ЮНСКИ мами-бърборани, с нетърпение очакват сладките си беборани

• 14 430
  • 288
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Здравейте мамита  bouquet.
Да се похваля днес беше първата ни разходка Peace която мина без инциденти. Даже и със снахата се видяхме  Heart Eyes ама ние спяхме та запознанството за друг път  Joy. Направих няколко снимки да ни видите  http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=761506
Миленка хареса ни в градината пак ще повторим Hug.
Ива78 при мен беше така с памперсите идваха да вземат от мен при всяка смяна даже които ми останаха си ги прибрах Peace . Не са ми искали да са във фабрична опаковка така че явно звиси от болницата newsm78. Бебето беше в моята стая 24 часа така че .... индивидуално е. Хайде момичета, че ни трябва темичка в родени през 2006 Hug.
Лека вечер и хайде идвайте бебчовци  bouquet

# 181

...това за памперсите много ме озадачи и натъжи  Confused наистина ли взимат памперсите в болниците Tired

Това не е нищо. Онзи ден няколко майки (раждали в различни болници) ми разказаха как изписали бебенцата им с обринати дупенца, защото хич не им и сменяли памперсите #2gunfire. Така че за какво говорим.... Close #Cussing out

# 182
Миленка и Мрънчо много сте хубави! smile3521Искаме още снимки!Тази ми подеиства ободряващо!
Софииските мами -бе вие на разходки не излизате ли вече и ако излизате не сте ли се снимали   smile3509
Момичета пожелавам на всички ви не само леко раждане а и да не преносвате бебетата си.Знам че са минали само два дни и звуча като лигла , но няма настроение вече за нищо. Weary Така съм скапана...мисля си за намалелите околоплодни води , за болницата и за това че може да се наложи да остана ....все си мисля добре ли е сега страда ли....колко бързо намаляват тези води ще е късно ли да отида в сряда както казаа док...не бива да го мисля знам , но наистина се чувствам подтисната .
Съжалявам за дългия си постинг и за отрицателната енергия , която ви предавам...обещавам да се стегна yes и утре вече да напиша нещо много по-ведро thumbsup
До скоро!  bouquet

# 183
обещавам да се стегна yes и утре вече да напиша нещо много по-ведро thumbsup
До скоро!  bouquet

... като например, че вече не сте 2 in 1 mamma smile3521

# 184
обещавам да се стегна yes и утре вече да напиша нещо много по-ведро thumbsup
До скоро!  bouquet

... като например, че вече не сте 2 in 1 mamma smile3521

Много си мила Поли  bouquet

# 185
  • София
добро утро мамчета  bouquet
пожелавам бебчета да завалят днес  thumbsup

# 186
  • Ямбол
Добро утро!
Дано днес има дъжд от бебета и едно от тях да бъде отрочето на Вили.
Вили, стискам ти палци, сигурно наистина е много изнервещо това чакане, но успокой се, много скоро ще гушкаш бебчо!Успех!
Успех и на останалите майки, които са се запътили да раждат!
Чакаме новини от щъркели!

# 187
Здравейте сладурани,как сме днес,хайде дано до края на деня се родят няколко бебенца,Вили дано това да е твоето,че и на Мишелка,сигурно е много трудно да чакаш,пък и изнервящо.Но момента наближава,няма страшно и се надявам да ни зарадвате в скоро време.Миленка и Мрънчо,изглеждате страхотно и  свежи,изглежда бебчетата слушкат и дано да е така.Моят синковец едно време ми вземаше акъла,ама и аз си бях едно глупаче,все на ръце го дюндюрках Wink,в замяна на това пък сега е послушен.Дано бебчо да е по кротък от батко си че не знам,сигурно ще ми трябват кънки LaughingЩо се отнася до пампите,при нас в Аг болница,бебета са при мамите и навремето като минаваха по стаите ги искаха от нас,мисля че и сега е така.Също така  се надявам да обръщат внимание и на бебоците щото  #2gunfireняма да плащам 500лв за едното нищо.Чао от мен засега.

# 188
Благодарим за пожеланията Ива ! Hug

Мамита много ме сърбят ръцете да честитя бебе и много от вас ги няма ...хайде да ни зарадвате!
Това се отнася и за двете майски мамита , които се преместиха при нас ......ох потривам доволно ръце в очакване на бебета smile3508 smile3508 smile3508 smile3508
Целувам Ви ! Hug

# 189
Mari-Anna аз също исках съвет за епидуралната тъй като аз мислех да се пробвам без, но моят лекар държи на упойката при раждане. Каза че от това по-хубаво няма и не само защото няма да те боли ами и било по-добре за бебето, защото ставало по-бързо, мускулите били по-отпуснати и натискът върху главата на бебето бил по-малък и др. подобни. Мамите раждали с епидурална само потвърдиха нейните качества и с това окончателно ме навиха. Сега ме е страх още по-малко от раждането.

