ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 429
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София

...това за памперсите много ме озадачи и натъжи  Confused наистина ли взимат памперсите в болниците Tired

Това не е нищо. Онзи ден няколко майки (раждали в различни болници) ми разказаха как изписали бебенцата им с обринати дупенца, защото хич не им и сменяли памперсите #2gunfire. Така че за какво говорим.... Close #Cussing out
Ммм да и нас ни изписаха с подсечено дупе, въпреки че дадох голям пакет памперси  #2gunfire
Хайде сега и аз да честитя на новите ни мами. Много да ви радват бебоците и да са много послушни   bouquet  Hug
Мишелка ще ти стискам палци за бързо и безпроблемно раждане  Heart Eyes

# 211
Здравейте момичета!   bouquet
Благодаря за пожеланията! Изкарах нощта в броене на контракции и малки преспивания, сега тръгвам към болницата за преглед, защото така и така трябваше да ходя, контракциите за сега не са ми на много кратки интервали и вероятно, ще се проточи, но след като се върна от доктор, ако не ме приберат, ще ви кажа, как стоят нещата. Аз съм спокойна, заредвна положително и много щастлива.

Стискам палци и на теб Мари-ана!  Hug

# 212
  • Пловдив
Здравейте милички  Hug

Стискам палци на всички запътили се днес да раждат  Peace
Днес бях на запис на тоновете и контролен преглед- бебчо няма и намерение да излиза  Sad В сряда пак ме викат, да видим до тогава дали няма да се вразуми  Wink

И още нещо... не ми се искаше да ви натоварвам, но няма с кого да споделя мъката си... преди малко ми казаха, че прадядо ми е починал  smile3518 Толкова си го обичах и ми е много мъчно. Не успя за малко да дочака пра-правнучето си  Weary

До скоро милички, погалете тумбачетата от мен

# 213
Мишел пожелавам ти всичко да мине бързо и ти да запазиш спокойствието си и ведрият си дух! Hug
Peppita много съжалявам за новината , която си научила , за това което преживяваш сега!Бъди силна миличка ! HugА на бебето не му се тормози - ще излезе все някога -може би много скоро дори -процесът е необратим - нали знаеш! Peace

Аз не пиша просто защото нямам  настроение.Чистя си в къщи и се стремя да не изпадна в истинска депресия - не защото бебето закъснява , а защото  ми е мъчно за това в какъв тесен и бедничък дом ще живее а аз си мечтаех за нещо толкова хубаво.. CryЧувствам се ужасен бъдещ родител.Виновна и ...незнам какво да кажа.Умирам от мъка и вече не мога да се преборя с нея затова и споделих.Съжалявам ако съм натъжила някого. Tired
Момичета хубав ден и хубави новини от всички! Hug ви

# 214
Здравейте милички,привет и от мен.Аз пък имам отвреме навреме болки ниско долу,че и болезнени контракции.Освен това  имам безболезнени през пет минути,продължават около един час и спират,днеска ще кажа на докторката,а пък утре ще ме гледат за разкритие така че ще разберем докъде са стигнали нещата.Добре дошли на всички обебили се мами,Кабранска Иво е много сладък,да ти е жив и здрав и баткото много да те слуша.Мишелка и Ан Мари стискам палци  днес да получим хубави новини,леле на Ан Мари термина и е преди моя #Crazy,ние дано да изчакаме и тая седмица,че сме мънички.Пепитка знам че е тежко да изгубиш близък човек и искрено съжалявам за загубата ти,но се постарай да се успокоиш заради бебо.Чао засега  bouquet

# 215
  • Пловдив
..... не защото бебето закъснява , а защото  ми е мъчно за това в какъв тесен и бедничък дом ще живее а аз си мечтаех за нещо толкова хубаво.. CryЧувствам се ужасен бъдещ родител.Виновна и ...незнам какво да кажа.Умирам от мъка и вече не мога да се преборя с нея затова и споделих.Съжалявам ако съм натъжила някого. Tired

Вили, хайде без негативни мисли мила. Ние с бебчо пък на първо време няма да сме до татито, защото още не ни е готов ремонта, и все пак това не ме кара да мисля негативно, а още по-малко да си мисля че ще съм ужасен родител  Wink Не е важно в колко голямо жилище живееш, важно е колко обич ще му дадеш и как ще го възпиташ. Наскоро си мислех : "Е и какво от това, че количката ми не е Чико от 1000 лв., нима това ме прави по-лоша майка?" Мисли си и ти така  Hug

# 216
Вили, недей така бе момиче! Hug
Не се поддавай на тези мисли. Знаеш, че и аз съм в подобно положение, но бъди сигурна че няма да бъдем лоши, камо ли ужасни родители. Имаме много обич и ще  я предадем цялата, на нашите съкровища!
Вчера и аз заради това кофти време, ревах без причина, защото не можах да изляза и да се поразсея. И така в къщи, много се подивява.
И в никакъв случай не допускай чувство на вина1 Naughty
Пепита много хубаво ти го е казала!
Съжалявам и за твоята загуба Пепита! За съжаление, това е живота, понякога не намираме логика и времето никога не спира!
Късмет и успех на всички, които са се запътили да раждат! Hug
С вас сме момичета! Hug

# 217
  • Пловдив
Пепитче Моите съболезнования за твоя прадядо Sad. Бъди сигурна, че той ще стои и ще си изчака пра-правнучето, преди да си замине съвсем, така че - бъди спокойно, зареди се положително и чакай да се появи бебенцето.
Вили, а тебе трябва някой да те напляска! Какви са тези мисли, нашите родители и баби и дядовци, като са раждали по нивите, яли са в една паница всички, не са могли да образоват децата си, да не би да са били лоши родители? Важното е детенце да бъде обградено с любов и грижа, всичко друго си идва на мястото. Повярвай ми, милионерите на правят по-полезни на обществото деца, даже напротив. А и никога не е късно, живота е пред нас!
Горе главата! И нека дори за миг оставим този комерсиален свят под нас и да се обърнем към истинските неща, да им се радваме и да ги оценяваме, материалното е преходно. /е, май прозвучах малко философски, но е така/ Така че, Вилка, повече да не си и помислила за такива глупости!

