ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 437
  • 288
  •   1
Отговори
# 195
Здравейте момичета!!!И аз съм още 2 в 1,и вече ми е доста нервно.Утре ми е термина,а нямам никакви признаци.Просто незнам вече какво да си мисля.Това чакане ме убива.
Кабранска добре дошла(благородно ти завиждам)......че сте вече двама,а и за лекото раждане.Дано и при мен да мине колкото се може по-бързо и безболезнено.
И така момичета,нашиоя тати вече е направил плана,довечера да ме почнат контракциите и рано сутринта да сме си имали бебче,защото и той е рожденник утре и си искал подаръкът "БЕБЕ"..
Стискайте ми палци

# 196
Здравейте и от мен!  bouquet
Нещо бебетата се бавят вчера и днес! newsm78
Ама има още време де... baby_neutral
На мен ми казаха да ида в родилния дом на 7.06 с багажа.Ще ми прегледат всички изследвания и ще решат дали ще съм секцио или естествено раждане!
За сега толкоз от мен! Peace До скоро   bouquet  bouquet  bouquet

# 197
Здравейте и от мен!Моят термин е на 27.06.Все още се приготвям за щастливото събитие и се нагласям психически(доколкото човек може да се приготви за това).Пожелавам на всички чакащи МАМИ леко раждане!Стискам палци и за себе си  Peace

# 198
  • Пловдив
Здравейте и от нас с Калина  Grinning
Тези дни много емоции покрай нас, рождения ми дан, вчера бяхме на сватба, днес водихме куклата при роднините на мъжа ми  в Пазарджик... изобщопълна програма  Mr. Green
А, и да не пропусна веселата разходка с Мрънчо и двамата татковци  bowuu  Ама голям свежар е таткото на Стефчо - не мога да го отрека   bouquet И аз сложих снимки в албума
Мерси за комплимента, че изглеждам свежа, и аз се чудя как е възможно след толкова безсънни нощи... #Crazy
Пожелавам на всички чакащи скоро да се похвалят   bouquet Стискам ви палци!

# 199
Хайде мами ние все още се надяваме,че ще споделите с нас вашите прекрасни   smile3509 да видим колко сте хубави  4470 newsm03 или сте прекалено   baby

# 200
Здравейте моимчета !Извинявайте че се намесвам във вашата тема ,но търся една от вашите мами-ДАНИДЖИ от Силистра..Нещо се изгуби да няма бебче?????????????????
Поздрав на Дани и на всички останали   bouquet

# 201
  • Ямбол
Кабранска, добре дошла!Чакаме снимки!

# 202
  • Пловдив
Момичета, за да не чакате много, ето ви снимчици на Иво на Кабранска http://snimka.bg/album.php?album_id=41114

# 203
Добре дошла Люба, отново при нас! Мнопго сте сладки цялото семейство! Ей, сладур, пък и голям този Ивайло! Да сте живи и здрави всичките и много да се обичате!

Да знаете и моето бебе идва... не съм сигурна точно кога ще е, но най-после вече получих контракции истински, макар и не много болезнени...

# 204
Chudesno Mishel, naj-posle:):)Kysmet ot syrce!Az ne spq, imam leko iztichane na voda.Do sega nikakvi kontrakcii ili priznaci. Ot v4era korema mi e adski tvyrd. Opredeleno e kontrakciq, a ne kakto si misleh ot preqjdaneto s chereshi. Kakvo li shte stane???Neka pone da se symne, ne iskam da pritesnqvam maja, neka ima sili. A ima oshte vreme do 27.06. ujas kufara mi ne e gotov:(SadSad nastroivam se polojitelno. do skoro momicheta

# 205
Мишелка и ти Мари - Ан - пожелавам ви приятна вечер и дано всичко е наред  Hug Мишелка, хайде - ти си наред душата Wink а ти Мари - Ан, не се притеснявай, че всичко е по-рано - навярно на момъка вече не му се седи в коремчето и иска да излиза

Прегръщам ви и двете и чакаме добри новини  bouquet

# 206
  • Ямбол
Мишелка и Мари - Ан , пожелавам ви успех и ако бебчовците са решили да излизат вече, леко раждане!Чакаме новини!
Пепитка, благодаря, че ни показа снимките.Мама Кабранска сега е доста заета.Много са хубави цялото семейство, а малкия Иво е голям сладур.

# 207
Благодаря на вси4ки за милите пожелания,4естито на другите мами,много да ви слушкат малките бебоци и от здраве да не се отарват,а на тези мами които са в о4акване ви пожелавам леко и безпроблемно раждане!Ина4е сме добре,хапваме,спинкаме!4ао на вси4ки,лек ден и много усмивки да красят лицата ви!!!

# 208
 Здравейте и от мен!
michel,Mari-Anna стискаме палци всичко да мине бързо и безпроблемно и да се хвалите с хубаки бебчовци!
Пепита, мерси за снимките на бебе Иво и мама Кабранска - големи сладури са всички! Само хубави неща им пожелавам Simple Smile
Мен тези дни такива болки в кръста са ме налегнали, че не се търпи - нито мого да лежа, нито мога да седя или ходя без да ме пререже. То вярно, че малко ни остана, но аз да си се оплача Simple Smile
Нмаме ли още бебчета, тези два дни май не сме имали ново бебче - айде мамите дето им е ред вече да се похвалят скоро с бебоци  bouquet

# 209
Здравейте и от мен момичета.
Стискам палци на Мишел и Мари-Анна newsm10 всичко да мине леко и скоро чакаме щъркелите с новини за бебенцааа.
А пък Змейковица и Мрънчо изглеждат страхотно smile3521
Кабранска добре завърнала се заедно с бебе Иво. Много сте големи и хубави бе, пу-пу. Благодарности на Пепита за снимките.

Общи условия

Активация на акаунт