Откраднат живот 50 Критична точка: Финалът на сезона /21.05-27.05/

• 83 211
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 1 860
Откраднат живот по Шекспир

Трижди Магда измяука!

Трижди Фотева изписка!

ТРЕТА съфорумка:

Моят Врабчев вика: „Почвай!“

1ва съфорумка:
Хайде, бърже кръг сторете,
мърши всякакви хвърлете
да се смесят във котела:

Първо жаба мекотела

тридесет и един ден

в сън под камъка студен

своята пъпчива гнус

пълнила с отровна слуз!

ТРИ съфорумки:

Плам, пламти! Котел, бълбукай!

Адска смес, мехури пукай!

ВТОРА съфорумка:

Рибица от блатен смок,

остро жило на слепок,

мъх от прилеп, клюн на сова,

от усойница отрова,

кълка на дъждовник гаден,

пух от бухал кръвожаден,

рог на охлюв, кост на пес,

в общото вариво влез!

ТРИТЕ:

ТРЕТА съфорумка:

Змейска люспа, вълчи зъб,

пръча жлъчка, свински пъп,

пуздра от търбух акулов,

недосмлял човешки улов,

мумия от дърта врачка,

тисов корен, куча жвачка,

бран по тъмно бучиниш,

от евреин косъм риж,

турски нос, татарска устна;

и — на таз магия гнусна

сокът за да стане гъст —

тигрови черва и пръст

на детенце, в трап родено

и от майка удушено!

ТРИТЕ:

ВТОРА съфорумка:

Охлади я с кръв шебешка —

щом срази, да е без грешка!

Марио и Зори ожени!

Банков в жлъч го удави!

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 18:39 от HumbleBumble

# 1 861
Във вторник все едно ще гледаме финал за супер-купа : агитките на тетки-инфантилки   и  дърти стринки ще викат за своя отбор  tantrum , после едната агитка  ще е така Banghead  Joy
Ние обаче  ще си ударим питие  cheers Drunk Wine Glass    и няма толкова да се филмираме   Peace
Ще си пазим силите и фантазията  за летните коментари .
Връщам се да чета поемата на  HumbleBumble  Grinning

# 1 862
Ани, мен най-много ме дразни неразграничаването на актьор и персонаж (опитвам да обясня, че много харесвам Вергов и не харесвам Банков - тц) и ваденето на заключения за нечий талант от една роля, която може да е плод на режисьорско решение. А липсата на доводи....ясна, там как да споря? Гледам интелигентни постове в спорове и им се отговаря жлъчно....

Доне, просто приеми, че нямаш право да не харесваш Банков, всичко, което Вергов играе за тях е висша форма на изкуство и там няма разграничаване. Unamused И все едни и същи са, кеф им е да си пишат едно и също до забрава и да се заяждат.

# 1 863
Охх Ели, като прочета тоя лаф "дърти стринки" и падам от стола да се смея. Joy Постовете ти всеки път са жестоки.

# 1 864
Трижди Магда измяука! ......
ОМГ ! Яхам метлата и отлитам Joy
Това е зловещо Imp !

# 1 865
Ааа, какво сте се разнежили, все едно няма да дивеем и през лятото. Като се сетя за зимната пауза, какви сценарии въртяхме, даже ни се поскараха. Joy
Сещайки се за футболния ни разговор, е Марио стигна до финала на Шампионска лига и ако съдим по промото е спечелил, взел и вдигнал купата/наградата с ръце Joy

# 1 866
Ааа, какво сте се разнежили, все едно няма да дивеем и през лятото. Като се сетя за зимната пауза, какви сценарии въртяхме, даже ни се поскараха. Joy
Сещайки се за футболния ни разговор, е Марио стигна до финала на Шампионска лига и ако съдим по промото е спечелил, взел и вдигнал купата/наградата с ръце Joy
Аз викам да си пусна прощалната реч за всеки случай. Wink Иначе съм готова да изпишем още 10 теми до 6-ти сезон. Joy
Хахаха футболният ни разговор (даже бих го нарекла спортен, щото много спортове включихме) беше един път Grinning Като се сетя ми става смешно, ама Марио наистина премина успешно и е готов за награждаване. На нас малко през носа ни излезе после, ама кво пък толкова.

# 1 867
Ейййй, бях го забравил тов футболен раговор! Беше култов, ама един Бог знае преди колко теми е бил Simple Smile Марио ще гърми шампанското във вторник Simple Smile

Намерих и други гифчета, но....много сексуални бре!

# 1 868
Дона, това на първото гифче с шампанското съм аз, когато нашите се вземат. Joy Изобщо няма да подбирам кой е пред мене, ще съм изтрещяла от кеф. Joy

Последна редакция: нд, 27 май 2018, 19:46 от yanitsa.s

# 1 869
Дона, това на първото гифче със шампанското съм аз, когато нашите се вземат. Joy Изобщо няма да подбирам кой е пред мене, ще съм изтрещяла от кеф. Joy

Аз се чудя една или две бутилки да отворя във вторник Joy Че нали по погрешка купих 8 (е, по-малко са вече) Joy Да не вземе да се развали, не за друго....

# 1 870
Ейййй, бях го забравил тов футболен раговор! Беше култов, ама един Бог знае преди колко теми е бил Simple Smile Марио ще гърми шампанското във вторник Simple Smile

Намерих и други гифчета, но....много сексуални бре!

Давай ги ! Като ни държат на сухо толкова дълго ...все на някъде трябва да избие ! До там се докарахме ,че от една целувка или разходка за ръчичка  пощурявахме  ooooh!
За другия сезон са обещали  повече крими-елементи , така че  сега колкото има  погалване с рогцата , толкова ще ни е  Close

Я , на мен най -после  ми се закачи подписа ,  до сега се разпадаше след 2-3 часа  Peace

# 1 871
Поздрав за всички от Бар Наздраве и най-вече съдържателката на бара - Наша Ели Kissing Heart
Sign Underage
Скрит текст:

А така отваря шампанското доктор Тони Ковачев Stuck Out Tongue Winking Eye Champagne
Скрит текст:

# 1 872
Аз съм в темите само за този сезон, но се радвам, че ви открих. Толкова разнообразни логики и доводи, толкова смях и мъка, толкова въпроси - къде тъпи, къде смешни и в темата има място за всички.

Аз пак не разбрах - по Диема Фемили започват от първи сезон да повтарят сериите всеки делничен ден от 14.30.
А уикенда ще дават ли излъченото накуп?
Някой от вас ще започва ли сериите от начало да гледа?

# 1 873
Лутке, аз имам желание да ги изгледам (най-вече 2ри и 3ти - тях не съм гледала), ама с това излъчване по средата на деня....а и незнам дали ще стигне времето за всичко Grinning
Яд ме е, че махната старите сезони от нова плей

# 1 874
Аз пак не разбрах - по Диема Фемили започват от първи сезон да повтарят сериите всеки делничен ден от 14.30.
А уикенда ще дават ли излъченото накуп?
Някой от вас ще започва ли сериите от начало да гледа?

Да, ще ги дават отначало епизодите. Обаче аз мисля да си запълня времето и да си пусна 2 и 3ти сезон пак да си припомня. А 1ви и най-вече 4ти особено няма да си ги причиня пак. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт