ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 389
  • 288
  •   1
Отговори
# 135
Честити бебчовци на мамите Нора, Кабранска и Тинтири -Минтири да са живи и здрави малките  сладури , а на мамитебързо възстановяване  bouquet

# 136
  • Пловдив
Здравейте момичета, пак съм аз  Hug

Току що се чух с Люба, и тя и Иво са добре, звучеше много свежа. Праща на всички ви много поздрави и пожелава на всяка от нас толкова леко раждане като нейното. Приели са я около 10, а в 12 без нещо е проплакал Иво. В неделя ги изписват и ще е на линия да разказва с подробности  Wink

Hug от мен и бебон

# 137
  • Пловдив
Честити бебоци на Novalexa, Тинтири-Минтири И Noneto Да са им живи и здрави и много да ги радват.
А на мама Любка Кабранска - Браво, най-накрая, да е живичък и здравичък Иво и да слушка много! Супер, че след толкова чакане и контракции накрая всичко е минало бързо и добре.
Пожелавам леко раждане и на все още чакащите юнски мамички.

# 138
Браво на Люба, най-сетне, ама юнака наистина е голям... да и е жив, здрав, послушен и много весел!  smile3525 smile3504 Нека мама бързо се възстановява и с нетърпение я очакваме да разказва.
Честита принцеска  и на мама Нонето - с пожелание да е жива, здрава и много усмихната! newsm51 newsm03

# 139
  • Пловдив
Ех, така се развълнувах за Кабранска  Heart Eyes От 2 седмици първата работа сутрин ми беше да погледна дали не е пратила смс, че е родила  Wink

Да й е честит малкия голям дългоочакван юнак и да е жив и здрав!

Честито и на Нонето, Тинтири-Минтири и Новалекса!

Мрънчо, утре ще се разхождате ли?

# 140
Е най -после и бебето на Кабранска се роди.Честит й юнак и много да я радва.Честита принцеса и на мама  Нонето,да е жива и здрава  и  много да ги радва.

# 141
  • Вече с постоянно местожителство на село...
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ НОНЕТО, ТИНТИРИ-МИНТИРИ, НОВАЛЕКСА И КАБРАНСКА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И МНОГО УСМИВКИ ДА ИМ НОСЯТ

# 142
  • Пловдив
Миленка навита съм за разходката само ме е яд на времето #Cussing out. Нямам идея по кое време да е  newsm78 затова оставям на теб да решиш кога е най-подходящо. Hug За сега само на терасата се изнасяме ама вече сме големи и искаме свят да видим  Joy . Само се чудя аз като кърмя да не ми спретне някоя офанзива на центъра  #Crazy ама ще се оправям някак си. Чакам предложение за часа и мястото на срещата Peace. Време е да се запознем със снахата Heart Eyes . А и някоя снимчица можем да си направим хех без коремите Peace

# 143

newsm44 ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ МАМИ newsm44
ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБОЦИТЕ И САМО ДА ВИ РАДВАТ
аз още съм 2 в 1 и направо не издържам вече  #Cussing out в понеденик влизам в родилното за наблюдение  направо ужас  Sad  днес чак съм ревала от напрежение и яд много е гадно там и не искам да постъпвам   Cry  ох дано събота или неделя бебо се размърда и реши да излезе, че вече искам да го видя  Praynig  Praynig  Praynig
Успех а всички чакащи мами  Hug

# 144
  • София
здравейте и от мен Wink
честито на мамите - бързо да се възстановяват и бебчовците много да ги радват  newsm68
аз днес бях на жк и казаха че бебо нещо неще да излиза - май и аз вече почвам да се побърквам newsm78

# 145
Честито на всички прясно родили мами-Кабранска, Тинтири-Минтири, Нонето и Новалекса!
Да сте живи и здрави вие и вашите бебчовци:)Simple Smile  bouquet  bouquet  bouquetИ по-бързо прибиране у дома:)Simple Smile

# 146
  • Бургас
Честито на новите мами да си гушкате сладки и здрави бебчета.
Така ви завиждам вече .На нас още ни е рано чак към края на месеца сигурно и аз ще съм от последните отчели се юнски мами и то дай боже да съм юнска.

Целувки и продължавайте с хубавите новини

# 147
ЧЕСТИТО НА МАМИТЕ НОНЕТО, ТИНТИРИ-МИНТИРИ, НОВАЛЕКСА И КАБРАНСКА ДА СА ИМ ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЧОВЦИТЕ И МНОГО УСМИВКИ ДА ИМ НОСЯТ!!!

А аз май ще позная поредността.: Кабранска, Вили 1 и Мишел.
Sisku и аз днес бях в Света София на училище, ама честно да ви кажа то май нищо ново не научих само дето видях съсътоянието на базата им. Оказа се че нямали катетри за епидуралната упойка и ако някоя мама си поиска упойка слагат само спинална.

# 148
Честито на мамите с бебчета, не споменавам поименно, че да не иzпусна някоя мама, че чета само оттук_оттам.
Дидка, не е частен случай това с лежането, на курса ни каzаха така, ако водите иzтекат да се транспортираме до болницата в легнало състояние, zа да иzбегнем zаплитане на пъпната връв, че като няма достатъчно течност да плува може да се усуче. А ако моето бебе беШе главично, а не седалиЩно, ЩеШе да траъне с главата, а не пъпната връв напред и ЩеШе да се роди оЩе в нас ей така беz почти да раzбера и беz да дочакам линейка, че грам болка нямах, пък и нали моя бебчо беШе дребна мравка

# 149
Привет и от мен Hug! Честито на всички мамчета... аз вече им обърках сметката и не знам кой съм поздравила и кой не Embarassed. Както и да е ...Да са им живи и здрави бебчетата и много щастливи моменти  bouquet!
Много поздрави и от Кабранска. Тя се чуства и изглежда страхотно. Видяхме се , а беше родила само преди 2 часа и беше толкова свежа и бърборива... както винаги. А за Ивчо нямам думи.. пу-пу, ама е страхотно бебе.Аз очаквах едно сбръчканко и синичко бебче , а то едно хубаво голямо, розово и с доста косичка.Съжелявам само че не съобразих да си взема фотоапарата за да ви  го покажа. Изобщо и двамата излеждат супер! Да са живи и здрави и много ,много късмет им пожелавам!
Това е за сега от мен! Лека вечер на всички мамчета!

Общи условия

Активация на акаунт