Зрелостници 2018-та!!!

• 115 301
  • 1 093
  •   1
Отговори
# 900
Добре, де, похвал! Grinning Имам си юристка в СУ.
Успехи и късмет и на каката!
Ха сега де, малкия като ще е втори клас, къде да те дебнем и с него да се похвалиш Smiling Imp че последните месеци при теб много емоции, важното е че накрая са все положителни!
Скрит текст:
Аз съм с година напред с малките (третокласничка и деветокласник догодина!)

# 901
  • София
НЯМА такса за участие във второ класиране. Депозира се диплома и се подпълва декларация за участие.

# 902
НЯМА такса за участие във второ класиране. Депозира се диплома и се подпълва декларация за участие.
Това е добре. Аз не го видях на сайта също, само го получих като информация от кандидат-студенти. Затова посъветвах да се пита по този въпрос конкретно. Остава си потвърждението за второ класиране на неприетите по първо желание, както си е от време мое още. Добре е и че Правилникът се намира лесно на сайта и човек може да си направи справка от първоизточника.

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 16:15 от Judy

# 903
Приети Комуникационен бмениджмънт с максимален бал 24, но това е пето желание. Относно минималният бал за КМ, май беше 23.84, защото бройките са само 30. Ние ще освободим най-вероятно едната, защото ще записваме второ класиране в ТУ.

# 904
  • София
Приети Комуникационен бмениджмънт с максимален бал 24, но това е пето желание. Относно минималният бал за КМ, май беше 23.84, защото бройките са само 30. Ние ще освободим най-вероятно едната, защото ще записваме второ класиране в ТУ.
На нас ни стои КМ минимален бал 24, което е невъзможно.
И пак да пипотам, за смятането на общата диплома. При вас как е написана, защото при нас е това което пише на първа страница, а в забележката на СУ беше написано че се взима само част от нея.

# 905
Минимален бал 23.84, места момчета 15 (предполагам и момичета 15). От дипломата са цитирани математика и английски език.

# 906
  • София
Тук е цялата нужна информация, прочетете внимателно написаното.

https://sustudents.bg/2018-students/

# 907
  • гр.София
Приет по първо желание в Стопанския ф-т.  Най-сетне ваканция и в нашето сем-во!
Честито на приетите!  Успех на чакащите за второ класиране. Късмет и на заминаващите да учат в чужбина!

Последна редакция: вт, 10 юли 2018, 16:38 от blanc

# 908
  • София

За да съм сигурна и да не стане гаф, от статията разбрах, нещо дето не го бях чела никъде. Ако не сте класиран в нито една специалност – не правите абсолютно нищо.

# 909
  • София

За да съм сигурна и да не стане гаф, от статията разбрах, нещо дето не го бях чела никъде. Ако не сте класиран в нито една специалност – не правите абсолютно нищо.
Точно така.

# 910
Връзки с обществеността (СУ) !! Пфф успокоих се вече! Честито на всички приети!

# 911
  • Вече на светло в София
Г-ца Бързо се уча , прочетох информацията, благодаря!
там пише
"Ако сте класиран в някоя специалност на I или II класиране, но не желаете да се запишете в нея и искате да чакате класиране в по-горно Ваше желание, подавате Декларация за участие в следващо/ите класиране/ия(ще бъде качена след 16:00 ч.) и носите оригинала и ксерокопие на дипломата за средно образование, чието ксерокопие оставяте в отдел „Студенти“ за специалността, в която сте приети. Оригиналът на дипломата се депозира само за чакане на следващо класиране."

Разбирам така - отдел Студенти за всеки факултет е различен. Синът ми кандидатства във ФМИ и трябва да отиде в техния отдел, така ли е? Снимки в този случай не са необходими, нали? и последно Smile От кога до кога е потвърждаването за 2-ро класиране?

# 912
  • София
Всеки факултет има свой собствен отдел студенти. Този на ФМИ е в сградата на факултета. Снимки при депозиране не трябват, депозирането е до петък вкл.

# 913
  • София
Санака, честито на бъдещата ти колежка! Браво на всички класирали се на най-желаното място, успех и на тези, които ще се пробват на второ класиране!

# 914
  • Plovdiv, Bulgaria
Благодаря,  а сегашното място 100 % ли се запазва?

Общи условия

Активация на акаунт