Кралски работи и клюки - 12

• 52 795
  • 765
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Taкива новини са ми много странни. Все едно някой младоженец (принц или не) ще каже "Еб@си грозилището.".  Joy
Хаха, как ме разсмя Blush

# 271
Роклята на Меган се оказа вдъхновена от ролята на Джей Ло в някой си филм.
Започна се...Smile
Скрит текст:

# 272
Чак махаше щастливо на младоженците на излизане.

Ц, Ц нали по протокол не можеше обувки с отворени пръсти!

# 273
  • София
Чак махаше щастливо на младоженците на излизане.

Ц, Ц нали по протокол не можеше обувки с отворени пръсти!
Измишльотини...

Вчера късно ми попадна колажчето на Дженката и Мегън - ми има прилика Simple Smile, но едва ли от това се е вдъхновила.

Две бебета коали са кръстени на Хари и Мегън http://www.dailymail.co.uk/news/article-5745523/Two-newborn-baby … eghan-Markle.html

# 274
  • Down south
Роклята на Меган се оказа вдъхновена от ролята на Джей Ло в някой си филм.
Започна се...Smile
Скрит текст:
Е или се спекулира, че е.
На JLo акциите съвсем ще скочат  Joy

# 275
Честно да ви кажа, добре че не съм се омъжила за принц. JoyПочти сме набори с Меган, но аз в такава обстановка не мога да живея. Нищо, че е Бъкингамския дворец Joy

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 22:09 от Ellinor*

# 276
  • Вестерос
Аз мога пък Grinning

Страницата на Принц Хари във фб сподели това, много мило

# 277
Някой по-назад питаше в какви отношения са били Дайяна и Сара (Фърги).Преди много години гледах игрален филм за принцесата по действителни събития.Били са приятелки преди сватбата.Доколкото си спомням двете с още приятелки се бяха облекли в полицейски униформи и спряха кортежа на Чарлз на път към ергенското му парти.Той държа сметка на полицайката и се опули като видя,че е Дайяна.Отивайки за първи път на гости в двореца Сара и се покланя и се обръща с ваше височество,а Дайяна и казва:О,я стига, и се прегръщат.Лейди Ди и казва,че ще я запознае с Андрю и Сара да влезе в семейството да са си заедно. WinkКанят я на официален обяд и тя наистина седи до принц Андрю.По едно време се лигавеха с някакъв десерт,той май я хранеше,смяха се шумно,а Дайяна ги поглеждаше усмихната.На много дългата маса хич не изглеждаха притеснени,това в случай,че много хора зажалиха новата херцогиня колко ще се лишава,сдържа  и т.н.Една вечер се возиха със спортна кола и той избяга от охраната си.Като ги намериха,притеснените охранители помолиха негово височество повече да не прави така.Тези ги запомних с лигавщини.Все пак както беше мераклийка да се намърда в кралското семейство показаха ''страданията'' на Фърги.Май беше гладна,а и казаха,че има някъде си ангажимент и  няма време да яде.Беше в бирена фабрика и се оплакваше как се отегчила от разказите за производството на бира и най-вече колко я убиваха обувките,а тръгнаха към друго събитие.С колата разбира се,не припка като простосмъртните по задачи пеш,гр.транспорт,в трафик,нерви+мазолите. Mr. GreenАма нали казват,че богатите също плачат.

# 278
  • sofiq

Много мило и красиво  Heart Eyes

# 279
Аз мога пък Grinning

Има прилика при Мегън и Даяна, но Кейт е нарисувана доста посредствено.

# 280
Кейт не е нарисувана посредствено, просто художникът е бил обективен, което е типично за художниците, които рисуват от снимка.

# 281
  • На топло
Кейт не е нарисувана посредствено, просто художникът е бил обективен, което е типично за художниците, които рисуват от снимка.
Глупости. Не прилича на Кейт в лице.

# 282
Очевидно прилича на нея.

# 283
  • Вестерос
В носа има нещо различно

# 284
И лакео значение има, нали е ясно че е тя?
Аз чак разбрах, че дизайнер на втората рокля е Стела Макартни. Много ми хареса светлосинята подметка на вторите обувки, за синия Ягуар да не говорим. 😊

Общи условия

Активация на акаунт