Кралски работи и клюки - 12

• 52 792
  • 765
  •   1
Отговори
# 255
Колко е разликата в годините на Меган и Хари? Коментирано е, но в момента забравих.

3 години е по-възрастна от него

Е къде пък пише, че Грейс е била нещастна с Рение?
Има филми, има и много писано. Как е у унижавал пред външни много важни гости, как е стояла постоянно сама, как е страдала и не е могла да прави абсолютно нищо. След тези неща Рение ми стана силно неприятен. Просто я е смазал.

Може ли да ми кажеш кой е филма

# 256
Не, не си спомням името.

# 257
Какво ли иска да каже с този поглед Кралицата? GrinThinking

# 258
Стана ми интересно и продължавам да чета материали за сватбата на кралицата
Скрит текст:

Кралицата и принц Филип се женят през 1947 г. и тъй като след Втората световна война, тя купувала материали за сватбената си рокля с купони. Роклята била от естествена коприна, създадена от Норман Хартъл, която е била бродирана с 10 000 перли, сребърна нишка, блестящи кристали и прозрачна бродерия от аплети тюл. Била е със сатенени обувкисъздадени от Едуард Райн

Принцеса Маргарет,тук не откривам никакви детайли по роклята. Съвсем изчистена е. (1960 г)
Скрит текст:

Херцогът на Кент се жени за Катрин Уорсли през 1961 г. Гледам роклята и се сещам, че баба имаше такова перде Wink
Скрит текст:

Принцеса Ан се омъжила за първия си съпруг капитан Марк Филипс през 1973 г., носела рокля с висока яка в стил Тудор с драматични тръбни ръкави. Роклята е проектирана от Морийн Бейкър от Сюзън Мал

Скрит текст:

Принц Андрю се жени за Сара Фъргюсън през 1986 г. (по-късно те се развеждат през 1996 г.). Тя носи сатенена от слонова кост сатенена коприна и сватбена рокля от британската дизайнерка Lindka Cierach
Скрит текст:

Принц Чарлз с Лейди Даяна Спенсър през 1981 г. Принцеса Диана носи рокля тафта от коприна и състарена дантела с драматичен воал25 фута, направен от Дейвид и Елизабет Емануел. Големите издути ръкави и обемна долна част  се превърнали в популярен стил, а булките на 80-те години започнали да я копират.
Скрит текст:

[

Сватбените обувки на Даяна, ръчна изработка. За направата им били отнети цели 6 месеца
Скрит текст:

# 259
Мен ме вълнува дали е била поканена онази херцогиня или не знам каква титла имаше, с онази фашистката брошка?! и едва ли си е позволила пак своеволия?

# 260
Мен ме вълнува дали е била поканена онази херцогиня или не знам каква титла имаше, с онази фашистката брошка?! и едва ли си е позволила пак своеволия?
Да. Беше облечена в прасковено-розово.
Аз се чудех дали сърцето й ще издържи при проповедта и госпела. Joy

П. С. Принцеса Майкъл ъф Кент

# 261
  • NE
Чак махаше щастливо на младоженците на излизане.

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 20:43 от Flower Fairy

# 262
  • София
Даяна е толкова притеснена в деня на венчавката. Погледът ѝ е като на уплашена кошута.

# 263
Дейвид и Елизабет Емануел са дизайнерите изработили сватбената рокля на Даяна. Дизайнерката казва, че е останала ужасена когато е видяла Даяна  да пристига в" Сейнт Пол ". Очаквали роклята да получи леки гънки, но товабило видимо много повече. Предния ден направили проба, но с подобен на използвания плат, а не с него.

Дизайнерите:
https://www.mirror.co.uk/news/uk-news/princess-dianas-wedding-dr … designer-12533968

# 264
  • Вестерос
"Кога ли ще приключим, че ми се спи" Grinning

# 265
"С по-малко ентусиазъм в. "Гардиън" призовава евентуалното значение на този съюз да не бъде преувеличавано. Макар и да са модерни по дух, що се отнася до родителите им, няма нищо "революционно" ново у Хари и Меган. Вестникът напомня, че булката се е отказала от кариерата си, а принц Хари "не е показвал да иска да има такава"."

https://dariknews.bg/novini/sviat/britanskata-presa-za-svatbata- … he-triumf-2098190

# 266

Чуди се коя е Joy

# 267
  • София
Ох, поне за обувките на Даяна имах надежда, но уви и те са too much Simple Smile
Обаче диадемата на принцеса Маргарет е много, много красива!

# 268
  • NE
 Каквото и да си говорим, Хари е бил невероятно очарован от роклята на Мегън. Вчера на приема е изказал специални благодарности към дизайнерката.
“He came straight up to me [at the lunch reception] and said, ‘Oh my God, thank you. She looks absolutely stunning,’ ” Waight Keller told reporters Sunday at Kensington Palace in London.
http://people.com/royals/royal-wedding-dress-designer-prince-harry-meghan-markle/

# 269
Taкива новини са ми много странни. Все едно някой младоженец (принц или не) ще каже "Еб@си грозилището.".  Joy

Общи условия

Активация на акаунт