Минават бързо седмици и дни, през НОЕМВРИ сбъдват се мечти

• 15 196
  • 297
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia
Здравейте,казвам се Теди и съм от София.
Присьединявам се кьм Вас с най-голяма радост.
Термина ми е на 29.11.2006г.
Това ми е втора бременност,а баткото е на 14години.
Пожелавам на всички успех и лека бременност.

# 226
Добре дошли нови мамчета!  Hug
Стискам палци за спокойна и лека бременност!   bouquet

# 227
  • София
Добре дошли на новите мами и от мен  bouquet

При нас нещата са спокойни, всичко е наред, слава Богу.

И аз, обаче, имам странни сънища - нещо нормално са явно, тъй като мозъците ни са претоварени от нови емоции и вълнения - не се шашкайте!

Добрата новина е, че разбрах, ча моя мнооого, да не кажа най- близка приятелка също е бременна. Живот и здраве, ще гледаме бебоци заедно!

Поздрави на всички, няма да ме има тези дни,  защото няма да бъда на работа, а вкъщи, уви, засега нямам нет!

# 228
Добре дошли на новите майчета !
Аз днес дадох кръв за БХС, но изследвнията ще са готови чак другия понеделник.... Rolling Eyes
Вчера лекарката по ЗК гледа бебето, но то нали беше на сватба и още е на вълна купони, та не спря да танцува вътре, така че полът - по-нататък.... Laughing или изненада като каката.... Wink

# 229
  • Ботевград
Здравейте отново и от мен, на мен на прегледа доки ми каза да съм подготвена, че отсега имам показания за секцио и ми каза да избирам дата в края на октомври, така че аз се включих и в тяхната темичка ....
Много много не ми обясни де, но каза, че дотогава има време, а и можело да се променят нещата ...
Поне ме успокои, че всичко е наред и нямам основание за уплаха, а нататък - каквото сабя покаже ... Thinking
Как се чувствате днес, на дяволският 06.06.2006 ?

# 230
Здравейте отново и от мен, на мен на прегледа доки ми каза да съм подготвена, че отсега имам показания за секцио и ми каза да избирам дата в края на октомври, така че аз се включих и в тяхната темичка ....
Много много не ми обясни де, но каза, че дотогава има време, а и можело да се променят нещата ...
Поне ме успокои, че всичко е наред и нямам основание за уплаха, а нататък - каквото сабя покаже ... Thinking
Как се чувствате днес, на дяволският 06.06.2006 ?
Брей, какви са тези показания за секцио отсега?  newsm78
А иначе - за деня - ами дяволски много ми се спи, иначе деня не е по-различен от другите...

# 231
Мамчетаааааааааааа  Crazy
Аз май ще бъда поредната мъжка майка, но разбира се, все още не е на 100% сигурно! Доки каза, че виждала три нещица, демек две точета и пишле!  Mr. Green
Каза, че бебчо се развива добре, видяхме туптящото сърчице, дори пръстчетата на ръчичките  Heart Eyes Диаметърът на главичката обаче излезе повече от нормалното. Изчисли ми друг термин според него .. по-ранен със седмица.  newsm78 Нали това не значи, че нещо му има на мишлето, защото главичката му е по-големичка?  Sad

# 232
    AngelEyes, не се коси! И ние вървим с една седмица напред в развитието си / и баткото ни беше така /! При нас всичко като цяло ни е по голямо - особено бедрата / дано да е девойка, че с тоя бедър дето го имаме... Twisted Evil /, но доки каза че няма нищо тревожно! Било нормално да има такова отклонение! Компенсирало се по време на растежа до раждането! Дори някои от вътршните органи на моменти са по уголемени, но после се оправят! Няма нищо тревожно! И честито момче   bouquet
     ZLATNA, защо от сега да имаш показания за секцио  Shocked? Много ми е чудно как от толкова ранни седмици може да се определи  newsm78!!! Извинявай ако проявявам нездраво любопитство, но все пак ми е чудно!

# 233
  • София
Показанията за секцио предполагам са или висок диоптър или тесен таз.

И понеже аз съм с тесен таз, тоест по всяка вероятност секцио, имате ли идея дали това е поправимо?
Тоест ако ходя пеша дали ще се разшири, че чух отнякъде нещо подобно, ама дали да вярвам? А по естествен път дали може да се разшири по време на бременността? Дайте мнение ако знаете. Мерси.

