Когато любовта не стига...

• 12 004
  • 121
  •   1
Отговори
# 60
Мишелинче, много си добричка и нежна за тоз суров форум. Винаги съм го мислил. Тук сме само хищници, депнещи за плячка... Няма място за ангели, като теб! Hug

Тя плячката сама влиза в ролята на плячка. В случая, ако Лъвчето не беше писала толкова романтично, поетично, с ах и ох, той принц, тя принцеса, как 90% от хората не знаят какво е това любов, най-вероятно щеше да получи мааалко по-различни отговори. Иначе не съм добра, последно помня как нападах една жена, която тайно от мъжа си събираше пари от общия им бюджет, за да си купи отново тайничко имот на нейно име Grin

luna, някак не ми е достатъчно това, трябват ми конкретни примерно, върху които да разсъждавам Grinning Това, което е дала като информация, ми стига да очертая някакъв контур само, но какво става вътре, какъв е пълнежът, какви са цветовете, мъгла ми е Simple Smile

# 61
Мишелинче, от авторката зависи какво точно ще спусне като инфо.
Явно се забавлява добре.

# 62
Явно се забавлява добре.

Тя да внимава, да не започне да се забавлява с някой женен за форумна мама, че ще яде шамарите накрая Grinning

# 63
Явно се забавлява добре.

Тя да внимава, да не започне да се забавлява с някой женен за форумна мама, че ще яде шамарите накрая Grinning
Е що? Понякога, по-страшното идва, ако ти го харижат и за в къщи.

# 64
  • Няма такава държава!
Ма, чакайте малко - нали последно тя не го искаше тоя мъж, пък той не смееше да се пусне от жената/детето/татко му? Какво стана, че се събраха, къде живеят - в малкия град под погледа и присмеха на клюкарите или в големия, на квартира? Какво стана с децата и на двамата?
Явно никаква поука не си е изкарал от цялата история, пак започва с големи фрази в стил латино-любов-драма-сълзи и похот. Пък и се чуди защо не се е получило!
Ми намери друг женен, за предпочитане с бременна жена или току-що родила - може пък да ви се получи! Аман значи.

# 65
То по принцип няма правилен ход за разваляне на семейство, но е много тъпо, че в този форум с насмешка и подигравка се отнасят към всеки потребител, който е направил грешка. В случая как е трябвало да постъпят героите на историята - срещнали са се, влюбили са се и двамата са си развалили семействата, които са имали. Добре, как, КАК се постъпва в тази ситуация, така че да е угодно на бг-мамите?
А иначе, авторке, аз също не приветствам приказния ти начин на разказване, основно това е причината да се бъзикат с теб, признавам, че и мен ме сърби. Пообери си романтиката, розите, принцовете и принцесите и адекватно обясни какво се случва, за да се опитаме да помогнем.

# 66
  • София
То по принцип няма правилен ход за разваляне на семейство, но е много тъпо, че в този форум с насмешка и подигравка се отнасят към всеки потребител, който е направил грешка. В случая как е трябвало да постъпят героите на историята - срещнали са се, влюбили са се и двамата са си развалили семействата, които са имали. Добре, как, КАК се постъпва в тази ситуация, така че да е угодно на бг-мамите?
А иначе, авторке, аз също не приветствам приказния ти начин на разказване, основно това е причината да се бъзикат с теб, признавам, че и мен ме сърби. Пообери си романтиката, розите, принцовете и принцесите и адекватно обясни какво се случва, за да се опитаме да помогнем.

Да, няма правилен начин за разваляне на семейства, но тук винаги се е толерирала причината
" Вече не го обичам.
А, щом не го обичам, съм нещастна, а щом аз съм нещастна и детето е нещастно.
Аз ще съм щастлива като го напусна и срещна друг,и детето ще е щастливо."

# 67
Добре, как, КАК се постъпва в тази ситуация, така че да е угодно на бг-мамите?

Сега сериозно ли ще си говорим?
ОК, по точки:
1. Правят се всички опити пеперудите (в случая най-вероятно от породата на молците) да се посипят с мухозол. Сигурно на 99% от участниците в постоянни връзки се е случвало да им припърха нещо тук и там, или основният да им се вижда по-черен от дявола (в някакъв момент). Но в по-голямата част от случаите разумният човек успява да смачка в зародиш разните му там пеперудки и други насекоми, щом не са се излюпили в подходящото време и на подходящото място. Защото най-често не се касае да новата Голяма любов, а просто за временно бягство в паралелния свят под натиска на ежедневието.
2. Ако все пак оцелеят, пущините, се прави сериозен анализ на основната връзка и нейните дефицити, които евентуално са довели до развъждане на въпросните вредители.
3. Предприемат се сериозни стъпки за ремонт на основната връзка, и то с участието на партньора.
4. През цялото това време човек не мишкува, не лъготи, не прави на глупак основната си половинка, а си сдържа сърбежа в рамките на мокрите сънища и самотните удоволствия в банята. И дава шанс на основния партньор
5. Ако всичко това не помогне и продължават да се мержелеят разни принцове на хоризонта, се пристъпва към разваляне на основната връзка и ЧАК след това - към събиране с новата звезда. С ясното съзнание, че нищо чудно да се окаже възторжен скок от трън на глог.

