СЕДМИ клас – 5 – Химикалка приготви и спокойно всичко си реши! Мами, оммм 😊 (19.05.2018–27.05.2018)

• 94 587
  • 1 318
  •   1
Отговори
# 1 140
  • София
А как точно се решава такава задача? Аз наистина съм зле с математиката, но това ми изглежда като висша математика, теория на вероятностите и пр.?

# 1 141
  • София
А как точно се решава такава задача? Аз наистина съм зле с математиката, но това ми изглежда като висша математика, теория на вероятностите и пр.?
За мен лесният начин е: ако всеки път вадиш един и същи цвят, то на петото вадене няма как да е този, защото вече няма да има такъв цвят, ще си ги извадил всичките на четвъртото Simple Smile

# 1 142
  • София
Това е обяснението. Аз питам за математическото решение. И даже не мога да се сетя от коя област беше. Нещо като тото ми се върти в главата.
Намерих го - Теория на вероятностите, 10 клас.
Начи, от първи - в десети. Алеее - хоп!

# 1 143
  • София
Теория на вероятностите?
И аз съм зле с математиката...

# 1 144
   Привет!Вчера имах толкова много работа,че не успях да ви нагледам.Днес продължавам.Това е,защото в двата дни на матурите не свърших ни-що!!!!
   Не мога да качвам линк,но в дир.бг прочетох,че МОН  са грешна 16 задача и при 7-мокласниците.Или поне неясна.
   Мернах,че се чудите оценката по АЕ къде се взема като балообразуваща-в езиковата в Монтана.
   Отивам да си свърша спешните задачи,че от 14.30 ще дават и националите по волейбол,трябва да ги хвана и тях някъде из нета.....
   Добре,че децата продължават с тренировките,че да отпуши напрежението моят син,че снове из нас като буреносен облак.Вчера помага на баща си да изливат цимент за басейн,пращат го за вода,той им носи бира.Пращат го за някакъв инструмент,той подава маркуча за водата.

# 1 145

Мернах,че се чудите оценката по АЕ къде се взема като балообразуваща-в езиковата в Монтана.

Още- Варна, в Хуманитарната гимназия,почти по всички паралелки. Мат. не се взема в нито една.Но, разбира се не точно АЕ, а чужд- какъвто децата са учили до VІІ клас.

СУ "Гео Милев", което е с ИИЧЕ
Димчо Дебелянов- една от паралелките

"Любен Каравелов"- всички паралелки
ПГ по туризъм- всички паралелки

вероятно има и още, дотук стигнах.

Чуждият език има значение за голям брой паралелки, а в не малко се вземат като балообразуващи ИТ, физика, биология,химия.

# 1 146
Това е обяснението. Аз питам за математическото решение.
4+1=5 пъти
Това обаче след като се оправи условието, както казаха напред, трябва да е "различен".

# 1 147
  • Sofia
Скрит текст:
Хайде да ви видя солото. Комбинаторика за 1 клас, от която МОН също трябва да се откаже Sunglasses.
Грабвайте Линд- а !

Да няма подточка Г) - 3 ?

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 12:45 от Не се сърди, човече

# 1 148
  • София
Тази тъпа таблица с план-приема МОН не можеха ли да я пуснат в екселски формат...изтеглих си pdf-a, обърнах го в ексел и сега трия онези редове, които са били "rows to repeat" по всички 39 страници...форматирането е отврат.
Целта ми е да изтрия тези училища, които не са в полезрението по едни или други причини и да му дам да пренарежда останалите. Даже на няколко шийта може да ги разделя - един с оставени само най-желаните няколко училища, втори с групата на резервните и трети (спасителни), които още няма да редим, де, нека излезе статистика някаква.
Вие как го правите реденето? Аз ли съм се вкарала в излишни трудности?

За първокласната задача - наистина ли това са всички отговори? Ако е така - no comment... Надявам се, че има и отговор г) 3!

# 1 149
Не се мъчи. Вероятно таблицата с кодовете ще е в ексел.

# 1 150
  • Варна

Има ли такова чудо за Варна, че не успях да я открия на сайта на РУО?
Миналата година са качили на 15.06., може би пак това трябва да очакваме...

Дидева, ти си истинско съкровище, нали знаеш! Благодаря!

# 1 151
# 1 152
  • София
Не се мъчи. Вероятно таблицата с кодовете ще е в ексел.
Жива да си! Kissing Heart
Чак сега осъзнах, че няма кодове тук...аз гимназии трия/пренареждам, до кодове не го бях докарала Joy

# 1 153
Училищата, след като излязат резултатите. Желаното училище е с най - високия бал тук. Още не знаем дали ще и стигне бала за там. Има съученички, които са се справили със задачите по математика и очакват високи резултатите и сега имат желание за МГ. Не са  участвали  в математически състезания, не са проявявали някакви по специални знания по математика . Ей така, само от един висок резултат на матурата по математика.

# 1 154
При нас ,в Монтана ,"хубавите" училища са три,с по 3-4 паралелки.Първо желание на синът ми е немски.Ние няма какво толкова да го мислими и умуваме,защото нямаме ой знае какъв избор.
   Въобще,при нас нивото няма нищо общо с това в София,Варна и другите по-големи градове.
 Възможно ли,чисто хипотетично питам,да се вкара дете с връзки в топ паралелка?

Общи условия

Активация на акаунт