С усмивка греят ОКТОМВРИйските лица и стоплят нашите сърца - Тема 9

• 55 849
  • 779
  •   1
Отговори
# 600
И аз я видях сега Joy
Айде една бузана и от мен:🌹

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 00:44 от joaniki

# 601
Еййй успях да видя три големи сладурчета 😍
Аз смятам утре да дам за първи път сирене, да видим.

# 602
Боги добре се повлиява от Фенистила за обрива си. Май скоро и аз ще мога да дам сиренце на бебончо. Много е хитър..не иска домашно пюре, а купешките ги кльопа яката Sad Ама няма да стане неговото. Искам аз да му ги правя!

# 603
joaniki, виждам, че и вашата космата прахосмукачка е на пост до столчето. Нашият си подбира, не изяжда всичко от пода, ама си е улеснение.

# 604
И аз давам на нашата прахосмукачка пюретата, които Бо не иска Wink

# 605
Само не им давайте достъп до авокадо и грозде, че е опасно за кучетата.

Добре, че бебо още не е загрял, че може да му хвърля храна. Тогава ще стане страшно.

# 606
ММ  я прекръсти на МаРумба (Мара се казва). Всъщност само по време на хранене отразява бебето. А сутрин и костенурката тича наоколо. Живея в психодиспансер.Grinning

И аз приключих преди някоя-друга седмица с пюретата и всички сме много доволни и щастливи. Млечните още не са на дневен ред при нас, ама аз и не държа кой знае колко. Нали тъпче "манджи", достатъчно ми е. Така се бях наплашила преди да започнем със захранването, с баща ѝ сме азбучници по алергии и непоносимости.

От няколко дни през деня има поне едно хранене с шише, почнаха проклетите кучешки и кърменето е ад, абсурд да се получи навън. Максимум някой да викне социалните, такава борба, щипане и хапане е, че ще ме вземат мен от нея.

# 607
Моят редовно не иска нито правено,нито купено пюре.И да му правя и да купувам,като си науми че ще стиска уста не мога да го накарам нищо да яде.Вчера твърда храна не е ял,само мляко и то с триста зора.
Да го похваля,днес ходихме на ортопед и притесненията ми,че още не седи стабилно се оказаха неоснователни.Всички кости и стави да му ок,даже вече се надига да стъпва но явно просто не иска да седи седнал и докато го сложа веднага ляга по корем.Много се бях притеснила,защото когато беше на 1 месец му откриха лека форма на луксация на тазобедрената става и сега ме глождеше да не би оттам да има проблем.Но слава Богу всичко е наред.
Питах доктора за проходилките и мнението му е повече от негативно.Категорично не ги препоръчва.Аз слагах дечко един два пъти,но той ми изглеждаше че седи в някаква неестествена поза и че седалката му натиска атрибутите
,на втората минута почваше да мрънка и се отказах да я ползвам.Тя и без друго ни е дадена на заем. Wink А майка му на ММ все ми развива теории,че нейните синове с
проходилки били проходили,че иначе нямало да му заякнат краката и гърба..и т.н :Close

# 608
Steffie, може ли да споделиш при кой доктор сте ходили, защото и аз мисля да водя малкия? /Ако става въпрос за София/

# 609
Августина,във Варна водих дечко на ортопед.

# 610
Извинявай! bouquet
А ще може ли да ми препоръча някой ортопед в София? Предния път го водих при д-р Алексиев, но прегледа ми се стори много кратък (не, че имам представа дали това е критерий) и сега се чудя какво да правя.

# 611
Аз съм много доволна от Алексиев и ми го препоръча педиатърката, както и още няколко лекаря от други специалности. Мисля, че няма за какво да се тревожиш, щом е казал, че е ок Simple Smile

# 612
Бебчо го водихме при д-р Мишо Филипов.

Стефи, може да му излиза зъб. Пробвала ли си да му дадеш някакъв finger food, за да си чеше венците?

# 613
Ивайло Ефремов в с Горна Баня също е вариант, но няма защо да подлагаш на съмнение преценката на Алексиев. Да, дори и да претупва, определено си разбира от работата.
Момичета, мина нашето кръщене. Малката пя с поповете “Многая лета”, скри шапките на всички. Много й допадна обстановката в църквата, оглеждаше внимателно всичко, и когато те запяха, се включи много естествено Simple Smile

# 614
Благодаря ви за отговорите, момичета!:kissing_heart:

Хитрушана, честита да ви е новата християнка!

Общи условия

Активация на акаунт