Ако всичко е почтено и честно, основанията за взаимни подозрения са в пъти по-малко. Ако новата връзка е посадена върху гнус и отврат, да не се чудят участниците, че и плодовете от нея смърдят.

# 68
Че как се разваля семейство, което е здраво? Рухват тези семейства, които така или иначе се крепят едва.

# 69
  • Няма такава държава!
То по принцип няма правилен ход за разваляне на семейство, но е много тъпо, че в този форум с насмешка и подигравка се отнасят към всеки потребител, който е направил грешка.

То една грешка да беше, с мед да я намажеш. Да и обършеш сополите и да я мотивираш да си гледа бъдещето и детето. Но... поредица от грешки и никаква поука, никаква! Ето това мен лично ме вбесява. В този случай защо да се хабя да давам съвети? Или още по-точно: как да я накарам да прогледне и да послуша поне малко какво и се говори?

# 70
Black_Sapphire, много са ти хубави точките, но така се прави, когато си обичаш основния партньор и искаш да продължиш с него. Доколкото си спомням от предишната тема на авторката, такова желание от нейна страна нямаше. Няма угодия тук. Забележи, че всяка потребителка, която спомене за какъвто и да било проблем с партньора моментално бива съветвана да го зареже тоя мухльо и боклук, защото на нейно място всички да са се развели ехеее, откога и нито минута не биха търпяли подобно поведение. Когато пък си зарежат парнтьора - ти си такава, ти си онакава. Ами сигурно за да зареже бащата на детето си при първото смигване от някой друг, нещо във връзката е било непоправимо сбъркано. Същото важи и за тоя с розите, само че той има и дете за зарязване, докато при авторката поне този проблем не съществува. Стига с това черно и бяло, добри и лоши... шарен е животът, поднася какви ли не ситуации.

# 71
  • Най-красивата страна
Авторке,радвай се,че си се отървала от този.
Защото сега можеше и ти като жена му да си с едно дете и да ти изневерява .
Това е един житейски урок за теб.
Просто внимавай повече следващия път .Ако си  умна,няма да направиш същата грешка.
Има достатъчно свободни мъже,ще намериш своята половинка...Не се занимавай с женени.

# 72
  • София
ами някои жени, и мъже всъщност, са готови да си развалят семейството заради всякаи зскочила тръпка
защото чуждото грозде е по-вкусно и по-интересно от домашното прокиснато вино
и защото романтиката и пеперудите често отстъпват пред ежедневието
а има хора, обичащидаса влюбени и днитеда са изпълнени сромантика
и си пърхат от цвят на цвят безкрай

та затова е и нормално авторката в момента да е в депресия
сега да си търси следващия цветар
а така романтично описвана любов, като нейната няма
най-вече защото е изградена върху гнили основи

# 73
Black_Sapphire, много са ти хубави точките, но така се прави, когато си обичаш основния партньор и искаш да продължиш с него. Доколкото си спомням от предишната тема на авторката, такова желание от нейна страна нямаше. Няма угодия тук. Забележи, че всяка потребителка, която спомене за какъвто и да било проблем с партньора моментално бива съветвана да го зареже тоя мухльо и боклук, защото на нейно място всички да са се развели ехеее, откога и нито минута не биха търпяли подобно поведение. Когато пък си зарежат парнтьора - ти си такава, ти си онакава. Ами сигурно за да зареже бащата на детето си при първото смигване от някой друг, нещо във връзката е било непоправимо сбъркано. Същото важи и за тоя с розите, само че той има и дете за зарязване, докато при авторката поне този проблем не съществува. Стига с това черно и бяло, добри и лоши... шарен е животът, поднася какви ли не ситуации.

Напротив, авторката има детенце на 2 годинки.
Преди разтрогването на всяка връзка, особено такава с деца, е редно да се направят всички опити тя да бъде спасена. Настина, някои връзки (свързани с насилие, зависимости, системни изневери) не са спасяеми и не си заслужава човек да хаби ресурси. Но много връзки, в които проблемът е просто липса на комуникация и неизяснени приоритети, могат и е редно да се спасят, щом в картинката има деца.

Ако нейната връзка не подлежи на спасяване, е трябвало просто да я прекрати, а не да ползва мъжа си като донор, докато си чеше...с друг. Не знам защо си е въобразявала, че вонята от дейността й няма да достигне до носа и на донора. Със сигурност в момента не й е год, натирена от законния на село и зарязана от любовника, който явно прави опит да се върне при жена си. Кой ще й е донор сега, ммм?

Защо си мислиш, че на жените/мъжете, които не са склонни към изневери, никой не им смигва, или че всичко им е тип-топ вкъщи? Ами и те си имат своите проблеми и своите обожатели. Просто мислят малко повечко с горните си глави.

# 74
  • На Марс
Че как се разваля семейство, което е здраво? Рухват тези семейства, които така или иначе се крепят едва.

много точно казано Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт