Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 294
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 180
Като знам, че другата седмица ще пропусна последната серия и ... Направо ще си прережа вените.

Не мога да си сваля Нова плей щото тела ми е с малко и препълнена памет.

# 181
Категорично не вярвам Зорница да се сбогува с Ковачев!
То след Банков и Марио, не знам какъв мъж трябва да й доведат?? 🙄

И аз не вярвам да ги разделят Simple Smile
Нещо средно между Банков, Марио и Тони, взимаме най-хубавите качества и на тримата като едни добри, зли вещеци като кака ви Зори и  правим идеалният мъж за нея, сега кой ще го играе не знам, това е въпрос с повишена трудност Joy.
Но няма да се стига до тук, въпреки някои тъпотии, които надроби Марио си е супер кандидат за нея, още малко като се поошлайфа и види, че няма страшно да я обича, всичко ще е ок, а и нали чакаме бебчо Тони, само се надявам татко му да не е майка орлица и изтрещял като Мазов сега  Grinning

# 182
И аз харесвам Тони. Беше малко дразнител с тая обсесия по Зорница, но това не пречи да оценя хубавото момче Smirk
Аз също харесвам Тони с изключение на частта с „не разбирам, когато ми се каже Не”. Иначе, въпреки всичките си проблеми и затъвания през годините, е успял да съхрани ведрия си поглед върху живота и затова му се радвам.

# 183
Тони като не изстерясваше по Зори си е моето Бамби, ама в последните 10-на епизода е като някакво зомби, та даже аз и Дона, дето го браним ни беше трудно да го извиняваме, аз директно си го скастрях. Тъкмо си мислех последния епизод, че си е взел урока, ама той с неговото "Зорница, та Зорница", че чак и пред дома й отиде ме шашардиса. Grinning

# 184
Да, и мен ме втрещи факта, че не му мина през ума, че може той да е причината да се разделят, да не говорим, че не вкара никаква логическа мисъл, че е малко лишено от смисъл да направят толкова поразии само за да се разделят скоро след това.
Ама Бени го вкара в правия път. Как се казва на Бамби кошутата?

Последна редакция: пн, 21 май 2018, 21:46 от Mosquita

# 185
.....Ели, не знам, дава че се качва снимката, но реално не излиза нищо, е ми ще си седя без, не ми се занимава Joy
Може да ти се стори тъп съвет , но защо не опиташ да сложиш една от  готовите  картинки и после  да  я смениш със снимка по желание .
трябва да е 150/150 пиксела. Може би е голяма, затова.

# 186
Да, и мен ме втрещи факта, че не му мина през ума, че може той да е причината да се разделят, да ме говорим, че не вкара никаква логическа мисъл, че е малко лишено от смисъл да направят толкова поразии само за да се разделят скоро след това.

Ами Фелин се казва...даже си имат близнаци накрая на историята - чета в уикипедия сега.

П.С. И аз бях изумена, че той не предположи,ч е те са се разделили заради него, а реши, че Зорница иска друг....ама...сценаристите една недомислица ли сътвориха?

# 187
Предполагам, че повечето сюжетни линии ще са с отворен финал.

Триото не ме интересува, Мазови, Захариеви, Генадиеви ще имат дребни, но разрешими проблеми.
Само Фотеви и Борко - отворко са ми тръпка какво ще стане с тях.

В предната тема имаше снимка как Фотев го закопчават. Явно ще има временно щастие за Борис и Ина и Биг бос като се върне на сцената ще ги подпука. Може бебето да оцелее и да се роди. И да навлече куп проблеми с появата си.

на сто процента различавам з*ка на Веселин Ранков. Боже,какво парче беше в Константин Философ😯😯😯😯😯 Васил Бинев е поне 20 кг по лек. 👍😀

# 188
Първа снимка, много са ни готини Simple Smile

# 189
Да, и мен ме втрещи факта, че не му мина през ума, че може той да е причината да се разделят, да ме говорим, че не вкара никаква логическа мисъл, че е малко лишено от смисъл да направят толкова поразии само за да се разделят скоро след това.
И аз си мислех, не може да е толкова заблуден, просто е невъзможно.
Ааааа, Шипката еленче няма да бъде Grinning. Пък и прякора дойде, защото Зори е Кошута, има едно невинно изражение, Дона каза, че Тони е еленче,  аз казах Бамби и т.н. Grinning

HumbleBumble, явно има проблем със форума, не съм само аз Simple Smile

# 190
Майче, тя си стана Снахата Simple Smile

А Бамбина не го давам на Бени, това сама си го лепнах Joy

А всичко започна от Банков - Магарето!

# 191
А Батко пък играе в "Кралят  елен" и ... Joy  стана цяло стадо еленчета и кошути  Peace

# 192
Доживях и аз да се докопам до лаптопа да си  напиша мнението за великия анонс.Оставям си много голяма вероятност анонса пак да е неточен и накрая трансплантация изобщо да няма.
Ако има тя ще е много спешна,защото състоянието му е критично,а за  трансплантация се редиш в списъци адски дълго.Някой казваше,че можело Фотев да уреди да стане по-бързо.За мен това е абсурдно.За да стане това,трябва да прередят хора,които вече са в списъка,един вид да отнемат на някого правото на живот,за да живее Тони.Това изобщо не се вписва в образа на тези герои.И остава само възможността да ползват някой близък,за да не чакат.Марио няма да е,защото ако е бил съвместим е щял да е донор на предишната трансплантация.И стигаме до въпроса,кои би си дарил част от черния дроб за Тони-освен Зорница и Албена аз друг не виждам,като залагам на първата.И хем ми звучи толкова нереално така да са го измислили,ама аз  просто друг вариант не виждам,ако се стигне до трансплантация.
Четох и мнение защо и е на Зорница да го прави.Ами много добре я разбралм, без да преувеличавам и аз бих направила същото.Зорница обича Марио.Ако Тони умре за Марио живот и щастие няма ,той ще се съсипе от угризения,мъка и самообвиняване.За мен по-страшно е да гледаш човека,който обичаш истински ,как страда,отколкото ти да страдаш.И как би живяла с мисълта,че може би е можело да го предотврати.
Въпреки това си мисля,че пак някой е консумирал алкохол преди да пише анонса и само ни вкара муха в главата.Скоро ще разберем.

# 193
Дона, и до всички други, които ще се докопат до снимки от партито, моля споделяйте! И кажете къде и аз да търся 🙆

# 194
Ааааа, Дона, няма значение, пък и аз не я харесвам за снаха Sunglasses
Трябва да си патентовам Кошутата и Бамби, Кралят Елен е на Ели, семейство еленови не приема нови членове, сори Joy
Магарето май е на Фейри Joy

Дони, три прекрасни дами Heart

Общи условия

Активация на акаунт