Отговори
# 375
  • Свети Влас
И нещо новичко

🆕👩🏻‍💻 Новини от Бирсен! 👇🏻
 ▪ Както ни информира Бирсен Алтунташ, Биранд Тундж подписа договор за снимките в новия летен сериал #Baht Zamanı / Времето на съдбата, който се подготвя за нас от ARC Film!  Според журналиста актьорът ще играе една от основните мъжки роли! 😍
 „Да, това е същият проект, в който може би ще видим #Alp Navruz!“ Спомнете си, че сериалът ще бъде излъчен по телевизионния канал Kanal D, а Сердар Гезелекли ще изпълнява ролята на режисьор на проекта.
И по-големият брат от Физилетките- Толга Гюлеч (Tolga Güleç)- Гьокхан играе в “Невинност”

Очертават се поне три сериала да гледам, щом играят актьорите от Фазилетките

# 376
Еее, Алп няма да го пропусна.
Сладурче ми е той. ❤️

# 377
Радвам се за Алп, гледам с удоволствие Чааглар, но тази НЕВИННОСТ нещо ми е на кантар.

# 378
Този момък Биранд много ми харесва. Гледах го десетина серии в Птичката в началото и той ми беше по-симпатичен от главния актьор. Ще погледна сериала му, когато започне.

Много ми харесва Невинност все още. Много ми харесва психологическия момент с люшкането на общественото мнение - за да се угоди на тълпата, скрита зад смарт устройства, се вземат прибързани решения в съда, в редакциите на вестници и онлайн платформи, в политическите среди. Страшно е!

# 379
  • Свети Влас
На мен по фраговете ми допада, но все още не гледам сериали.

# 380
Момичета, да не съм изтървала Разведката на бг?

# 381
Момичета, да не съм изтървала Разведката на бг?

Май още няма бг превод. И аз те съм гледала 3 епизод

# 382
# 383
  • Плевен / София
Няма още превод на български, само на руски ...

# 384
  • Свети Влас
Момичета имам въпрос. Да сложа ли преводите на „ Невинност “ или темата да си я оставим за Разузнаване ?

# 385
  • Плевен / София
Момичета имам въпрос. Да сложа ли преводите на „ Невинност “ или темата да си я оставим за Разузнаване ?
За нея си има отделна тема...

# 386
  • Свети Влас
Може, но понеже тук е за актьорите за това питам...

# 387
Чаалар качи стори с Дениз от сета на Разузнаване Hug
Изглежда са на мисия отново Nature Fire Nature Fire

# 388
Излезе превода на 3 еп., благодаря, момичета! ❤️❤️❤️
Нещо не ми се получава да го сложа тук, но ще го намерите и в ютюб, и вибокс, и ок.

# 389
Излезе превода на 3 еп., благодаря, момичета! ❤️❤️❤️
Нещо не ми се получава да го сложа тук, но ще го намерите и в ютюб, и вибокс, и ок.

Благодаря ,Пепелче! Преди около час проверих, но не беше качен и добре, че ти писа тук, защото нямаше днес да го търся пак.
Ето и линк: https://www.vbox7.com/play:b329d50886

Общи условия

Активация на акаунт