Отговори
# 645
имам само един въпрос. днес разбрах за книгата и искам да ви питам дали става за вегетарианци, защото аз съм, а пък от нещата които прочетох се яде мн месо, което не ме устройва. Simple Smile
Става да. Има алтернативни съвети за вегетарианците.

# 646
  • В полето, под тепето.
А след колко време може да се повтори диетата за да има резултат?Аз два месеца задържам, но ми се иска още 5 кг. да смъкна ,та се чудя дали не е време за нова диетка newsm78

Не по-рано от 6 седмици, според Търмънд.

# 647
Етървата е свалила 3.5. кг за 6 дни, тип тяло С, и е много доволна.
Само за това говори, чак и аз се ентусиазирах.

# 648

Ъъъъ ти инж.Македонска да изчезваш ли искаш, че ще пазиш диета?  newsm51

# 649

Mr. Green Meрси

# 650

Mr. Green Meрси
Малеее ти наистина ли смяташ ,че има какво да смъкваш Crazy

# 651
Хайде и аз да се отчета  Mr. Green След 6 дневно спазване на програмата /не много стриктно  Embarassed/ ето и какви са резултатите при мен:
Тегло= -2 кг.
Гр. обиколка= -5 см
талия= -8 см.  Shocked
ханш= -3 см.
бедра= - 2 см.
прасци= -3 см.
ръце= -1,5 см.
Направо не можах да повярвам  Shocked Grinning

страхотни резултати,наистина Shocked Crazy Wink поздравления а какво ти беше  физическото натоварване моля те напиши защото см.който си намалила са доста за такъв кратък период дори и с тази диета  благодаря ти предварително ....и още веднъж браво за резултатите Simple Smile
Ами гледах да вървя повечко пеша, а в къщи почти всеки ден по около 30 мин. на степера  Simple Smile

# 652
Момичета, изчетох почти всички постове и имам някои забележки:
1. Сол на върха на лъжицата вреди, защото към солта се пристрастява човек, а смисъла на тази диета да се изключи натрия ИЗОБЩО, даже от водата(*заб: в минералната вода има много натрий)
2. Подсладител може да се използва, но не системно. Освен това в подсладителите, които продават много често има аспартам, който причинява РАК! Внимавайте какво пише на опаковката....
3. Мариновайте месата САМО В ПРЕДПИСАНИТЕ МАРИНАТИ. Като прочетох, че мариновате в горчици, соеви сосове и др. такива, си помислих:"тези хора как изобщо отслабват"

Уверявам ви за една седмица ако спрете подсладителите, солта и мазнината, ще ви се отще да ги ядете изобщо.
Hint: За да не ви е безвкусно, използвайте повече ПРЕСНИ подправки (дом пюре не се препоръчва)!

И сега, изненада! Ако пък съвсем не ви допада това меню-вижте тук!http://chat.provida.com/forum/tt.asp?forumid=35(на англ. ) Това са рецепти от 6 седммичното преобразяване на тялото и са съобразени с различните типове.....
И не забравяйте, НАБЛЮДАВАЙТЕ СЕ! Ако използвате много подсладител напр., наблюдавайте дали това няма да застраши диетата, за да предприемете действия...
Хайде, това е от НОВАТА мен! Heart Eyes

# 653
Аз си помислих ,че сайта е на бг,защото от днес мисля да я започвам и ми трябваха рецепти Tired

# 654
  • София
1. Сол на върха на лъжицата вреди, защото към солта се пристрастява човек, а смисъла на тази диета да се изключи натрия ИЗОБЩО, даже от водата(*заб: в минералната вода има много натрий)

И аз да кажа за солта - не си права! Самият Майкъл Търмънд пише в книгата, че хората с ниско кръвно НЕ ТРЯБВА да спират солта, а само да я ограничат. Тъй като аз реших да спазвам всичко стриктно в началото си докарах още по-ниско кръвно и от моето (а то е под 100 горна граница) в резултат на което качих пулса на 120... Повярвай ми усещането е кошмарно! Кардиолога като разбра какви съм ги забъркала ми дръпна страхотно конско... Солта все пак е необходима на организма и хората като мен определено могат да си докарат беля, ако я спрат напълно!

# 655
  • O.A.E./ Пазарджик
2. Подсладител може да се използва, но не системно. Освен това в подсладителите, които продават много често има аспартам, който причинява РАК! Внимавайте какво пише на опаковката....
3. Мариновайте месата САМО В ПРЕДПИСАНИТЕ МАРИНАТИ. Като прочетох, че мариновате в горчици, соеви сосове и др. такива, си помислих:"тези хора как изобщо отслабват"

Уверявам ви за една седмица ако спрете подсладителите, солта и мазнината, ще ви се отще да ги ядете изобщо.
Hint: За да не ви е безвкусно, използвайте повече ПРЕСНИ подправки (дом пюре не се препоръчва)!

И сега, изненада! Ако пък съвсем не ви допада това меню-вижте тук!http://chat.provida.com/forum/tt.asp?forumid=35(на англ. ) Това са рецепти от 6 седммичното преобразяване на тялото и са съобразени с различните типове.....
И не забравяйте, НАБЛЮДАВАЙТЕ СЕ! Ако използвате много подсладител напр., наблюдавайте дали това няма да застраши диетата, за да предприемете действия...
Хайде, това е от НОВАТА мен! Heart Eyes

благодаря!  bouquet

# 656

И аз да кажа за солта - не си права! Самият Майкъл Търмънд пише в книгата, че хората с ниско кръвно НЕ ТРЯБВА да спират солта, а само да я ограничат. Тъй като аз реших да спазвам всичко стриктно в началото си докарах още по-ниско кръвно и от моето (а то е под 100 горна граница) в резултат на което качих пулса на 120... Повярвай ми усещането е кошмарно! Кардиолога като разбра какви съм ги забъркала ми дръпна страхотно конско... Солта все пак е необходима на организма и хората като мен определено могат да си докарат беля, ако я спрат напълно!
Разбира се, че това мое исказване се отнася за хора без здравословни проблеми и е продиктувано единствено от желанието ми всички да почувстват наистина красиви и секси. Иначе човешкия организъм (пак казвам без дравословни проблеми) си набавя необходимия натрий от ПРЕСНИТЕ ЗАЛЕНЧУЦИ, МЕСОТО, ВОДАТА и не му е необходим в допълнителни количества.
ПП: Ти не прочете ли в книгата, че хора с високо кръвно не спират натрия съвсем?

# 657
  • София

Разбира се, че това мое исказване се отнася за хора без здравословни проблеми и е продиктувано единствено от желанието ми всички да почувстват наистина красиви и секси. Иначе човешкия организъм (пак казвам без дравословни проблеми) си набавя необходимия натрий от ПРЕСНИТЕ ЗАЛЕНЧУЦИ, МЕСОТО, ВОДАТА и не му е необходим в допълнителни количества.
ПП: Ти не прочете ли в книгата, че хора с високо кръвно не спират натрия съвсем?

Отново здравей poison Да ти призная честно за хората с високо кръвно не съм чела. За тези като мен с ниско прочетох, но реших (и сбърках естествено) да я карам ударно като нормален човек... отдавна не ми беше ставало така зле..., но вече си знам де! Благодаря ти все пак!   bouquet

# 658
Много интересно
Някой вече на диета ли е?
Има ли ефект?
Аз съм от хората ,които трудно се навиват да гладуват или да спазват каквито и да е диети,но това ми звучи супер.Хубавото е ,че са само 6 дни.
Ще следя темата с интерес

# 659
оф хора, мн съм зле и така и не разбрах как да разбера кой тип съм.някой може ли да ми каже къде да чета на български?теста само на английски и само в интернет ли го има? моля пишете ми на лични, че съм доста активна в темата за протестите и майчинството и никакво време не ми остава да чета. а сайта с теста, който сте дали из началните страници не се отваря...отговорих си с да и не на преведените от Диана въпроси, но от тук нататък какво?мерси за сканираната книжка, но аз ли нещо недовидях - там май тест няма newsm78!!!  bouquet

Последна редакция: сб, 12 авг 2006, 10:10 от deshtovidi

Общи условия

Активация на акаунт