Колкото до памперсите, шишетата и др. подобни които искат да носите в болницата - просто не им давайте нищо опаковано (така ме посъветваха и в един магазин) защото ги скатават и продават, така че от големия пакет с памперси извади колкото ти искат и им ги дай просто в едно чисто пликче. Не че има гаранция, че ще ги ползват за твоето бебе, но поне ще останат в болницата си мисля. Шишетата ще ги надпиша с перманентен маркер (за да са непродаваеми)

# 190
Е,съжелявам ,че днес още няма новини за бебта,та затова ще взема аз да Ви попиша...Надявам се ,че сте си починали няколко дни от мен... Grinning Grinning Grinning
Та,както виждате-прибрахме се...Вече в комплект с бебе Иво-и двамата се чустваме отлично,мога само да Ви пожелая да родите леко и бързо като мен-на всичкото чакане и притеснения,се оказа,че просто си имам голям късмет...От все сърце Ви желая еи на вас от него!!!В крайна сметка родих нормално,без упойка и предизвикване/ако не броим пукането на водите/ и в общи линии всичко ми костваше 1час и 48минути,няколко по-сериозни напъна и два козметични шева.Е ,не мога да отрека ,че при друг екип биха ме срязали на момента,но тези които ме разродиха си свършиха работата прекрасно.Повече подробности и снимки ще ви кача на следвашото влизане,че бебе Иво след малко трябва да ама, а и батито е зажаднял за внимание.
А,сега да не забравя-Честито на Тинтири-Минтири,Новалеха и Нонето...Да са им живи здрави малките сладури и сладурки-дано да ги слушкат много и мамите бързо да се възстановяват!!

# 191
  Добре дошла kabranska     bouquet   bouquet   bouquet
Браво на вас!Радвам се че сте добре- геройчно чакане с възможно най-добрия резултат.
Дано бързо се възстановиш и забравиш неприятните емоции,а бебо да слушка и папка,за да стене голям у хубав мъж.
Лек ден от нас-все още 2в1 Heart Eyes

# 192
Здравейте момичета,

Вили ти още ли си тука!!! Хайде де време ти е вече, ама нещо твоето малко съкровище май се инати LaughingСтискам палци да е скоро!

Някой ме беше питал дали в петък на училището ни казаха нещо за водите, ами не. Казаха само, че не били много като по филмите а около 150 -200мл и, че можело да си помислим че сме се изпуснали. Не казаха че е нещо което трябва да ни безпокои, но да си стегнем багажа без да бързаме и в болницата. Единственотот нещо, което трябвало да ни притеснява е ако прокървим и то с ярка кръв, защото тогава имало опасност както за живота на бебето така и за нашия.
Та това е. Аз да ви кажа преди да видя родилните зали и тем подобни изобщо не ме беше шубе, ама сега вярвате ли ми и миналата нощ и тази само едни сънища за бебета, раждания и тем подобни. А и като видях мамитата, как едва, едва вървят....

А и исках да ви питам дали е задължително да ми падне тапата, за да започне след време раждането. Питам защото ходих на запис на тоновете на бебето и лекарката ми каза че по показанията може преди 15.06 да родя. Само за инфо и на мен ми определиха така малко на око термина / както при Мишел/. По първи ден на последната редовна менструация / 8.09. 2005/ термина ми е 15.06.2006, да обаче бебето е с малка главичка и това ни дърпа назад първо с една седмица / както съм записана в списъка от Пепита/, а след време с две седмици / както съм по лентичка/ Абе голяма обърквация. Няма по-неточна наука от медицината май.

# 193
Ужасно съжалявам за постинга, нещо май се е прецакало.

Поздрави на Кабранска и целувки на малкия Иво. Люба, няма как ще черпаваш, познах за това, че ти ще си първа newsm44

# 194
ddaannii, не е задължително да ти падне тапата - при мен бе така, а и после като лежах в болницата не видях да пада newsm78
С Вики и на мен ми казваха, че ще се роди малък, и с малка глава, но уви - роди се съвсме нормално бебенце Heart Eyes За това и ти не се притеснявай Wink

Кабранска, добре си се завърнала Hug
Много целувки на Иво-то, а я кажи батито ви как реагира на бебчо newsm78

Общи условия

Активация на акаунт