Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 412
  • 754
  •   1
Отговори
# 90
Лелее това пък според мен е недопустимо да ти говори колко си надебеляла. Как може да има такива хора. Абсолютно ненормално поведение. Моято нищо не може да ми каже, защото е качила 40 кг., а майка ми пък 30. И определено килограмите са супер маловажни. Най-важното е всичко с бременността ти да е наред и да родиш живо и здраво детенце! Така че хич да не ти пука!

# 91
  • Варна
Бела, не знам в какви отношения сте със свекървата, но може да ѝ подметнеш, че и тя надали е била особено елегантна в 4-ти месец.

За нервността - аз поначало съм си нервак и лесно паля.Сега може би съм още по-неврозна.Не е добре това, ама хормоните ми явно са откачили.Добре, че ММ по цял ден го няма, че горкия сигурно няма да ме изтрае.

# 92
  • София
Малииии тая свекърва..... идеален случай да си изкарам нервността върху нея ако ми каже така. Добре, че нямам такива дразнители, че жална и майка Laughing моят мъж, както и всички останали пък много ми се радват на корема... то и аз така, все пак значи, че бебчо расте Simple Smile Баща ми ми вика „ооо шишо„ като ме види, ама му е много кеф, сестра ми само ми гали корема, а ММ пък ме е кръстил Пам Деси Laughing Laughing Според мен започни да и показваш на твоята свеки, колко се гордееш с коремчето си и ще види, че злобните и подмятания нямат ефект и ще се спре Simple Smile

# 93
Що за приказки от страна на свекърва ти.
Не и обръщай внимание и по-рядко се виждайте за да не те дразни.И аз съм нервна и то доста,добре че и моят мъж го няма през деня😀.Викам му божее какво ще правя с този голям корем,а пък той ами ще си го носиш😆С тази бременност с по изморена сигурно е от ЕГН-то хахах
Доста се запъхтявам и кръста ме боли.Нямам търпение да спра да работя и да си почина😊

# 94
а аз откакто не съм на работа съм мноооооого спокойна..... ама от време на време трябва да се вясвам на работа, евентуално и заместник ще трябва да обучавам.... уф, след 30-40 минути седнала на стол почва бая да ме боли кръста, а ако е повече време-и да ме стяга нещо....

# 95
  • Варна

Относно хормоните! Това изображение и точно за мен:) 😆

# 96
  • София
И за меееен! 😁

# 97
И аз от вчера нещо съм заядлива 😂 Сама си усетих, ама и мъжа ми днес ми вика защо само се дразня с него 😁 и му казах точно, че е от хормоните 🤣 значи не съм само аз 😅

# 98
  • Варна
Моя мъж ми е голяма душичка, но нали казват Господ ги събира хората! 😊😀 Аз винаги съм си била мрънкало така, че сега това не е нищо ново за него:)) А и той не ми обръща внимание, знае си ме и се смее само:)) Щом ме търпи вече 10 години.. Сега само повтаря да не мрънкам много, че ще науча и бебчето ни да е такова. 😆

# 99
Вас ви дразнят свекървите, мен малкият ме изкарва от нерви, особено сега два почивни дни като по цял ден сме заедно. Не стига, че е ужасно палав и само го дребна каква пакост ще измисли, ами в детската е научил едни красиви думи, дето постоянно ги ползва на висок глас, когато нещо не стане както той иска. И сега както и второто се очаква да е момче, направо не знам какво ще правя с двама такива Убавци! Сутринта мрънкам на свекърва ми как пък поне второто не е момиче, а тя ми вика: на свекър ти баща му са били пет момчета, представяш ли си какво й е било на майка им!
За киселини, миналата бременност ми бяха изписали талцид. Действаше, но не достатъчно дълго, колкото ми се иска.

# 100
Здравейте, и аз се записвам в новата тема...

# 101
  • гр. Варна
Здравейте и от мен! Пожелавам на всички само хубави емоции и позитивно мислене до края на бременността! Simple Smile
А по повод дискусията... аз съм търпелива по природа и много рядко избухвам. Мъжът ми е предимно спокоен, двамата се допълваме чудесно. Но всичко беше наред, до преди да забременея! Особено тази седмица, сама се усещам колко малко търпя дразнители. Горкият ми мъж, търпи и нищо не казва, само повтаря "дишай, успокой се!", аз разбира се още повече се ядосвам и накрая го удрям на рев и ругатни.... направо сме за някоя сапунка! Надявам се да отшуми.... скоро...

# 102
  • На север
Значи да стъпвам аз по терлици, че да не си изям някой словесен бой тук... Grinning
Тази вечер сънувах, че мъжът ми идва с една количка, която аз искам. Беше бяла и аз му се скарах защо я е взел бяла като моят любом цвят е червен, а и е момиче. Simple Smile Втори сън за момиче да видим...После сънувах, че съм в български магазин в чужбина, където всичко е на разпродажба. Хората купуваха дрехи и сувенири, а аз обирах всички бисквити, пастички, вафлички и тем подобни благинки. Накрая отидах до касата и питах собственика дали има козунак. Той ми каза, че не бил сигурен и защо питам. Аз отвърнах, че съм бременна и много ми се яде козунак.  Значи това ще да е от диетата... Grinning
Между другото бях спряла аспирина от страх след кървенето и не го взимах повече от седмица. Вчера вечерта се зачетах в разни форуми и попаднах на едно момиче пишеше, че има две от моите мутации и й спрели аспирина в 15та седмица и бебо си отишъл в 20та седмица. Оказало се, че не трябвало да го спира и че плацентата имала тромби и аз като се стреснах станах и пих и пак го почнах. То страх от кървене ама страха от аборт е по-голям. Дано тези десетина дни не са имали много последствия.

# 103
Woman in red , може би това момиче , за което си чела - да е била само на аспирин . А ти доколкото си спомням си слагаш и нмх, който също разрежда кръвта и принципно сам по себе си е достатъчен. Аз съм само на нмх и съм доста рискова пациентка. Не подценявай риска от кръвоизливи , които може да си докараш - ако прекалено много си разреждаш кръвта

# 104
  • На север
yyoana, не тя е била и на фракси всеки ден. Той не й е спрян. Освен това съм чела, че аспирина и фраксипарина действат различно. Първото кръвоснабдява плацентата, а второто разрежда твоята кръв за да не образуваш тромб. Освен това на мен ми казаха да го пия ама аз от страх реших да чакам часът си при гинеколожката другата седмица. Обаче сега като прочетах и го почнах пак. Казаха ми да го пия пак след кръвни изследвания. Казаха ми го от болницата когато отидах на преглед, както и в Бг генетичката, с която си пиша. Това момиче е хомозигот на Мтхфр и хетеро на Пай като мен, но аз имам и Лайден!

Общи условия

Активация на акаунт