Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 415
  • 754
  •   1
Отговори
# 105
Момичета, вие аспирин протект ли пиете?
Ето този https://apteka.framar.bg/01005336/%D0%B0%D1%81%D0%BF%D0%B8%D1%80 … BC%D0%B3-40-bayer , защото и на мен май ще ми се наложи да пия. Чакам следващия преглед, тогава лекарката като ми види утеринните артерии,ще прецени. Щеше да ми го изпише предния път, но се спря зарази зацапването.

# 106
  • Стара Загора
На мен аспирина ми го смениха с натаспин и веднага фибриногена ми се качи от 4 на 4,4. Моето АГ настоява да пия само АП до края, но Конова го спря. Утре ще ходя на преглед и ще видим. Отделно , от фраксипарина получавам буци и адски сърбежи от време на време и вече не се издържа, а съм едва 14-15 седмица. Чудя се дали да не поискам клексан.
Днес много ми похвалиха количка ДаДа-среден клас, много лека и маневрена. Майката каза, че я товари с близо 30 кг всеки ден и въобще не усеща затруднения.
За пола още не знам , но мисля да разкрием пола с торта или нещо друго интетесно забавление.
Относно имената, много искам да си кръстя детето на нашите. Майка ми е Бианка и много се чудя дали да го взема. 100% ще измислят някво тъпо галено име ако е момиче, нспример на нея са й казвали Бечи- като на някоя овца:). Баща ми и ММ са с буквата С и все едно ще си го кръстя на мъжа ми. Ако се роди на някой празник, много ще ме улесни май.

# 107
  • На север
Аз съм на тукашната версия на аспирин протект. Разликата е че е 75 мг. Казали са ми, че не може да навреди на бебето. Единственото е че при кървене кървиш много. Пие се задължително с храна, че води до язви.

# 108
Добро утро.Аз пък съм божа кравичка .Обаче ,такава нервна вълна ме облива като ме раздразни мм ,че ще го размажа с нещо.Хихи, страшен чатмак съм ,иначе душичка бе...
Моята дъщеря се казва Елена ,(днес ми е именячка да ми е жива и здрава),и на всички Елени във форума честит празник , бъдете здрави и щастливи.Колебаех се  между Елена и Калина ,но я сънувах като Елена и вече бях сигурна как да я кръстя.
Вчера си харесах два модела колички на kikaboo,и mutsy (незнам дали ги написах правилно),мнения за тези марки някой ако може да даде..🤔

# 109
  • София
Raiaeee честит имен ден на детето ти, пожелавам и да е жива и здрава и да расте много щастлива! И на другите Елени във форума и на тях честит празник! Всичко най-хубаво! 💐🌸❤Аз много харесвам името Елена, кумата ни е Елена обаче и не искаме да излезе все едно на нея кръщаваме. А и характера и е един, майка плаче пък аз съм малко вярваща, че ако го кръстим на някой ще му вземе характера и за това - на никой 😁

# 110
  • София
Момичета, почерпете се с по една чаша виртуално шампанско и бонбони и за моят имен ден Simple Smile

# 111
Честит имен ден на всички малки и големи Елени!

# 112
  • На север
Честит имен ден на именичките. Да са живи и здрави и много щастливи! Simple Smile

# 113
Честит празник и от мен на всички именници - деца и съфорумки Simple Smile Ние днес с ММ също празнуваме и ви черпя виртуално с чаша ароматно кафе и с френски макарон:

# 114
Честит празник, момичета 🌸🌻🌺🌹🍀
Пожелавам ви само прекрасни емоции и много здраве 😘

# 115
Честит празник на всички празнуващи!Живи,здрави и с прекрасни бебоци през ноември Simple Smile

# 116
  • София
Честит имен ден на всички празнуващи.

Здравейте , дами .Аз съм от Декемврисйката тема ( с термин 1-ри декември , но ви чета постоянно и съм се включвала , тъй като нищо чудно и моето ангелче да се появи през Ноември).
Имам въпрос към вас, тъй като сте малко по напред в седмиците и прегледите. Предстои  ми да се запиша на ЖК ( ще ме следи доктор Ташков , център Сердика) по телефона ми каза да си взема наравление за ЖК . Имали специален номер това направление или просто ЛЛ трябва да издаде някакво (няма да го взимам лично аз направлението , тъй като ЛЛ ми лекар не е в София , а в града от който съм и ще пратя някой родител). Имам и още един въпрос (вече питах е темата за бременни ) Какъв е документа, който се прилага пред работодателя , когато се уведомява за бременност (заедно с бланка с входящ номер) ?
Предварително благодаря Simple Smile

# 117
  • София
Направлението за проследяване на бременност е номер 9. ЛЛ знае като му кажат за какво става дума.

# 118
Знам, че имаше няколко момичета със закупени доплери-може ли да споделите марката? Помня, че бяхте доволни, та само това ме интересува. Решила съм да си взема. 😊

# 119
  • Варна
Честит празник на всички празнуващи!Живи и здрави бъдете!

Някой питаше за колички.Има специална тема във форума, може да питате там, включват се и ползващи съответните колички.

Аз съм на лекар днес, дано всичко е наред с бебока

Общи условия

Активация на акаунт