Мина първата третина - през НОЕМВРИ ще сме трима, четирима...

• 38 409
  • 754
  •   1
Отговори
# 675
Момичета, имате ли някакви опъващи или прорязващи болки в слабините или някъде в корема?
Аз онзи ден много сглупих и след всичкото това лежане,си позволих доста време навън. Вчера корема ме болеше и беше като стегнат, допълнително пак някакъв чревен вирус май ме мъчи. Взех си магнерич 3×2 и увеличих и нош-пато. Днес положението е доста по-добре,но пак имам леки бодежи и опъвания от време на време. Предполагам е нормално, но да питам.
Ама и да ми е за урок, дето правя глупости 😣
В понеделник съм на лекар и ще помоля лекарката да ме види на ехографа, че май  не ми се пада по ЖК в тези седмици, но ще си го платя, само да ме види.

# 676
KikiMoon и аз вчера имах болки . Не е нещо много силно и непоносимо , но си опъваше нещо . Мисля и се надявам че е нормално , на моменти ги усещам вече и по нагоре , не както в началото много ниско долу.

Вие купихте ли вече разни неща? Аз за сега само шапчици които за унисекс , но от както знаем пола само разглеждам сини дрешки , но не знам дали да взимам , а и не знам точно за зимата какво ще му е нужно , а и размер... Хаха.

Количка която бяхме харесали в момента е много намалена , но от друга страна май е рано 😁

# 677
  • София
Момичета привет от Гърция!
Ние тази седмица се отдадохме на морска почивка, но за съжаление утре си тръгваме и от понеделник наново в лудницата.

Хубавото е, че понеделник сутринта сме на преглед и ще си видим човечето.

Аз нямам оплаквания от към болки и неразположения в корема, но и смятам че са нормални разни придърпвания.

Ние вече имаме две бодита с дълъг ръкав от най-малкия размер, купени от H&M, и две с къс ръкав в следващия размер от Lidl.
Една много хубава играчка за количка и чакам още една.
Вчера имаше намаление в angel baby и поръчах зимно спално чувалче 0-6 месеца, едно боди и една жилетка.
Като цяло смятам да взема 5-6 бодита с дълъг ръкав, 5-6 ританки, 2-3 жилетки. На есен като започнат есенно/зимните колекции ще се ориентирам какво още ще трябва.

# 678
Миналата седмица купихме едно боди, много ни хареса 😊 имаме и шапка и чорапки. Харесахме някои неща от Айко, но решихме да ги вземем на другото намаление, защото ми се струва рано, а и приятелки ще ми дадат някои неща и тогава да преценя какво ще ни трябва.

# 679
На angelbaby са много добри пелени, чувалчета и дрешки за по-големи. Бодитата са със страхотни цветове и като цяло дизайнът е супер, памукът също, но се деформират. Стават по-широки, особено около врата и се скъсяват. Явно посоката на плата не е правилна или не знам и аз. Съветвам ви и да не взимате за новородени дрешки с якички и с копчета отзад. Simple Smile

# 680
Аз съм харесала чувалчетата за новородени на Angel baby и мисля по-нататък да поръчам.

# 681
За лабораториите и аз не съм доволна от "Рамус" .Бяха ми объркали изследване за холандия, в такива филми се вкараха тогава.
 От цибалаб -младост съм доволна ,много внимателно взима кръв жената.

Моят пулс редовно е 100 120 в движение единствено като си почивам спада на 80 70.
Woman , лек път към дума всичко да е наред.

# 682
Момичета, някоя от вас сдоби ли се вече с тъмна линия на корема (linea negra)?
И ако може мамчетата с опит да споделят инфо от предишна бременност Simple Smile

# 683
  • Варна
Днес си мерих кръвното, нормално си е. пулса ми беше 91/ такъв си ми е обичайния/.

За линията на корема, аз не съм имала с предната бременност и в момента също нямам.И си мисля, че пак няма да имам такава.Само ареолите на гърдите ми видимо са потъмнели като предния път.

Аз имам доста чувалчета за студено и пролетно време, от дъщеря ми си запазих.Всички са светли в бяло, бежово, един имам и син.И един розов.Ако е момче и розовия може да ползвам у дома Grinning Просто е много мекичък и удобен.Дъщеря ми много се върти като спи, вечно е отвита.Като малка бях спокойна с чувалче, че не се отвива.Сега е голяма и пак спи отвита като баща си...Аз вече свикнах и претръпнах.

Дрешки не купувам, много е рано.А и няма почти нищо есенно-зимно изкарано.Смятам в края на август или септември да купя разни дрешки, вкл. и за изписването тоалета Grinning Тогава ще се заема и с търсенето на нощници за болницата / ще си ги ползвам после и вкъщи/ и т.н. необходимости.

# 684
Здравейте, искам да ви питам някой правил ли е и дали ще прави амниоцентеза... На мен ще ми се наложи защото БХС излезе лош...

# 685
  • София
Здравейте, искам да ви питам някой правил ли е и дали ще прави амниоцентеза... На мен ще ми се наложи защото БХС излезе лош...
Моят резултат на БХС беше лош и по препоръка на моя лекар правих пренатест, за да избегна амниоцентезата. При мен възрастовия риск беше завишен.

# 686
На мен ми излезе такана линия много рано,в началото на 3ти месец и бях много изненадана като я видях,не знаех че е от бременността. Не е много наситена но се забелязва. Четох,че се дължи на хормоните.
idi, какви са ти резултатите 😔 Надявам се всичко да излезе наред и да останат само притесненията 🍀 Мислила ли си за неинвазивни тестове?

# 687
Ох не знам момичета.... Обадих се за резултатите и лекарят ми каза че не са добри... Каза че иска да ме види да ми каже какви са опциите... Така се шашнах че дори забравих да питам какво точно е от чел БХС..

# 688
  • София
Ох не знам момичета.... Обадих се за резултатите и лекарят ми каза че не са добри... Каза че иска да ме види да ми каже какви са опциите... Така се шашнах че дори забравих да питам какво точно е от чел БХС..

IDI1202, На колко години си? На прегледа на ФМ(този който е с УЗ и се мери бебчето) беше ли. БХС малко е и статистика, ФМ и БХС се гледат заедно, да, но поягога, заради възрастта на майката риска се завишава.
Надяван се всичко да е наред 🤗Стискам палци 🤞☘️

# 689
На ФМ казаха че всичко е наред... Иначе съм на 33

Общи условия

Активация на акаунт