Всичко за косата Тема 4

• 67 944
  • 700
  •   1
Отговори
# 75
Силвинас, Дав са хубави продукти, но много по- хубава е хидратиращата маска Пантен. Приятно съм изненадана, купих я без да мисля от Лили и дори съжалявах, но още след първото ползване косата ми стана разкош. Вече я ползвам 2 - 3 седмици и по- доволна не съм била от друга. Косата ми е обезцветявана, боядисана русо и вече три пъти къносана, можеш да си представиш колко суха беше. Е, сега няма нищо общо с преди. Препоръчвам маската с две ръце, по- хубава бюджетна не съм ползвала, струва 12,50.

# 76
Силвинас, Дав са хубави продукти, но много по- хубава е хидратиращата маска Пантен. Приятно съм изненадана, купих я без да мисля от Лили и дори съжалявах, но още след първото ползване косата ми стана разкош. Вече я ползвам 2 - 3 седмици и по- доволна не съм била от друга. Косата ми е обезцветявана, боядисана русо и вече три пъти къносана, можеш да си представиш колко суха беше. Е, сега няма нищо общо с преди. Препоръчвам маската с две ръце, по- хубава бюджетна не съм ползвала, струва 12,50.
Може ли снимка  на тази маска?

# 77
# 78
# 79
Здравейте,поръчах си 2-минутния реконструктор за коса,въпроса ми е как да го ползвам,колко пъти? Косата ми е силно увредена и разтягаща се като латсик.

# 80
Здравейте,поръчах си 2-минутния реконструктор за коса,въпроса ми е как да го ползвам,колко пъти? Косата ми е силно увредена и разтягаща се като латсик.

Dan_Stefi, Аз го ползвах така  - 2 или 3 поредни пъти миене с протеинов ш-н и реконструктора и следващото с хидратиращи продукти и после пак така до усещане на втвърдяване на косата след протеина. Когато се случи това, сменяш - 2 пъти миене с протеин- после хидратация и пак повтаряш. общо взето търсиш своя система на редуване на продукти до създаване на баланс. На мен ми бе нужна една опаковка от реконструктора до като усетя втвърдяване и разредя ползванията му до 1=2 пъти в месеца. Ако след ползване усетя прекалено втвърдяване слагам хидратиращ финиш - крем или спрей, или олио -каквото имам.

# 81
 Наумила съм си да се подстрижа като Рейчъл от първите епизоди на приятели. Как се води тази прическа.?

Сигурно ви се струва ретро  но за мен е много готина и класическа и мисля,че ще ми стои много добре на чупливата коса. Въпорса е дали ще събера смелост и дали ще ме направят като хората.?

# 82
Мис, на мен много ми харесва тази прическа!
Аз си измих днес косата с хидратиращия шампоан на INSIGHT и си сложих маска на Лореал Ботаникалс с кориандър и резултата много ми хареса-мека и обемна коса. Мисля да си купя и същия шампоан като маската.

# 83
  • В къЩи.
И на мен ми харесва прическата. Peace Не мисля,че е ретро.
Мисче, ти беше с много дълга и гъста коса,нали? Ще падне голямо рязане. Hug Но ,ако се престрашиш ще ти стой много добре.Предполагам точно като на първата снимка,където косата е чуплива.

# 84
Много е хубава прическата. Истинска класика. Да,косата ми е гъста, твърда, чуплива към права и дълга 5 см под закопчалката на сутиена😆
Не искам да се филира,а виждам,че тук косата е доста етажирана,но дали е филирана? Ще се подстрижа така със сигурност това ще е следващата ми прическа. Ама първо искам да я пусна до кръста. 😆Страх ме е обаче дали ще ме направят. Защото тук варианта е да ме накълцат яко,а аз не искам. Съществува и варианта да не се сдържа(както винаги се случва междувпрочем) и да я отрежа така,а после една година да пляскам маски и да се тъпча с витамини.😊
Хич не ми е лесно!😂

# 85
Мис, прическата наистина е класика. Винаги се носи. Каквито и други прически да излязат, тази винаги се харесва. Мисля, че не е филирана. Аз дълги години бях така, но в началото все ме филираха, до такава степен, че последния път си мислех, че косата ми вече е много рядка. Когато разбрах от новата фризьорка, че не хубаво да се филира, спрях и косата поизрастна, стоеше точно като на снимката - гъста и обемна.  Беше ми и лесна за оформяне. На мен, обаче много ми е омръзнала тази прическа. На теб ще ти отива, имаш разкошна коса, само как ще я прежалиш не знам.

# 86
Мисче,само си пишеш.Това с по късата коса го пишеш от две години кажи речи.Отиваш на фризьор и се връщаш с два три см подстригани само Simple SmileСладурче си .

Във вторник съм на фризьор.Ще правя нещо подобно :  https://www.facebook.com/inspirebusinesspark/photos/a.5706965830 … ype=3&theater
 .От салон стефан е снимката.
И да споделя един разкошен цвят https://www.facebook.com/stephanoborishte/photos/a.7782116723192 … ype=3&theater

# 87
Чаровна така си е. Но аз преди да забременея бях с коса до раменете (това е преди 2 години точно,юли 2016 по спомени).
И много бързо ми порастна през това време. Ами не ми е лесно да я режа, обичам си я, но лесно я прежалвам когато реша. Защото през година-две я режа до раменете.
Знам че много ще ми отива. И ще стои добре без преси и сешоари. Трябва обаче да е много, много добре подстригана. А това ме плаши. На какъв фризьор ще случа.

# 88
Чаровна и ти много се каниш на промяна, но откакто пиша в темата си все тъмна и на черта. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мис, на мен не ми харесва и с твоята гъста и тежка коса си го представям като калпак, но да покажеш ако решиш, може и да стане хубаво Simple Smile

# 89
Чаровна и ти много се каниш на промяна, но откакто пиша в темата си все тъмна и на черта. Stuck Out Tongue Winking Eye

Мис, на мен не ми харесва и с твоята гъста и тежка коса си го представям като калпак, но да покажеш ако решиш, може и да стане хубаво Simple Smile
Герганче,и с лалво и с русо омбре се правих .Подкъсявам косата и с дълга и с къса коса съм била от както е създадена темата Simple SmileСега съм леко ружаво оранжево Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт