С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 864
  • 779
  •   1
Отговори
# 495
Тони, моята я поръчах от Амазон. Ето такава е https://www.amazon.de/Phil-Teds-SPBBS7-Sitzeinlage-Lammfell/dp/B0013NSEAQ . Обикновено са в натуралния белезникав цвят, но тази ми отива на количката.

Пийкок, и аз си го обичам столчето, защото ми свърши страшна работа с люлката. Но сега като столче за хранене става само ако аз я храня. Ако ѝ давам сама да се храни, чистенето на трохи и парченца от ми идва в повече. Ама ще си го чистя, какво да се прави.

# 496
  • София
Не знам дали съм ви показвала едни зъбки, ама ето ги:

Крис, вчера бяхме уж на консултация, но "педиатърката" беше заета да говори със ЗК по телефона и не го прегледа тя, а друга. Попитах за крачето и обясни, че е нормално да не ги изпъва и двете или да се огъва, все пак бил още малък. Да му купя ортопедични обувки, ако го държа изправен. Харесах едни на Колев и Колев и май скоро ще взема. Съответно направление за ортопед не получих, но ще се организирам да го заведа на частно.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 15:35 от Неизвестна16

# 497
Благодаря много,
 Страхотни сте,ние още чакаме зъбки Simple Smile

Иначе за агнешка кожа ,може да видите в аико в раздел бебе,стоки за бебето,гледах преди малко,на последните две страници.

# 498
  • Варна
Момичета, какво количество овесена каша давате? 10 дни вече я въвеждам и по 100 мл вода правя със суха смес на око

# 499
  • София
100мл вода+каша+малки пюрета 125гр.(или пасирам суров плод)

# 500
Здравейте момичета,
Овесена каша ще давам от днес, но гледам общото количество да е около 190гр., защото толкова са порциите на София, с които изкарва 4 часа, иначе мляко яде по 170мл. (дори ме го дояжда) и още не мога да го вдигна на 180. Смесвам с половин малко (125гр) плодово пюре.
Зрънчо, солети, бисквити и всякакви подобни смятам да давам по малко, ако ѝ харесат, защото всички дечица около нас, които са ги ограничавали, в момента са ненаситни на тези боклуци. Детето рано или късно ще ги открие и смятам, че е добре да не е ограничавано насила, а да разбира, защо не трябва да ги консумира прекомерно.
Иначе Софи е огън и жупел Simple Smile Не се изправя сама още, но седи стабилно, а люлките ги открихме преди две седмици и сега е голям кеф като се люшка. Постоянно нещо прави, сръчна е много, едва я опазвам да не бута, чупи, гризе и т.н. Онзи ден извадих от устата ѝ парче найлон, преседял на небцето ѝ поне два часа, междувременно беше яла... 😵 Да откачи човек, цял ден я дебнах, да не е глътнала друго, да не се задуши.

# 501
  • София
Попи уникална е малката. Елени на годинка ще е в тази позиция.Simple Smile
Нр съм даваша на синът ми няма и сега да дам. Той прояде аладолед на  почти 5. Не е ял накдоналдс и кфс. Не е пил газирано. Нищо му няма. За сметка на това яде всички плодове и зеленчуци.
Като почне училище ще подкара боллуци , но поне знае какво са и само веднъж седмично.

# 502
Анди също скоро едва ли ще се изправи. Недаването на боклуци се получава само, ако не се ядат вкъщи. Ние Зрънчо и без това не купуваме. Шоколад/какао ще дам по някое време след годинката, защото с баща му си хапваме от време на време. Само трябва да огранича бабите по бащина линия да не му носят шоколади и други пакетирани сладки, че те малко прекаляват с тях.

# 503
  • София
Няма как детето да иска нещо, което не знае какво е.И ние не ядрм вафли, бисквити и тем подобни. Единствено малките шоколади на киндер от време на време.
О аз съм ги тренирала . Обаждат се и питат какво да вземат Simple Smile

# 504
Аз съм с напълно обратни впечатления по въпроса с боклуците. Именно децата, които са свикнали с тези храни, си ги търсят и си ги купуват в училище. Няма да давам освен ако не се почерпи сама на някоя площадка или на рожден ден. Давах за заместване солети, като най-малко зло и плодове от кутийка и сега пак така ще процедирам.

# 505
Бърз отчет за днес...отивам до wc за 1 мин връщам се Ванко се набрал някак на дивана и си се движи докато го стигна естествено е нестабилен и кашкавалените му крачета се свиват ииии...знаете какво щуше да следва ако не бях го заварила
Извода мама вече неможе и до тоалетната да иде....

# 506
И моята калпазанка почна да лази. В чудо съм се видяла, има някаква мания към кабели. Залепила съм всичко с изолирбанд за стената нависоко. И тая сутрин я намерих да се набира пак за кабелче Persevere ако ги вдигна още малко, сигурно ще се научи да скача, вместо да проходи Laughing

Кашите ги спрях, че ми се вижда добре на кг, яде "човешка" храна вече. Всичко без яйца и млечни. Да не ѝ е уроки, добър апетит има Simple Smile

# 507
  • София
Направих изследвания  вече, урина не успях да й взема, но кръвта е на 6 . Хемофлобин- 130. Няма  нужда от месо и жълтък Simple SmileSimple Smile

# 508
  • София
Браво на Елени.
Това ме подсети, че малкият за един месец е вдигнал хемоглобинът от 101 на 104 с месо и жълтък. Педиатърката нищо не каза, но аз си мисля, че му е малко..

# 509
  • София
Червено цвекло даваш ли му?
Аз мисля, че е ок неговия. На синът ми на 6 м беше 150. А не ядеше също  такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт