Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 504
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
Аз моето не го усещам 16г.с. с предна висока плацента  съм и корем имам само като хапна

# 316
Моят корем вечер е по-видим. Сутрин съм просто като преяла. И аз съм слаба и си мислех,че точно заради това ще почне рано да ми личи, но явно си е до корем и структура.
Вечер като легна и мъжа ми си слага ухото на корема и ми вика "Ама то вътре си бълбука и се чува все едно плува"😁😂

# 317
  • На север
На мен ми е забавно с доплера. Чувам много странни звуци като при движение, но не знам какво е точно. Simple Smile

# 318
Аз съм в 17 седмица и не мога да различа бебето.
А стягането при кихане и аз го имам или ако се засмея или стана рязко от леглото след сън.Но ми казаха ,че това е нормално и било спазми на мускулите.

# 319
Аз също съм много слаба, но въпреки това предния път ми пролича в 6 месец някъде, но беше и зима и носех пуловери. Сега мислех, че ще ми проличи по-рано, но не. За сега не ми личи хич с дрехи.

# 320
  • София
Аз сигурно ще съм слонче в деветия месец Laughing не че ми пука де, после ще връщам форма, само да е живо и здраво бебчо.

# 321
  • Lovech
Синът ми го усетих между 18 и 20 г.с.,днес влизам в 16г.с. и още нищо не усещам.

# 322
Ехо момичета. Колко много сте изписали. Направо не знам.
Ей да пишете само хубави новини,че тия неща хич не ми харесват.
Всичко бебоци да си кротуват на топло.
А за това на кой кога му проличал,и аз не съм дебела. Стратирах 52кг. Но направо побърквам ММ,той милия ми вика ух,че сладко коремче имаш вече и по-голямо ще става. Каква ще си ми хубава мама и го гали и го целува. Аз само му повтарям,че е прекалено голям за седмиците. Но другото е,че ацко много ми е подут стомаха ( имам предвит едно каркорене на тия черва,едни болки понякога),и с тая тоалетна голяма война водим.  Хаха 
Оплаках Ви се и аз. 

# 323
А някоя от вас да има пукнати капиляри по гърдите? Предполагам е нормално. На едната ми гърда стои като мрежа от пукнати капиляри с размер на 5 ст.

# 324
И аз не усещам бебето, но съм тепърва 13 г.с. и е рано.

Вчера мина първата феталнта - всичко е бебчето е наред и имаме предоположение (80%) за момиче Simple Smile Много ще е хубаво да имаме две момичета Simple Smile, но и да ни изненадат с промяна по-натам, пак ще се радвам. Рискът за генетични аномалии е доста нисък, днес чакаме и кръвните, надявам се да не се променят значително резултатите.

# 325
  • София
Аз вчера както казах, че нищо не усещам като си легнах да спя и глей какво става. Все едно имаше дискотека в корема ми, ту в ляво, ту в дасно балбук балбук, и някакво много странно чувство, но не бих казала, че е като пеперуди знам ли. Ама не можеше да си намери място голямо балбукане.. Даже викнах ММ ама не усети нищо той. И така един час и не мога да заспя, на където и да се завъртя продължава Simple Smile после си сложих ръката на корема и явно така съм заспала. Не го очаквах сега, даже най-рано го очаквах 18 свдмица да си кажа, ама лекарката ми каза на прегледа да съм готова всеки момент и ако не беше тя сигурно щях да си помисля, че е нещо друго нормално за разтягането на матката Simple Smile дори това беше хубаво, представям си като почнем да усещаме ритници какво ще е...
Сега във фейса ми излезе едно събитие Мама и бебе, ние мислим да го посетим. Качвам го, ако някой друг има желание.

# 326
  • София
Здравейте, момичета.
Аз също съм едва 13 г.с, все още нямам коремче, тъй като съм слабичка (освен вечер де, бая ми се подува и на ММ му е мн кеф, чака го да расте 😁). Имам въпрос относно спането по корем. Аз по принцип спя или по корем или на едната ми страна. Но сега като се будя по корем все се притеснявам, дали нещо мога да му направя на бебето. Вие как мислите. Дали като ми порасне корема вече ще спра да спя така от самосебеси? Просто го правя в сън заспиването по корем и нз как ще се отуча 😬.

# 327
  • София
Природата си знае, не се притеснявай. А около бебето в момента има води и други неща, които го пазят, няма как да го смачкаш. В големите месеци няма да ти е удобно и най-вероятно сама ще се отучиш.

# 328
Знам, че някои от вас ще кажат, че не е възможно, но аз съм сигурна, че го усетих  (15г.с.) Много специфично е, няма как да се бъркам с движение на червата или нещо друго. Може би защото бях в неудобна за бебето поза и то взе да протестира 😀 Много е приятно, като сапунени мехурчета, все едно лекичко те побутва отвътре 😊 Иначе ММ все ме пита няма ли да дебелея вече 😀 Аз си имам малко корем, но е все едно съм преяла, сутрин почти не личи. А за спането - и аз обичам по корем. Бебоците са малки, не им пречи.

# 329
Мамчета как се справяте с главоболието, два дена имам два дена нямам, пих един парацетамол и ефекта беше временен. За щастие кръвното ми е ниско...

За спането аз спя също почти по корем но с всяка изминала вечер ми става все по неудобно, така че няма повод за притеснения природата ще те накара да се обърнеш 😃

За сега не усещам бебоците днес влязох в 17г.с.,само сутрин мога да позная къде са, защото ми е криво коремчето ☺️

Общи условия

Активация на акаунт