Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 437
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Този път чаках точно около 5 минути... бебка е добре, но при мен има завишени левкоцити, неутрофили, а също така и белтък в урината. Утре пак ще пускам изследвания.

# 556
  • Варна
Момичета, а чували ли сте , че е възможно първия БХС да е добре, а втория не?
Днес една жена успя да ми пусне мухата в главата и само толкова ми трябва сега на мен.
В понеделник беше рано да пускам втори скрининг според моя  д-р / в 16г.с. съм / и ми каза, ако искам другата седмица да отида да направи замерванията да си пусна късния.

Ренета85 Чудесни теми!
Гласувам за: “Мами чакат първите ритници от ноемврийските мъници”

Море Много се радвам, че резултатите са ти добри!:))) Браво!

# 557
Моят фаворит от предложенията за тема е Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава
Може би защото много си се кефя на коремчето и нямам търпение да порасне още Grin

# 558
На мен много ми харесват:
"Мами чакат първите ритници от ноемврийските мъници"
и
"Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава"
Heart

# 559
Здравейте,
страхотни теми, моите фаворити са:

Започнахме и втората третина през НОЕМВРИ ще сме цяла бебешка дружина

Лято вече наближава - НОЕМВРИйското коремче проличава

Heart Eyes

# 560
  • София
Сега се връщам от преглед,оказа се,че имам контракции и трябва да си полежа. Казаха,ако имам още болки ще ме приемат на системи за задържане Sad Надявам се да се успокоят нещата и да спират тия ужасни контракции

# 561
  • София
И аз съм за "Мами чакат първите ритници от ноемврийските мъници". Аз да се отчета, моята микробиология излезе чиста, кръв и урина също, CRP ми е добре и изобщо не се знае от какво са контракциите. Важното е, че от папаверина намаляха, даже тази нощ спах нормално. От днес съм на хапчета вече, не на инжекции и на утрогестан 2 вечер. Матката я усещам по-нагоре и явно се е преместила. Не знам дали това местене може да ги е предизвикало, знам ли вече.
Мария ако ти кажат да останеш, по-добре остани, ще овладеят положението.

# 562
извинявам се за забавянето, пуснах анкета - може да гласувате

# 563
  • София
А Деси при теб болезнени ли бяха контракциите? За колко време отшумяха? Аз забравих да попитам кога ще ми излезе микробиологията.

# 564
  • Варна
Фроузен, не е рано за 2-ри БХС.По принцип късния е от 14 до 20г.с..Така пишеше на бланката ми, която лекаря попълва и вписва измерванията на бебето.Аз бях 15г.с. + 5 дни.
За резултата, не съм чувала.По принцип ако първия е добре не се пуска втори.Втория е интегриран риск, който комбинира резултатите от първия с тези от втория скрининг.Чувала съм по-скоро за по-лоши резултати на втория, ако и на първия не са били добри или под въпрос.Но като цяло в повечето случаи при лош резултат, след пренатест  амнио, или хорионбиопсия излиза, че бебето е здраво.Затова и като чета темите виждам, че доста майки с лош резилтат още на първи БХС направо си правят някое от тези изследвания.

# 565
  • София
Мария моите бяха безболезнени, но постоянни. От неделя съм в Шейново и утре ме изписват. Още не са отшумели ама са нарадко и много слаби

# 566
  • гр. Варна
Здравейте, момичета!
Аз съм за "Мами чакат първите ритници от ноемврийските мъници".
Днес бях на преглед при моят лекар в МД. Резултатите ми от БХС са чудесни, бебето се развива добре.  Simple Smile На следващата ми ЖК ще ме гледа на 4Д.
От няколко дни започвам да се поизморявам на работа и кръста и корема ме понаболяват, така че ми каза да си почивам по- често.

# 567
И аз минах моя преглед. Ще пия аспирин протект, заради едната ми утеринна артерия и по-високата й пулсация(или нещо такова). Лекарката каза,че няма да правим втори БХС, защото давал по-лоши резултати, а и пак прегледа първите резултати и всичко си било добре. Не знам предния път какво й стана 😏Гледа бебето и каза,че всичко е наред. Но ни беше обърнало гръб днес.
Докато ме гледаше,също установи контракция и каза да продължа с нош-пато,а след 16-17с. да включа и магнезий. Като отивахме към плегледа и усетих как ми се стегна корема, предполам това е било контракция.

# 568
Мацки,като заговорихте за БХС/ранното/...доки ми го видя и каза,е попадам в зоната на нисък риск и е ОК.Но моя възрастов риск беше 1:405,за Даун 1:685,за Едуардс 1:10000.Та все малко страшничко ми се вижда,с първото ми детенце беше...много по нисък.Като чета тука някой мацки какви готини резултати имат....

# 569
  • Стара Загора
На моя си пише бакграунд риск според възрастта и аджастед риск според кръвните и ехографските показатели. С годините първия риск изглежда все по страшен. Важен е според мен ехографския, другото си е една статистика.

Общи условия

Активация на акаунт