Отговори
# 420
Благодаря за превода на 7 епизод! Flowers Bouquet

Сердар го играе влюбен, а Джерен ги разиграва както си иска- преследвачите си и топ разузнавачите.
И това не ми харесва.
Прекалено е добра, за да я извадят бързо от сериала, но искам да я разобличат и притиснат,  да я изкарат от леговището, да я преследват... да има раздвижване... Тактиката на Сердар нещо не действа в момента, тя води играта. Или да проследят връзката и с ментора и той е много важна фигура.

8 епизод с руски суб

https://turkru.tv/razvedka-8-seriya.html

9 серия фрагман

https://vk.com/teshkilat2020?z=video-53020197_456240913%2Fbc1499 … pl_wall_-53020197

# 421
И аз благодаря за превода! Току-що приключих със 7-ми епизод. Хареса ми, особено последната четвърт.
Наистина Джерен трябва да започнат да не й се получават нещата! Тя ги прави егати баламурниците тези проследяващи!

# 422
Готови за епизод 9 довечераа

Последна редакция: нд, 02 май 2021, 12:47 от Yanica_

# 423
Хаха, сладури.

Очаквам Гюрджан и Пънар да се сближат. Той е толкова емоционален, тя е много по-хладнокръвна, ще бъде интересна комбинация.

# 424
  • тук, на мястото си
Здравейте!
Много ми хареса сериала и се включвам при вас, ако ме приемете, разбира се!
За сега съм  на 5-та серия и се чудя после как ще чакам по една седмица.
Сердар наистина дали ще се ожени за Джерен? Очаквах любовна връзка между него и Зехра.

# 425
Привет, Алфея!

Вече се усещат трепетни чувства между Зехра и Сердар, но по обичай в турските сериали стоплянето между двама души става бавно и славно. Grinning Аз много харесвам съпруга на Зехра и някак си на фона на мил мъж ми се струва неуместно да търси нова тръпка, но явно до нея трябва да има също разузнавач, а не добър и мил мъж. Живот, всеки иска нещо, което няма!

Добре, че в турските сериали се обичат платонически, че когато фиктивно са във връзка, не им се налага да имат физическа близост, иначе направо се чудя на Сердар как щеше да обяснява на Джерен защо не иска да си легне с нея. Grinning За нея си мисля, че не би имала угризения, но Сердар не би искал да оскверни любовта към родината със с..кс с предателка.

Днес ще гледам новата серия, да видим какво са ни подготвили.

# 426
Привет!
Излязъл е превода на 8ми епизод. Благодарим !!

# 427
  • София
Привет, Алфея!

Аз много харесвам съпруга на Зехра и някак си на фона на мил мъж ми се струва неуместно да търси нова тръпка, но явно до нея трябва да има също разузнавач, а не добър и мил мъж. Живот, всеки иска нещо, което няма!

Дани, на мен също ми е много приятен бившият на Зехра. И макар да са официално разведени,
много ми е интересно как публиката би приела една нова любов на Зехра със Сердар.
Не ме разбирай грешно - естествено, че Зехра има право да продължи напред след неуспешния си брак,
но ако беше някой гадняр г-н Кемал, щеше да е по-друго Simple Smile
Много е симпатичен Сердар, спор няма, обаче засега искрено се забавлявам с Гюрджан и Узай аз Joy
Мноооого са готини!

# 428
  • тук, на мястото си
Бившият на Зехра е Мерт Карабулут. Много го харесвам от "Вуслат"- любимия ми сериал.
Рано е още, на 8-ма серия сме, но искам искри между Гюрджан и Пънар. Много са ми симпатични. Езги Шенлер никак не я харесах в Любов на покрива, но тук ми харесва.
Сердарчо грешка няма,  малко му е голяма брадата, ама нищо. Grinning

# 429
Алекс, изобщо не те разбирам грешно. Ако мъжът ѝ беше гадняр, щеше да е много различно. Но той е толкова възпитан, мил, че искам да намерят общ път със Зехра. Но едва ли ще ни покажат такъв развой. Очевидно той е домошар, а тя е "адреналинка". Grinning

Сладичка е Езги, но някак крехка ми стои за шпионин и агент. Но явно невинното ѝ детско лице е нужно за прикритие. Grinning

# 430
  • Свети Влас
Нося ви част от интервю с Алп

Откъс от 🆕 интервю Алп Навруз за новия си герой и сериала #ПриказкаНаОстрова!
Поздравления за новата поредица.  Публиката е доволна от новия ви проект. 
❓Как се чувствате, каква роля ще наблюдаваме?
 📍Алп Навруз: Благодаря.  Разбира се, много съм развълнуван, имах много време да се подготвя, така че мисля, че процесът, през който преминавам, е много успешен.  Надявам се за най-добър резултат за нашия екип и нашите актьори.  Не мога да отговоря на въпроса каква роля ще играя, за да не разваля изненадите, които ще видим, но мога да кажа, че е различно от персонажите, които съм играл досега.  В момента се подготвяме за снимките, които ще започнат скоро, екипът и нашите писатели работят заедно, [и резултатът е] много добра и топла работа.  За разлика от обикновените истории, ние ще се опитаме да разкажем историята на острова, неговите обитатели и прекрасните човешки взаимоотношения, които ни липсват.  Вместо да мислим за него като за летен проект, [помислете за него] като за история, която е предназначена да бъде заснета през лятото, има много интересни персонажи и ще привлече публиката, когато гледа нашата поредица.

# 431
Благодаря на екипа за преведения 8 епизод! Gift Heart

И аз много харесвам бившият съпруг на   Зехра. Той е много добър баща, със сигурност е бил и добър съпруг.
Предполагам, че причината за развода е работата на Зехра. За такива служители е трудно да са семейни.

# 432
Благодаря за превода Flowers Hibiscus
Отново хубав епизод, особено края! Сега нямам търпение да разбера как ще се спасят със самолета!
И тая Джерен пак успя да се измъкне!

# 433
Здравейте, надявам се приемате попълнение!
До сега не съм писала, макар да чета всичко, т.к. в момента в който стартира и се излъчи "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" бях бременна с трето и така и не успях да изгледам дори на български. По случайност този месец се зарибих и го изгледах т.к на един дъх,а и ме остави без дъх, стори ми се, да няма слаб епизод. Разбира се малко съм под влияние на емоциите и скорошните преживявания от него, та сега като гледам "Разузнаване" се чувствам все едно пак се потапям в атмосферата, създавана от Чаалар и Дениз. Не знам същите гласове, маниери просто без дъх. Разбира се това е само пресъздадено чувство,  но само тази екранна двойка го е оставила у мен. Сякаш надграждат започнато, сякаш потъват в погледите си, не знам как да опиша. Щастлива съм , че можах да  изгледам предходния сериал сега, както и продължавам да гледам новия сега.
По отношение на семейството, което Зехра е имала  - тепърва ще разберем всъщност истината, но си мисля, че и тук героите им създават своеобразен огън около себе си и имат нужда от такъв.

Последна редакция: вт, 04 май 2021, 23:48 от janakrasi

# 434
За добре дошла в темата, един красавец... 😀

Общи условия

Активация на акаунт