Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 408
  • 754
  •   1
Отговори
# 660
Момичета в Лидл си купих много хубави леки ленени панталони с ластик, много са удобни, една рокля също много лека и широка и риза.. Препоръчвам да се разгледа Simple Smile Понеже вече старите дрехи ми стягат на корема, не мога да нося нищо от тях.  Имам и един въпрос малко глупав, ама не ги разбирам хич тези неща.. тези 45 дни преди раждане, който са като болнични включват ли и съботите и неделите или са само делнични работни дни.. искам да си ги изчисля горе - долу кога ще започнат.. Simple Smile

# 661
При нормален пулс 90 мисля, че не е проблем сега да е повече . Моя попринцип е около 60 и нещо , сега често е 90 . А кръвното ми е ужас все около 89/54

# 662
Аз нямам други неразположения. Онзи ден усетих силното туптене в ушите и си измерих кръвното. Беше 110/70 и пулс 110. Отдадох го на това, че беше точно преди прегледа ми и ми беше притеснено. Същата вечер ми беше 87. Но вчера пак така усетих силното туптене в ушите, днес пак и е 114. Иначе по нищо друго не бих разбрала, че ми е ускорен.
В понеделник ще питам лекарката.
mama Dayana, мисля че са 45 календарни дни.
Тук като си въведеш последния цикъл и ти излиза и термин и болничен 45 дни преди него как се пада http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html
Аз вчера си взех цял бански от Лидл.

# 663
mama Dayana 45 календарни дни са, включват се и почивните Simple Smile

# 664
  • Варна
Аз скоро не съм си мерила кръвното и не съм засичала.Иначе нормалния ми е около 90 и нещо.Не съм забелязала да е ускорен.Трябва май да си изконтролирам кръвното, ама май е ниско през деня, напоследък все ми се спи, а заспивам късно, налага ми се да ставам рано да водя детето на училище и после цял ден ходя като маносана.Обаче от утре ме чака ваканция!Ура! Мисля, че съм по-щастлива от ученичката Joy
Вчера моя мъж се сети, че имаме докторска слушалка вкъщи и се нареди да прослушва корема ми.Нищо не чу и много се разочарова Grinning

# 665
  • София
Ние със слушалка слушаме цоп цоп как бебето се мести. Може би не сте улучили мястото? Аз съм 17+4 дни, но се чува още от 16 седмица това цопкане Simple Smile)

# 666
  • Варна
Ние със слушалка слушаме цоп цоп как бебето се мести. Може би не сте улучили мястото? Аз съм 17+4 дни, но се чува още от 16 седмица това цопкане Simple Smile)
Това се чува, ама той искаше пулс да чуел.То се чува нещо, ама е слабо, уж мести там слушалката и накрая ми заяви, че моят пулс бил прекалено силен и му бил пречел.Joy

# 667
Няма даде чуе пулс, много е рано още. По натам и то ако бебето е залепило гръбче към корема ти може да се чуе, това с обикновена слушалка. Иначе цоп цоп, бълбук...

# 668
  • София
Да и аз знам, че пулс чак големите месеци евентуално може да чуеш, като му порасне сърчицето и то пак не е сигурно, че ще го хванеш. ММ също си въобразява, че чувал нещо глухо и в далечината се едно като ехо на пулс, ама аз нищо такова не чувам. А и сега с тия контракции вече не му давам да припарва до корема.

# 669
  • Варна
И аз това му разправям, все пак и бебчето е още малко.Като дойде с мен на лекар ще го чуе, види и т.н..Иначе акушерката пуска доплер, сега на 12-ти като съм при нея ще ми пусне.

Последна редакция: пт, 01 юни 2018, 14:28 от Море!

# 670
  • На север
На мен ми мериха два пъти пулса и двата пъти ми е над 100. По принцип съм с ниско кръвно, но от както съм бременна ми е като по учебник 80 на 120.
Ние утре сутринта рано рано ще летим с прикачване за Бг. Притеснявам се...Тръгваме в 2 през ноща, че сме далеч от летището. Дано всичко е наред. Исках да си сменя билета да съм до пътеката, че трябва да ставам често, но ми даде че не може да се смени. Мисля да ги помоля ако имат някое свободно място да се приместим. И за кучо се притеснявам, че е голям стрес за нея. Обаче най ме е страх от опасността от тромб или кървене. Sad

# 671
woman не се притеснявай толкова, бъди настроена позитивно и всичко ще бъде наред. Лек път ти пожелавам, опитай се да бъдеш спокойна Hug

# 672
Момчета може ли да се яде ролца от раци по време на бременност приготвих на децата и ми се яде но не смея

# 673
Ми то в тези ролца раци няма на практика, а само смляна риба с разни допълнителни субстанции, които я правят в съответната форма. Едва ли са по-вредни от един сандвич Макдоналдс.

# 674
  • София
Woman, не се притеснавай за пътуването всичко ще е наред. Ако мислиш постоянно за това и сама стресираш организма повече от колко един самолетен полет. И аз ще пътувам Юли месец, но даже не знам къде (че ще е подарък за сватбата от кумувете), но ще си взема разрешение от доки и ще се надявам всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт