С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 860
  • 779
  •   1
Отговори
# 525
Миднайт, аз взех с памуче. Дебнах я, дебнах я и накрая сложих едно памуче, което изцедих в контейнера. Не е стерилна урина, но реших, че ако е замърсена пробата и излезе нещо пак ще се мъча. Нищо обезпокоително не излезе.

Много сладка Елени, как ви вика.

# 526
Момичета, от извесно време акото на бебчо е тъмно зелено и твърдо и доста се мъчи да си свърши работата. От 2 седмици давам глутен, възможно ли е да дава реакция според вас? Отделно следобед пюретата винаги са круша или слива или ябълка, но не му става по-леко. На вас случва ли ви се?

# 527
  • София
При нас откакто запопнах захранване ака дарадонки, много тъмно зелени, винаги давам и аз слива, круша ама....не се променя, всеки ден поне по 4 пъти ходи все такава консистенция, не знам и аз на какво се дължи

# 528
Случва се и при нас чат-пат, случваше се и преди да въведа глутена. В такива случаи започвам да предлагам по-често вода и пюре от круша/сливи/череши. Вчера след попарата ѝ дадох половин кайсия (не я бях въвела, затова половин), в обедното пюре имаше съвсем малко сладък картоф, останалото беше броколи и зелен фасул и до следобяд се регулираха нещата. Ябълката се води регулираща, ама също може да запича.

# 529
При моя син действа тиквата. Променя цвят и консистенция

# 530
  • София
Тони, същото е и при моя юнак. Давам пробиотик, масаж на коремчето и каране на колело. И то скоро започна това, но преди да въведа глутен. Сега много внимавам да няма запичащи, също давам сливи и круши за СЗ. Предполагам, че ще му свикне коремчето и ще го израсне. Но при моя го има, че е отвеян като баща си. Тръгне да се напъне и почне да си играе с нещо, да се върти.

# 531
  • Бурса
Момичета кайсията сурова ли я давате?

# 532
Аз давам сурова кайсия, засега обелена.

# 533
  • София
И аз обелена давам.

Рядко пиша, момичета, ама съм в сесия. ММ е с гнойна ангина и едва се оправям.

# 534
Лази, изправя се, сяда сама от легнало положение, преди годината ще проходи със сигурност.Брат и на 11мес вече щъкаше.
На кухня е вече-Българче.Много и харесва.И аз се родих.Цвекло съм вариал с лоркови, картофи, тиквичка...каквото има в хладилника...много го кльопа:)
Всичко давам, по малко-скандализирам всички майки по детските РД- давам и торта, сладолед.Добро е прасенцето.
Вече беше на плаж-ужас е с бебе на море.Така да мразя морето, а с бебе там ми е кошмар!Ама няма измъкване:(

# 535
  • София
Как е в Българче? Там май бяха 2 яденета.

# 536
В "Майките на София" бяха писали някакви негативни коментари, но не ги следя.

# 537
В "Майките на София" позитивни мнения няма Joy

И при моята госпожица имаше нещо като започне и почнах да ѝ давам плодови разхлабващи неща за закуска и първо хранене. Старая се да ѝ балансирам манджите и ако мине повече от ден без акане, оставям няколко хранения да са само кърма.

# 538
  • Бурса
Неизвестна да му минава бързо на ТМ, че много гадно, хем е болен, хем на теб няма кой да ти помага, хем него да обгрижваш... И успех на сесията!

# 539
На моето какво му стана днес - трите пъти, когато трябваше да заспи, отнемаха по 45 мин. до час. На следбедния сън изпадна в истерия. Очите ѝ се затварят, ама се върти и се изправя, оставям я малко, слагам я да легне, затвори очите и хукне пак нагоре. И така 100 пъти.

Теlly, оправи ли се?

Общи условия

Активация на акаунт