Отговори
# 705
аз за съжаление си опропастих диетата.днес е вторият ми ден но хапнах няколко лъжици мед и изпих една бира...всичко друго е наред.спазвах стриктно режима..но не мога да издържа без сладичко...просто не мога.утре започвам отначало Sad
и аз пийнах една биричка  Embarassed ама то пък не може без хич sweating

# 706
  Мами, има ли някоя кърмачка, която е спазвала 6те дни? Rolling Eyes Знам, че при кърмене е желателно да се отслабва  с  до 2 кг месечно, за да не отиват токсините в кърмата...Ама ако попроменя малко режима, пък и моето кърмаче вече не е съвсем малко...знам ли newsm78
    Иначе днес си поръчах онлайн книгата, утре ще ми я доставят....само дето не знам дали да не поотложа прилагането на диетката за следкърмаческия период  Wink

# 707
Направих диетата,но за 2 седмици.Изключих всякакъв вид подправки,само един ден си сложих малко оцет в салатата.Ядях си всичко за моята група,включително и сливи,въпреки че тях ги няма,както и да е свалих 7 кг.,като 2-3 седмично бягах по 2-3 км.,интересното е че като я спрях въстанових само 1кг.,поради факта че  дойде "червения сезон",а тогава го избивам на сладко иии почти само това ям по цял ден в големи количества при това ии изобщо не спортувам и това към седмица и половина го карах така  Laughing .Много съм доволна и мисля да я направя сега за по-дълго време, ще има по-добър резултат предполагам Peace

# 708
Направих диетата,но за 2 седмици.Изключих всякакъв вид подправки,само един ден си сложих малко оцет в салатата.Ядях си всичко за моята група,включително и сливи,въпреки че тях ги няма,както и да е свалих 7 кг.,като 2-3 седмично бягах по 2-3 км.,интересното е че като я спрях въстанових само 1кг.,поради факта че  дойде "червения сезон",а тогава го избивам на сладко иии почти само това ям по цял ден в големи количества при това ии изобщо не спортувам и това към седмица и половина го карах така  Laughing .Много съм доволна и мисля да я направя сега за по-дълго време, ще има по-добър резултат предполагам Peace
В книгата пише, че диетата не трябва да се прави повече от 10 дни и те съветвам наистина да не го правиш. За по-голям период е 6-седмичното преобразяване, но за жалост тази книга я няма тук.

# 709
  • Ruse
и аз съм тиб В.купих си книгата и по4нах съвсем стриктно да спазвам диетата + 45 мин на велоаргометъра.за 2 дена бях свалила 2 и 700 но ме хвана летния вирус(повръшане с разтройство) и прекратих диетата .мисля да запо4на на ново от понеделник

# 710
Мамчета, абе нищо не стана при мен.  Cry Толкова ми падна кръвното първия ден, че щях да колабирам. Честно казано се изплаших.  То се видя, че не мога да гладувам. Просто ще намаля порциите и ще си продължавам гимнастиката на Синди.  jump А на вас успех и се радвам за постигнатите резултати. Hug

# 711
Мамчета, абе нищо не стана при мен.  Cry Толкова ми падна кръвното първия ден, че щях да колабирам. Честно казано се изплаших.  То се видя, че не мога да гладувам. Просто ще намаля порциите и ще си продължавам гимнастиката на Синди.  jump А на вас успех и се радвам за постигнатите резултати. Hug
Може ли да попитам как точно се чувстваше като ти падна кръвното, защото и аз не се чувствах много добре по време на диетата. Всъщност при мен беше само сутрин, но тогава ми беше наистина зле. Но не знам каква беше причината, защото досега не съм имала някакви проблеми и не знам какво ми е кръвното. Та се чудех дали не е нещо подобно като при теб и затова се интересувам.

# 712
Искам да се похваля: за 6 дни свалих 3кг. Спазвах всичко стриктно. Мисля да продължа още 4 дена - да станат 10.

# 713
Днес почвам диетата на ново, защото предния път се наложи да отида на рожден ден и ми се 'наложи' да пийна алкохол за здравето на рожденничката и да си хапна малко тортичка Embarassed Crazy  Та с това изпълнение може да се каже, че си опропастих диетата, но на 4-я ден наистина се чувствах по-добре и със спихнало коремче....сега след около 10дни се падна я почвам пак, като се има предвид, че не можах да я изкарам цялата...но с намирането на дребни безкостилкови плодове имам проблем.
А никой не пише спазвал ли е стриктно коремното дишане по време на диетата?

# 714
aз я почвам днес,закуската я пропуснах понеже станах в 10 и ако първо закусвах щях в 10 да вечерям а не искам след 19 часа да ям:-)на мене трудното е това че се яде на 2-3 часа не мога по толкова да ям а и тези 12 чаши вода,аз едвам една изпивам,а да питам мога ли да заместя ягодите и малините с грозде понеже първите две никъде ги няма и откъде в софия да намеря риба тон?

# 715
аз мисля, че гроздето е много сладко и, по принцип, винаги се изключва от диети. Ако няма малини или ягоди, то взимай 1/2 грейфрут - така пише в книгата. А риба тон заместих с хек, т.к. и аз не я намерих във Варна.

# 716
за 10 дена отслабнах с 4кг  Laughing
мисля, че е добре. спазвах всичко стриктно
успех на всички диетуващи   bouquet

# 717
аз отслабнах с 5 кг и половина и съм много доволна сега започнах разделно хранене за да задържа кг-те newsm44

# 718
 В книгата пише,че не става за кърмачки.И аз искам да я почна,но ще изчакам да отбия бебо и тогава.

# 719
Имам да свалям около 15 кг. след раждането на № 2. Обаче не мога да пазя никаква диета, защото нормалното ми кръвно е от порядъка на 90/55 и като намаля яденето губя картината. Не че ям много, обаче килограмите си стоят.  Sad Интересно, че дори ако понякога хапна повече, не наддавам. Просто съм "замръзнала" с тези 15 кила отгоре. А преди да забременея втория път колко добре си бях! Защо става така? Първия път в рамките на година - година и половина си върнах килограмите от ученическите години. Дали защото сега съм с 12 години по-стара?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт