SUPERNATURAL: Кайсиите отвръщат на удара

• 38 533
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
# 121
Иху, аз съм:
Скрит текст:
Your personality is similar to Crowley! Cunning, ambitious, creative, and quick-witted, you know what you want and will get what you want. Friendship is more like an alliance - as you think friends are overrated. You need allies in this world. Family isn't appealing to you - in fact you might hate your family. Although, you are independent you wish for a bond with a person where it's more than an alliance - but only if they're worthy. You are the embodiment Power.

# 122
Здравейте, направих си теста аз съм .......... знаех си Heart EyesHeart EyesHeart EyesHeart Eyes
Скрит текст:
Your personality is very similar to Sam! You value kindness and love and understanding. There's nothing that'll hold you back from fighting for the people you love and care deeply for. You may be damaged, but you grew stronger from that as well. You are the embodiment of Strength.

Как си прекарвате лятото? Аз си го прекарвам със Сам и Дийн.

Започнах да гледам сериала отначало стигнах до 3 сезон, 2 епизод.Ех, отново се влюбвам във него.HeartHeartHeartHeartHeart Имам голямо желание да стигна до края на 13 сезон преди да замина за двумесечният ми стаж във Шотландия края на юли, но ще видим дали ще стане.Rolling EyesRolling Eyes

Имаме си офицален празник вече много се радвам ние във БГ как ще го празнуваме, нищо че е само в Остин ?

# 123
Малко ви изтървах,но се опитвам да наваксвам с епизодите.

# 124
Начи да сваляш гащите на хората на първа среща можеш, ама да изгледаш Дийнът навреме - не? Тъй ли Joy ?

Нещо интересно:
https://twitter.com/therealKripke/status/1012366968870002695
When I was 10, this book changed my life. It's what inspired me to write #Supernatural. It's got scares, heart, magic. So I was honored to write the movie, brilliantly directed by @eliroth, with this incredible cast. Labor of love & a dream come true.

https://twitter.com/therealKripke/status/1012367513408028674
Oh, and #spn fans: as time goes on, I'll start dropping clues to the TONS of #Supernatural easter eggs I wrote into the movie! If you're a fan of the show, this movie is our origin story, required viewing!

Филмът е "The House with a Clock in Its Walls" (2018). Задължително ще го гледам!

# 125
Начи да сваляш гащите на хората на първа среща можеш, ама да изгледаш Дийнът навреме - не? Тъй ли Joy ?

Аххх  hahaha hahaha hahaha
Дийн е 1 път!  bowuu
До 13-ти сезон съм  Crazy

# 126
Йейййй и аз съм
Скрит текст:
Дийн!!! Да не повярва човек!

# 127
  • # супернатурална #
Ууу, бравоо

# 128
Ох ,леле  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 129
Охх! Имаше една снимка, на която беше в мен, ръката по същия начин, но преди татуировката. Ммм, красота! Ама не мога да я открия. Представете си я Joy .

PS. Това ме подсеща да ви кажа каква гад бях на младини Stuck Out Tongue Winking Eye . Ходя с някой младеж, хванала го под ръка, но си извивах ръката нагоре, така че пръстите или дланта ми да са на бицепса му. Такова стягане и напъване падаше Joy Joy ...

# 130
Страхотна снимка с малката  Heart Eyes

# 131
Eх, колко са сладки Heart EyesHeart EyesHeart Eyes
Аз днес покрай приготовленията за заминаването ми за Шотландия изгледах 4х17
Страхотна серия HeartHeart
Много ми хареса напускането на Сам JoyJoyJoyHeart На това му се казва напускане, не нашите предизвестия.SmileSmile

Знаете ли какво си купих днес? Collins Английски разговорник речник си купих с такъв кеф си го чета, че чак не е нормално, аз където когато не уча, бягам от учебници и такава литература  като вампирите от ''Bloodlust'' от ловците или демони от Уинчестър.BlushBlushGrinningGrinning

Последна редакция: ср, 04 юли 2018, 22:22 от mara70

# 132
Можеш да отидеш до Canisbay да видиш родните места на Краули Joy .

# 133
Не знам за вас , ама аз умирам от жегъ  Mr. Green Mr. Green Mr. Green :

# 134
Сега и на мен ми стана жегаво Joy

Общи условия

Активация на акаунт