Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 394
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Ние с ММ имаме 5 годишнина от сватбата в началото на септември. Иначе сме от 6 години заедно. Ние си искахме и двамата сватба и беше много хубава, иска ми се да се повтори. Бяхме си решили, че първо трябва да станем семейство, да имаме дом и тогава бебе. Е то се забави, но някой неща не се случват, така както си ги мислим.
Аз лично не разбирам двойките, които тръгват да се женят само защото чакат дете. Това не значи, че не уважавам тяхното решение, напротив. Просто явно съм по-старомодна в това отношение. Чувството обаче е много готино Simple Smile

# 76
И ние се оженихме, защото искахме, а не заради бебе. Не, че се пазехме, но то не стана. И след сватбата, 4 месеца, забременях. Радвам се, че вече бяхме женени, когато се роди детето. Аз съм консервативна, а мъжът ми още по. Неговото семейство също. Баща му ми е казвал, че той смята това, за знак на любов, уважение и отговорност. Ако не се бяхме оженили, а детето беше на път, щяхме да подпишем поне със сигурност. Но е по яко да си направиш сватбата, така както искаш и спокойно да си къркаш, танцуваш и лудуваш. Абе, здрави да сме.

Иначе не успях да гледам цялата сватба на Хари и Меган. Хареса ми булото и тиарата, роклята беше доста семпла. На мен идеал за рокля ми е тази на Кейт, просто беше уникална булка. Тя има и друго излъчване, а с три деца вече е непоклатима. Меган ми е ... никаква, не ме грабва, но да са живи и здрави. Heart

# 77
и ние сме без брак, от 11 години сме заедно, от 5 мисля и живеем заедно.... брак с бебе в корема-а нееее..... като порасне малко може да подпишем и бебчо да участва в тържеството

# 78
При нас в началото на юни ще станат четири годинки от нашата незабравима сватба. Беше чудесна емоция и най-приказния ден в живота ми. Всичко си организирахме и финансирахме самички , беше много забавно и романтично и всички останаха супер доволни. Всяка година си я празнуваме в тематична обстановка и си подаряваме символични неща.
Иначе сме заедно от 9 години.

# 79
Ние се оженихме буквално за 2 дни Simple Smile Решихме за 20 минути, след половин час бяхме запазили час в гражданското за след 2 седмици и пътувахме към болница да си извадим медицински. Дамата от гражданското, с която разговарях, беше в пълне шок как така сме решили да се подпишем след 2 седмици и че нещата не се правят така. Мисля, че до последно не вярваше, че накрая все пак ще се появим в гражданското. На следващия ден отидохме на почивка и 3 дни преди сватбата започнахме с планирането - малко ритуали, обяд за роднините, бар вечерта за приятелите Simple Smile
Никога не съм съжалявала за избора ни, съпругът ми също. Това беше нашият начин и наистина беше наш ден Simple Smile
Приятелите ни също не останаха изненадани от избора ни Simple Smile
П.С. роклята ми не беше бяла и младоженецът беше без вратовръзка и сако, май официални бяха само родителите ни Simple Smile

# 80
В сряда си записах час за ФМ, за жалост не успях при доц. Балев, а при д-р Цонев. Ще взема и сина ми да види бебето, обещала съм му. Нямам търпение и аз да видя бебчо и дано успеят да потвърдят пола. Дано всички е наред. Отказах да правя изследвания за синдромите.

А за имена с ММ мислим ако е момче Мартин и ако е момиче Джулия

Моят мъж също иска за момиче Джулия. Момченцето ми се казва Мартин. Страхотно име. Много държах да е това.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 07:40 от niksana324

# 81
Разписвам се и аз,в новата темичка. Имаме един глас за момиче от АГ и един глас за момче от клиника Щерев ,та още месец чуденка ,иначе е добре бебока усмихва се ,а ния цялата фамилия и приятели се чудим ,хаха забавно е чак,първият път  рано разбрахме и нямаше две мнения.Имаме снимки на женската шушанка  и на мъжкото юначе ,уж .Гледаме с такото и се чудим .....хаха.

# 82
И аз наскоро пусках сватбата за да я гледа малката.Мамо вика аз къде съм,ами викам в коремчето си ми бе мамо😊И сега да ви развеселя.Преди няколко дена ми вика кога ще правим сватба за бебето😃😃😃.Милата си мисли че с всяка бременност сватба ще правим.
И аз нямам търпение за пола,така ми се иска пак едно момиче....

# 83
Здравейте и прекрасна неделя желая на всички,как сте с хормоните момичета...мен яко ме перат от няколко дни и мм е потърпевшия ..понякога въобще не искам да ми се мярка пред очите ....😂😂😂😂

# 84
  • София
Аз също съм ужас...настроена за скандал и ми е много, много нервно... Frowning1

# 85
И аз съм напрегната на моменти , но бързо ми минава . Гърдите вече не с ми толкова чувствителни , освен зърната , те на моменти чак болят .
От години освен кг си следя мерките и едно от местата е 2см под пъпа и съм увеличила там обиколката с около 3 см 🙂

Следващия ми ехограф го назначиха за началото на Юли ...доста е далеч , а преди това се прибираме за малко в бг . Та исках да ви питам там ако реша  да видим бебето на ехограф , какво да направя ? Запазвам час на частно при някой гинеколог и като отида просто искам преглед ли ?

Тук взимат кръв за аномалии и основни изследвания , но в бг какво още мога да си проверя ?

# 86
Аз също съм ужас...настроена за скандал и ми е много, много нервно... Frowning1
За скандал винаги готова 😄😄😄😄

# 87
Renata85, запази си от по-рано час на частно, ако искаш да си при някой добър специалист. В България можеш да изследваш всичко и да си зададеш въпросите без проблем и без голямо чакане. Аз затова се прибрах от Германия, за да се следя в Бг. Прегледът на егограф е стандартен-оглежда сд плода, ако желаеш по-обстойно и лекаря ако е ок обяснява много. Разликата между гинеколог до гинеколог е огромна, казвам го от личен опит.

# 88
  • София
Рената да, записваш си час при някой доктор, който си харесаш. Можеш да си запишеш час или пък за първата фетална морфология то е много обстоен ехографски преглед.

# 89
Аз момичета още от началото до сега си повръщам ( е сега е само сутрин, преди по цял ден) и от няколко дни си гледам корема малко ми е пораснал, но аз никога не съм имала и ми е малко кофти Grinning а да не говорим и че свекървата само допринася като ми говори само колко съм надебеляла Confused

Общи условия

Активация на акаунт