Отговори
# 120
danisport, благодаря за сканираите страници! newsm51

И от мен едно голямо благодаря.

# 121
В Хеликон - Бургас бяха свършили книгата - изглежда,че много се харчи...

Затова сега не мога да почна нищо. Ще следя с интерес...
Да, няма я. И аз днес бях там. Казаха, да проверя сряда- 4етвъртък. Ина4е ходих и до други книжарници, нямат я.

# 122
В Хеликон - Бургас бяха свършили книгата - изглежда,че много се харчи...

Затова сега не мога да почна нищо. Ще следя с интерес...
Да, няма я. И аз днес бях там. Казаха, да проверя сряда- 4етвъртък. Ина4е ходих и до други книжарници, нямат я.
Защо не си я поръчате от Нета? ДОри по-евтино излиза, пък и не ходиш да я търсиш, а ти я носят на следващия ден на крак Wink

# 123
  • София
Айде и аз от утре почвам...Тъй като ще ми е трудно в офиса да спазвам плана 1:1 ще си приспособя диетата за мойте възможности. Ето какво смятам да ям утре

За закуска - 2 сварени белтъка и 1/2 грейпфрут
ПО Закуска - малко пиле (което преди малко сготвих - пилешки бон филета с броколи, чесън и лук и много малко зехтин+вода) с марула
Обяд - пиле с броколи и ориз
СЗ - риба тон с марула
Вечеря - ако намеря пуешко ще го сготвя и ще го ям със зеленчуци и ориз

Ще гледам докато съм на работа да изпия поне 1 бут вода от 1,5 л, и вечерта вкъщи още около литър, а за упражненията, още не съм измислила, имам билетчета за Фитнес Атлетик, дават ни ги от фирмата, за която работя, ама незнам дали ще имам време да отида, ако не, мога да пробвам да видя какъв пулс ще достигна ако правя някакво упражнение вкъщи- например, легнала по гръб д акарам колело  newsm78  тва с упражненията е малко сложно...

Последна редакция: пн, 05 юни 2006, 23:25 от Гуш

# 124
  • София
Добро утро мами... Хвлая се - минус 1 килце съм, newsm18 въпреки ,че вчера пропуснах физическите натоварвания, но  сега съм станала рано да наваксам. running jump running

# 125
  • София
Добро утро мами... Хвлая се - минус 1 килце съм, newsm18 въпреки ,че вчера пропуснах физическите натоварвания, но  сега съм станала рано да наваксам. running jump running

Бравоооо!!

Действаш ми мотивиращо!...
аз, за да се мотивирам си сложих и тикер  Laughing

взех си мерките тази сутрин...отдавна не го бях правила и се ужасих...101/85/104....

# 126
  • Пловдив
Ей, момичета! Стига сте поръчвали книгата от bgbooks,  не може да стигне до Пловдив /изчерпани количества/.  Laughing Ще трябва да чакам до утре.  Sad

# 127
  • София
Ей, момичета! Стига сте поръчвали книгата от bgbooks,  не може да стигне до Пловдив /изчерпани количества/.  Laughing Ще трябва да чакам до утре.  Sad

пробвай www.books.bg

# 128
Да се хваля ли не знам? Защото като почнах диетата 1 ден преди това ми дойде и цикъла,а аз тогава много се надувам.Премерих се...66,2..Днес започвам 4 ден и съм с 3 кила надолу 63,2....ама от кое е свалено,4е цикъла ми е към края...или от диетата просто не знам,и затова се чудя да се хваля ли,или да си трая...Но продължавам  и мисля,че като завъртя 1 пълна седмица ,ще мога да кажа какточно стоят нещата.

# 129
 а пуешко месо има ли по супемаркетите? От къде си ги купувате? Гледам повечето сме тип С.

# 130
много благодарности на danisport !
но имам въпрос към прочелите цялата книга: споменава се, че солта трябва да се ограничи максимално освен при хората с ниско кръвно, но не успях да намеря повече подробности. Дали в такива случаи трябва да се яде солено или колко точно сол да се използва?

# 131
  • Пловдив

пробвай www.books.bg

Аз я поръчах още в неделя и трябваше да дойде днес, но тъй като явно е много популярна ще дойде утре. Не е много 1 ден, но вече нямам търпение  Laughing

# 132
  • София
Момичета, и аз си взех книгата! Вчера я изчетох на един дъх и я намирам за страхотна. Ако не друго, поне успя да ме заинтригува, пък това не е малко, като се има предвид богата литература за диети, която съм изчела досега Laughing. Май ще имам мерак да я направя- звучи адски примамливо! Набелязала съм си ден неделя като начален, да имам време дотогава да я прочета пак подробно и да си подготвя продуктите.

Резултатът ми от тестовете е тип С. Имам някои колебания, защото някакси нямам чувството, че съм много атлетична, но пък на въпроси като "чувствате се по-скоро физически силни" и "като стиснете ръката си в лакътя, чувствате мускулите си" отговорих утвърдително, защото си е така....та не знам...но сигурно няма смисъл да повтарям тестовете, старах се да бъда максимално честна и по-добре да се заловя за диетата!

Само това аеробно натоварване по един час на ден не знам как ще си го вместя в графика....но поне за 6 дни мога да опитам!

Желая успех на всички, и непременно пишете за резултатите! Party

# 133
Дали в такива случаи трябва да се яде солено или колко точно сол да се използва?

Мисля, че не видях колко сол се ползва, но предполагам, че много минифични количества от сорта на върха на ножа няма да навреди. Идеята солта да не присъства е, че съдържа натрий, който забавя метаболизма и още че задържа водата, която иначе би следвало да се отделя свободно от организма като отнася със себе си и вредните вещества.

Аз също съм с ниско кръвно, затова си мисля, че мнооого малко сол няма да навреди!

# 134
  • София
Момичета, и аз си взех книгата! Вчера я изчетох на един дъх и я намирам за страхотна. Ако не друго, поне успя да ме заинтригува, пък това не е малко, като се има предвид богата литература за диети, която съм изчела досега Laughing. Май ще имам мерак да я направя- звучи адски примамливо! Набелязала съм си ден неделя като начален, да имам време дотогава да я прочета пак подробно и да си подготвя продуктите.

Резултатът ми от тестовете е тип С. Имам някои колебания, защото някакси нямам чувството, че съм много атлетична, но пък на въпроси като "чувствате се по-скоро физически силни" и "като стиснете ръката си в лакътя, чувствате мускулите си" отговорих утвърдително, защото си е така....та не знам...но сигурно няма смисъл да повтарям тестовете, старах се да бъда максимално честна и по-добре да се заловя за диетата!

Само това аеробно натоварване по един час на ден не знам как ще си го вместя в графика....но поне за 6 дни мога да опитам!

Желая успех на всички, и непременно пишете за резултатите! Party

Доставиха ми я в офиса - мисля, че повечето книги отсега ще си ги поръчвам така!

И аз имах подобно усещане за теста, но после като обърнах на страницата с колонките се оказа, че дори да прибавя въпросите, за които се колебая, това няма да промени сметките за типа ми и ще си остана С!

Аз ще почна веднага след теб - в понеделник,в неделя сме на някаква роднинска история и няма как ....Пиши от неделя!

Общи условия

Активация на акаунт