С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 861
  • 779
  •   1
Отговори
# 510
Как давате цвеклото? Ние много го обичаме, особено сурово, но нали за повечето хора има специфичен дъх и се чудя с какво да го съчетая. Какво друго за хемоглобина да давам?

Имам аз една чуденка. Ако предположим, че детето ми няма нощно кърмене, остават му 4 хранения за деня:
9 закуска (овесени ядки с масло и сирене, кисело мляко с бисквита или попара) + дохранвам с кърма

12:30 обяд ( редувам месо и зеленчуци с жълтък)

16:00 СЗ каши или плодове като ронякога дохранвам с кърма

19:30 вечеря кърма

Нали трябва да има 2 изцяло млечни хранениа. Е как тогава да заместя и вечерята? Нещо не ми излизат сметките.

# 511
Здравейтееееееееее, аз така и не си изтрих профила че не намерих откъде:) Заминаваме на море до края на Юни и пожелавам на всичко хубави моренца и лято:) Цун Цун Цун
Моя бебко вече лази, сяда, изправя се, фурия е, като обсебен от всички неща които е научил:)

# 512
  • София
Аз го варя и пасирам.
Леле аз я храня по 6 или 7 пъти. Сега яде за четеърти път днес.

# 513
Аз го кърмя през 1,5-2 часа през нощта, тогава си наваксва 😥

Нещо добавяш ли или чисто?

# 514
Аз не съм по заместването. Ама и моята има много хранения - поне 3 "човешки" и 6-8 кърма. Цвекло давам на пара, на дълги ленти и после стържа от стената. Joy Също в комбинация с картофи, целина, моркови. Слагала съм и в спагетен сос и въобще навсякъде, когато имам вкъщи.

# 515
Ема, добре завърнала се. Grinning

При нас кърменията намаляха до 5-6. Joy Някои дни са даже 4. Плюс 3 пъти човешка храна.

# 516
  • София
Миднайт, аз мразя цвекло, ама ще пробвам да му го пробутам. Въобще къде да го търся - в по-големите хипермаркети дали ще има? Покрай нас не съм виждала в плод и зеленчуците.

# 517
В Лидл има обелено и вакумирано

# 518
Това обеленото цвекло не е ли мариновано?

# 519
  • София
Аз глави вземам. То е сладко.

# 520
Ей ще взема да сваря един борш. Само трябва да го дам на бебо на двора на село, за да не претапицирам дивана.

# 521
Ема, супер че си тук пак Simple Smile 
Хубаво моренце,браво на Станислав Simple Smile

Нашия мъник има 4-5 хранения.. и аз все се чудя дали не са малко, аз сега ще му въвеждам жълтък и месо тепърва, така че си имаме 2 млечни,но докога трябва да са.. за това преди сън знам че някой бебчета много дълго си го искат.. За сега според мен по му харесват пюренцата от млякото или поне така изглежда яде малко ам.Да ви питам вашите бебоци боли ли ги още корем,някой път както си хапва сладко и изведнъж рев ,пръцкане .. и така

# 522
Голямата до 3 сигурно пи АМ сутрин и май вечер. Накрая спря като се разбрахме, че е голяма да пие от шише с биберон и като го помириса от чаша, го отказа категорично. Не пропи никога и прясно мляко. Но пък тя след 2 месеца много рядко се е будила нощем за ядене.

При нас новото е пляскане. Научих я да пляска и сега няма браво, небраво, изразява всякаква емоция с пляскане.

Kris, проплаква и моето някой път по време на хранене. Но дали я присвива коремчето или няма търпение, не я разбирам.

# 523
  • София
Възможно е да се появяват коликите при захранването, особено при въвеждане на газообразуващи храни.

# 524
  • София
Елени ни събуди с мама и тате. Вика ни целенасочено и търси с поглед.
Няма да нося урина. Нямам нерви да се мъча и аз и нея да й взема. Квото такова.

Общи условия

Активация на акаунт