# 234
  • Ботевград
Нищо не ми обясни доктора, аз естествено ще се консултирам и с друг, просто така ми го каза, като все едно го питах колко е часа, а след зададеният от мен въпрос ЗАЩО, ВСИЧКО НАРЕД ЛИ Е, той ме успокои, че е наред, а и дотогава име време и нещата може да се променят, не знам, нямам представа защо, нямам никакво обяснение или идея?
Но като отида на втора консултация при друг може да се окаже, че няма такова нещо.
Една съфорумка бе написала, че и при нея е така, само че тя имаше някакъв проблем с разположението на плацентата, а аз нямам и обяснение .....
Както и да е, важно е да сме добре и позитивно настроени ....... пък каквото се случи!

# 235
Показанията за секцио предполагам са или висок диоптър или тесен таз.

И понеже аз съм с тесен таз, тоест по всяка вероятност секцио, имате ли идея дали това е поправимо?
Тоест ако ходя пеша дали ще се разшири, че чух отнякъде нещо подобно, ама дали да вярвам? А по естествен път дали може да се разшири по време на бременността? Дайте мнение ако знаете. Мерси.

Фъстъчка, мисля, че ако вътрешния ти таз е по-тесен от 10 см (колкото средно е главичката на бебчо при раждане) колкото и да ходиш пеша нищо не можеш да промениш... Имам една позната с вътрешен таз 8 см - и двете и дечица са секцио, но всичко е минало ок - и не се притеснявай за неща, които не зависят от теб!  Hug

# 236
benighted, благодаря за разяснението!   bouquet Добре, че си ти да ми разсейваш притесненията! Имам те вече като мама 2-ри номер!  Heart Eyes
Май доста станата мъжленцата в групичката ни!  Crazy

# 237
   Фъстъчка, ей ме на! Жив пример как въпреки че първата бременност не се спирах, тазът ми не мръдна и сантиметър! Докторите бяха много учудени, защото обикновенно до 9м. тазът се разширява, ама не! Ако искаш можеш да родиш нормално с тесен таз, но ще се измъчиш! Все пак всичко зависи и от бебето. Ако е дребно и тесен да ти е таза, нямаш проблем, ама ако е шопар като моя син / 49см, 3800гр. / бая зор ще видиш! Най ме е яд, че не ми каза никой колко ми е таза, само се панираха, че бил много тесен! Та за това се чудя! Ако причината е тесен таз, то решението на 100% се взима чак в началото на 9 месец, след ново мерене на таза и приблизителни изчисления колко ще тежи бебето! Акушерките си имат някаква формула за изчисление! Аз като отидох да раждам акушерката каза, че бебето е м/у 3500-4000гр., след като ме мери! Виж ако е диоптър.......
   Охххх, да питам сега аз: Някоя от вас има ли гастрит? Тоя дзвер стомахът ми от два дни ме мъчи ужасно! Снощи така уплаших мъжлето, че после цяла вечер ми се сърди  Tired! Аз гастрит си имам от ученичка. Отдавна не се беше обаждал и се чудя защо сега! Хапвам си добре, честичко, но май проблема идва от това че хапвам неща, които дразнят лигавицата: доматки, лютеничка, пърженко и много плодове! Чудя се какво да правя, като все такива нещица ми се прияждат! Дайте съвет, че като вземе да боли, дъх не мога да си поема  Cry!
   Уффф, AngelEyes, как можа! Караш ме да се  Embarassed пред всички! А и мисля че и другите мами  щяха да ти кажат същото, ама аз съм най-бърза  Mr. Green! Все пак   bouquet

Последна редакция: вт, 06 юни 2006, 15:54 от benighted

# 238
олеле, да му мислят девойките- колко мъжлете скорпиончета ще има от набор 2006- а както знаем това не е хич блага зодия- аз съм скорпион и моя любим бая зор вижда с мен...

междудругото - аз ви оцветявам веднага, че горе- долу да се знае- естествено ако има промени ще сменим и цвета

# 239
Да му мислят, да!

Нашият татко е Скорпи - книга мога да напиша!  ooooh!
Да ни е жив и здрав!  Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт