бързо възстановяване и да идва да ни разказва как е минало, ама ние и снимки чакамееее

# 130
ЕЕЕЕЕЕЕ...най после!!!Честито на Кабранска!!!Да им е жив и здрав младежа!!

Вече самз нареееееед!!
 bowuu

# 131
Еxааааа страхотен ден е днес за юнските мами newsm44.
4ЕСТИТИ ВИ РОЖБИ Тинтири-Минтири /маи до последно си била при нас/, Нонето и разбира се КАБРАНСКА /спецялно за твоето беб4е много се развълнувах/. ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБ4ОВЦИТЕ, ДА ВИ РАДВАТ МНОГО И ДА СЛУ6КАТ.Хаиде има ли о6те за днес??? Желая ви успех моми4ета newsm10.

# 132
честито на всички майки,на Кабранска също(от вчера го чакаме туй детенце...)

# 133
Честито на Novalexa Нонето Жени и Кабранска!Да са има живи и здрави  бебчовците! smile3504 smile3504 smile3504 smile3504

На запътилите се мами да раждат стискам палци!Много късмет и леко раждане ! pacifier
Днес бях на док и той ми каза че плацентата е узряла а водите са намалели.Слуша ми тоновете и каза че за бебка няма опасност не страда от намалялото количество води но до сряда сутринта ако не родя директно в Шеиново.Каза  че предполага че ще ме оставят там под наблюдение newsm78Та така се процедира в моя случай с преносването.Ако не бяха добри тоновете щеше да ме изпрати веднага .
Е това е от мене момичета за сега.
Дано до довечера има още малчовци от мамите , които днес още не са писали тук smile3508
Жени е била във форума часове преди да роди.Сигурно всичко е минало много бързо newsm47

# 134
Здравейте мамчета   bouquet
Polimoli ще докладваме естествено Simple Smile
mimik много се радвам за вас продължавайте все така и целувки на малката принцеса   love001
maria ra добре си ни дошла   bouquet оффф абе какво правят тези доктори бре може ли да са толкова непохватни  newsm78 всичко ще е наред ще мине сега много бързо зараства всичко на бебоците  Praynig стискам палци и пращам целувки  newsm10
paizy добре си дошла сред нас   bouquet
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА МАМИТЕ Novalexa, Тинтири-Минтири И Noneto МНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ, А НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ   bouquet
ЕЕЕЕ НАЙ СЕТНЕ ОЧАКВАНАТА НОВИНА ЗА Кабранска Simple SmileSimple SmileSimple Smile ДА ИМ Е ЖИВО И ЗДРАВО ДЕТЕНЦЕТО И МНОГО ДА ГИ СЛУША И РАДВА  newsm51
Много радост днес направо се разплаках от кеф  smile3501 Целувки от мен на всички и лек ден за сега   love001

Общи условия

Активация на акаунт