Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 427
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Море радвам се, че всичко е наред с теб и бебчо! Има време да разберем пола, не е най-важното Simple Smile Рената и според мен всичко е наред с резултатите ти.

# 136
Аз днес се събудих с кървене. Отидох при моя лекар и се видя огромно отлепване, за щастие не е близо до плацентата. Сега съм със забрана за ставане от леглото. Може скоро да се наложи да напусна нашата групичка.

# 137
Аз днес се събудих с кървене. Отидох при моя лекар и се видя огромно отлепване, за щастие не е близо до плацентата. Сега съм със забрана за ставане от леглото. Може скоро да се наложи да напусна нашата групичка.
Не разбирам много от отлепвания, но явно с лежане може да се получат нещата. Стискам палци всички да си останем в групичката до край!

# 138
  • Варна
Никакво напускане!Ще стискаме палци всичко да бъде наред!Ти се пази, от нас имаш много изпратена положителна енергия!

# 139
Лаленце, мерси много!

Yakamoz, стискам палци и аз всичко да е наред, лежането сигурно ще повлияе добре.

# 140
  • София
Eeeeee никакви такива черногледи мисли, всички ще си стоим тук до ноември. Спокойно, няколко момичета вече имаха отлепяне и се оправи... но наистина трябва много да лежиш. И да не ходиш на работа най-вече.. ще пазиш леглото. Нали чухте пулса на бебчо и всичко му е наред?

# 141
  • София
Yakamoz, силно стиснати палчета от мен! Без лоши мисли, почиваш и де стараеш да си спокойна, колкото и да е трудно.

Woman in red, хетеро за Фактор II протромбин, хомо по PAI 4G/4G, и намалено усвояване на фолиеата. Уж фраксипарина е за мое спокойствие, но нали знаеш как човек се филмира като чете лоши неща.

# 142
Благодаря ви!
Аз също имах отлепване, но в по-начални седмици. Сега е малко по-кофти ситуацията. На прогестерон съм също така. Ще видим. Бебето иначе е добре, даже го усещам вече и то от вчера. Не очаквах точно сега да се случи нещо такова. Мъжа ми си взе отпуска и ще видим.

# 143
  • Варна
море Радвам се, че всичко е наред!
yakamoz Всичко ще е нареди при теб!!! Стискам ти палци!!! Аз лежах почти 1 месец заради отлепване , мисли позитивно и си почивай сериозно!:))
pepina Ще я убия! 😑 😆 Макар, че, като се замисля и нас как ни снимаха, кой знае и ние къде сме показвани... 🙄😑

# 144
  • София
Всичко ще е наред, скорпионите са борбени! Тъкмо ще ти прави компания мъжа ти вкъщи и няма да скучаеш и да мислиш лоши неща.

# 145
Yakamoz, спокойноо, защо се предаваш толкова бързо. Дори е по-добре да полежиш малко в болница според мен, не за друго, а защото на теб самата ще ти е по-спокойно. И това ще преодолееш. За съжаление е много често срещано това гадно отлепяне. А може ли да попитам каква мислиш, че е причината? Да не си се претоварила, работиш ли още?

# 146
Ellie D Госпожица Лаленце говорила съм с тях, както споменах това не е първият такъв случай. Явно ползата от разговорите е 0.
Woman in red Свекърите явно си мислят, че "Ние им казахме да не казват на никого" ще спре клюкарите. То и ние поискахме същото от тях, но...
pepina80 знам, че може и по-зле и точно това ме притеснява. Като си знам стоката просто очаквам следващата конфронтация.
Море! това с границите не се получава. Пробвала съм, просто за няколко дни затишие и след това старата песен на нов глас. А на ММ не мога да разчитам, дори той не е съгласен с мен. Като го попитах от къде на къде техните съобщават за нашето бебе, той ми отговори: "Радват се. Какво толкова, нали вече си в 4 месец" А аз не премълчавам от суеверие или нещо такова. Просто не смятам за необходимо да информирам кой да е. ММ си мисли, че след като не го съобщавам публично, значи не се радвам. Ако зависи от него ще каже на всички.

Yakamoz виж колко хора те подкрепяме - не се отчайвай. Щом трябва ще пазиш леглото, слушай докторите и ще се оправиш 😊

# 147
Yakamoz, всичко ще е наред 🤗
Просто малко ще ти се схване дупето от лежане, но това да е 🍀🍀🍀

# 148
Не съм в болница за сега. Лекаря ми каза ако нещата се влошат да отида в спешното, но за сега не се налага. Мъжа ми си взе отпуска защото няма кой да гледа детето. За причината не знам. Не съм правила нищо кой знае какво. Аз попринцип доста ходя, но гледам да не дигам тежко и все пак да посядам.

# 149
  • Варна
Аз с дъщеря ми бях прокървила точно в тези седмици някъде заради едни дълги разходки. Полезни са, но в границите на разумното:) Сега пък такъв страх само лежа, но и това не е мн хубаво!

Общи условия

Активация на акаунт