Отговори
# 690
Здравейте момичета след почти 2 часово преглеждане на темата установих че съм от типа С и като чета че ориза преобладава в менюто нека ви споделя че някаде около 3 месеца се хранех почти само с варен ориз в различни разновидности писна ми вярно но свалих 10 кг. и вече година и половина след това не съм мръднала и ям каквото си искам чувствам се страхотно.Това ви го пиша за да ви укоража и дам сили да продължите защото има ефект така че УСПУХ НА ВСИЧКИ! Peace

# 691
за въпроса за вегетарианците - в книгата има обяснение по темата, общо взето има как да компенсираш.... Иначе -на мен днес ми е първи ден и реших да си записвам всичко и послле да го публикувам тук... От сантиметри и рецепти до кръшкане от диетата и как съм се чувствала... Засега ми е супер, оказа се, че пилето с марината с портокале мн вкусно. мисля да съгреша с няколко зрънца грозде, защото забравих да си купя грейпфрут, а имам хипогликемия и ниско кръвно и мисля, че едва ли ще навреди. това засега, подробностите после, надявам се да помогна на тези, които са тип Е и имат питанки... След 5 дни ще ви кажа какаво е положението...

# 692
Скъпи съмишленички, и аз си купих книгата през уикенда, записах се на дамски фитнес и ще започвам диетата като Тип C Peace. Но имам въпроси, на които не намерих точни отговори с търсачката в темата ви (признавам си не успях да изчета всичките 35стр., но достатъчно за да
се вдъхновя Blush). Коя марка вода да купувам без натрий, и какъв течен подсладител е подходящ да се прилага за рецептите?  chef Също така в Билла не можах да намеря пуешко или прясна риба тон ( а нея я обожавам Wink ), мога ли да заместя с пилешко и бяла риба по избор тогава?
 Нещото от което на мен ще ми е най-трудно да се лиша е кафето с мляко сутрин (по-точно млякото) kaffeetrmker_2, и солчицата, но вероятно ще си слагам по малко, ако ми е съвсем безвкусно и противно понеже съм и с ниско кръвно и ще се 'възползвам' от този факт Flutter според приложението.
Радвам се, че има вече толкова позитивни отзиви, и само може да ме е яд, че не започнах тази диета в началото или по време на лятото, когато всички зеленчуци и плодове са налице в по-естествен вариант Simple Smile
Успех на всички Heart Eyes

# 693
Аз съм тип С. Имам да сваля 4 килограма, да видим дали ще се справя, че нещо това ядене на 2 часа хич не ми е по вкуса.
Желая успех на всички!

# 694
Здравейте на всички .Имам едно въпросче вас , тъй като ще почвам диетата утре но още не съм си купила книгата ,искам да знам дали може да се използва някаква мазнина при печенето на месото и при бърканите яйца  ?Позволена ли е някаква мазнина?Тези яденета са към група Б

# 695
Здравейте на всички .Имам едно въпросче вас , тъй като ще почвам диетата утре но още не съм си купила книгата ,искам да знам дали може да се използва някаква мазнина при печенето на месото и при бърканите яйца  ?Позволена ли е някаква мазнина?Тези яденета са към група Б
Не, никаква мазнина не се консумира под никаква форма.

# 696
Аз съм на 3я ден-тип C. Да се оплача....тези бъркани яйца без сол и мазнина са ми ужас- но пък да изяждам 3 белтъка от сварени яйца като друг вариант(прочетох по-назад в книгата) ми идва много! Едва изяждам един... Sick Сега пък се чудя с какво да си направя плодовия шейк след като вече ги няма тези безкостилкови плодове, едва си намерих малини тук в БГ по това време. (а така ми се хапва бананче с кафенцето). Още не мога да открия прясно пуешко месо или риба тон без натрий:( Оказва се, че и на мен всичкото това ядене ми идва много и може да се каже, че почти пропускам междинната закуска  Embarassed Също така, откакто започнах диетата ме гони главоболие и ....запек Sick Някой с подобни проблеми? Confused Cry

# 697
  • София
Момичета и аз смятам да започна тази диета,имам да свалям още 5 кг. Но имам няколко въпроса- на колко се равнява 1 купичка,може би към 50гр?  newsm78 .И до сега бях на много лек режим-2-3 пъти хранене,но само плодове и зеленчуци и сега много се притеснявам с тожа месо и ориз 5 пъти на ден,няма ли да напълнея?  Rolling Eyes

# 698
Момичета и аз смятам да започна тази диета,имам да свалям още 5 кг. Но имам няколко въпроса- на колко се равнява 1 купичка,може би към 50гр?
В книгата е написано. 1 купичка се равнява на шепата ти.

# 699
  • София
Благодаря ти, Бухтичка !  bouquet

# 700
Мамчетаааааа, взех си книгата newsm68 newsm44 Започвам от утре или събота. Ще докладвам и ще се поддържаме, нали.
Между другото се отказах от "Златното чудо". Това е зверски глад и направо ми призляваше.
Надявам се с книгата да успея newsm10

# 701
Момичета, пуешко филе има в Метро на щанда за месо, а риба тон има в Хит-Младост - замразена  Whistling

# 702
момичета, с какво замествате риба тон?? Във Варна не мога да я намеря прясна. Има само консерви, но те са със сол.

# 703
аз за съжаление си опропастих диетата.днес е вторият ми ден но хапнах няколко лъжици мед и изпих една бира...всичко друго е наред.спазвах стриктно режима..но не мога да издържа без сладичко...просто не мога.утре започвам отначало Sad

# 704
аз направих диетата за типВ преди 2 седмици. и не я спазвах даже стриктно. обаче свалих 4кг. за 6-те дни. сега мисля да я повторя в комбинация с малко тичане, че имам още 5кг в повече Rolling Eyes
хубавото е, че килограмите не се връщат Laughing

Общи условия

Активация на акаунт