# 218
Честито на всички нови мамчета! Да са им живи и здрави бебчетата!

Здравейте, момичета! Аз  още не съм родила, ама и бебка не бърза, пък и нека не бърза, че е малка. Май са ми объркали термина. Утре съм на запис на тоновете и ще ме гледат за разкритие и ще видим...
От няколко дни имам болки като менструални ниско долу, но не са съчетани с втърдяване на корема, някой знае ли какво е това, контракции или не? newsm78

Вили, това едва ли ще те успокои, но и аз не мога да се отпусна и да си чакам бебчето с радостни мисли, а напротив, по-скоро тревожни, заради тези пусти пари. Ние сме на квартира и да не ти казвам какви разходи имаме. И мен ме тормозят едни мисли как ще се справим, дали ще сме добри родители, как ще му осигурим това, от което има нужда Sad Съжалявам, че и аз се включвам в тъжния тон, ама тук поне мога да срещна разбиране.
Peppita, моите съболезнования.

# 219

Здравейте,
реших и аз да се включа въпреки че вече съм към края на бременността Simple Smile От Варна съм, избрала съм да раждам в Окръжна болница при д-р Скочев. Моля ако някоя от вас има повечко информация за мястото и доктора който съм избрала за раждане,нека сподели, ще съм много благодарна!  newsm51 Също така, тъй като ми е за първи път, не съм особено сигурна кога имам реални причини да се обадя на доктора и да тръгна за болницата?! Надявам се скоро да видя и моето бебче живо и здраво  Simple Smile Терминът ми е на 16.06, днес съм на преглед и ..... ще видим какво ще стане!
Желая от сърце на всички леко раждане, здрави и спокойни бебета !

# 220
  • Бургас
Добре дошла на Кабринска бебе Иво много да я слуша и папка пък и другите двама мъже да не и създават проблеми а само да и поагат, че тя им е едничка.
Pepita бъди по-смела и си мисли за бебо и не се отдавай на тревожни мисли сега той е най-важен, прегръщам те и те целувам.
Вили и ти недей така с тези негативни мисли важното е душата да е широка пък къщатата може и да е тясна.И ние сме на квартира в две стаички и на мен ми се иска бебка да си има стая, но така ни било писано гледай с татито да се обичате и разбирате и да си отгледате малкото човече живо и здраво пък другите неща ще се наредят с течение на времето.
Ние сме късметлии че Господ ни е дарил с дечица за какво са ти пък много пари и празна къща.

Горе главите момичета и си мислете само хубави неща

# 221
  • София
момичета,

току-що говорих с новоизлюпената мама Cygnus!
тази сутрин със секцио се родиха нейните дългоочаквани близначета Мария (46 см, 2300 гр) и Димитър (49 см, 2950 гр). оперирал е д-р Александров във Варна.

мама Cygnus е добре, бебетата също.

честита радост на цялото семейство, само здраве и щастие да ги спохождат!!!

# 222
Мили момичета искам да благодаря на всички за подкрепата и за разбирането !Знам че сте прави , знам че е важно да се обичаме с тати , знам че голямата къща когато е празна е още по-голяма , но не може понякога когато станеш сутрин , когато прочетеш и чуеш обвинвнието от собствените си родители или когато си помислиш колко по-добре би могло да е...да не се разстроиш.Ще ми мине , разбира се.
Когато живот и здраве бебе се роди и мама дойде и започне отново да плаче че виждаш ли къде живеем и как ще имаме по-голям доход за да се преместим въпреки болката ми от това че го знам и че ми го казва въпреки това ще бъда твърда и ще и обясня че това можем да си позволим.
На вас благодаря че ме изчетохте и че ме подкрепихте.  bouquet
И аз имам отвреме навреме болки като менструални , вчера пак слушаха сърчицето на бебка и засякоха подговителни контракции, но аз не усещах нищо или почти нищо .Дали съм имала втърдяване на корема ... newsm78 да около пъпа , но не го усещах а по-скоро като ме заболи по-силно и се хвана за корема тогава усещам че е твърд .По скоро болката е тъпа и постоянна а после ми остава само тежест.
Някои би ли обяснил на невежата за какво иде реч.
Знам че няма да пропусна раждането на детето си но вече взех да се съмнявам че ще ми стане ясно как да ги разпозная от подготвителните и как да ги засичам. #Crazy
Извинете за предългия пост.

# 223
  • Пловдив
Ихааа, каква хубава новина.
Да си живи и здрави малките сладури на мама Cygnus. Много да слушкат, спинкат и папкат. На мамчето бързо възстановяване.   smile3525

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 14:31 от Peppita

# 224
А току що видях и хубавата новина !
Честити бебета на мама Cygnus да са и живи и здрави ! Всяко от тях да я слушка като за двама ! Много радост да и носят!Чакаме мама отново при нас!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт