Отговори
# 720
  • Балчик-Сливен
И при мен беше същото доскоро.Явно трябва да се понаместят хормоните, а и годинките си казват думата.Аз също съм с ниско кръвно,но повечко вода  и се справям сположението.
От днес започвам диетката до неделя.Една купичка зеленчуци колко е? newsm78

# 721
От днес започвам диетката до неделя.Една купичка зеленчуци колко е? newsm78
Колкото шепата ти. Пише го в книгата.

# 722
И аз съм с низко кръвно, но добре се справих с диетата. В книгата пише, че в такива случаи да не се изключва солта изцяло.

# 723
И аз си купих книгата и много се навих да го пробвам това 6-дневно преобразяване. Направих проучване на пазара, но не мога да открия риба тон без натрий - някакви предложения по този въпрос? М/у другото съм група Д, имам си доста килца за сваляне Embarassed, но не можах много да разбера, как да продължа след 6-те дни...Това което пише е все едно същата диета с малки разлики, т.е по-голямо разнообразие. Някой дали е пробвал да продължи да се храни така? Ще се радвам да ми отговорите!
Успех на всички в начинанието!

# 724
Здравейте , отслабващи мами!
Има ли някой тип Е? Искам да питам ,тъй като при нас няма домати или други зеленчуци, които могат да се хапват без подправки, как  подправяте зелената салата и зелето??? А бобовите храни  ..... това само зелен боб ли е?

# 725
Здравейте , отслабващи мами!
Има ли някой тип Е? Искам да питам ,тъй като при нас няма домати или други зеленчуци, които могат да се хапват без подправки, как  подправяте зелената салата и зелето??? А бобовите храни  ..... това само зелен боб ли е?

аз не съм тип Е, но без подправки, според мен, може да се ядат краставици. Освен това си правих кьополо (печен патладжан, печен пипер, малък домат, чесън, магданоз) - става за ядене. Тази рецепта се препоръчва и в книгата.
А зелето го задушавах с пипер, доматка и магданоз - пак не е лошо. Във всеки случай 6-10 дена се издържа.
Доматите ги няма в нито една група по принцип, но в рецептите ги има, значи по малко може. А боба трябва да е зелен боб, така пише в книгата.

Последна редакция: пт, 06 окт 2006, 11:55 от sveta

# 726
# 727
Искам да ви попитам...точно по графика направен от майкъл ли спазвате..или си правите собствен..от тези рецепти,който е дал?

# 728
Ani4ka, staraya se da spazvam grafika. Naprimer, oriz samo na obyad i becherya i t.n.
No dnes mi e vtori den.

S kakvo gi hapvate tezi "zeleni listesti zelenchutzi"?

# 729
първо ядох спанак като "зелен листест зеленчук"  без сол и мазнина - много гадно. После почнах да си готвя зеле с пиперка и домат, задушено.

# 730
  • Варна
Здравейте!
И аз си купих книгата и от горе - от горе я прегледах. Ка то си легне зверчето ще чета по-подробно и ще пробвам пък да видим. Имам да свалям 8-10 кг.

# 731
  • София
Здравейте!
И аз си купих книгата и от горе - от горе я прегледах. Ка то си легне зверчето ще чета по-подробно и ще пробвам пък да видим. Имам да свалям 8-10 кг.

Успех!  newsm10

# 732
Простете ми,че не съм много в час с темата ,но много ме интерисува Моля някой да прояви търпение и да ми обясни как да си направя теста или да ми го прати по   mpi66@abv.bg   Имам много килогорами да свалям-30 Родила съм преди 14 г. но моля да ми помогнете Вие сте последната ми надежда.Посъветвайте ме какво да правя.Не се чувствам добре от тези килограми Трябва спешно да направя нещо На 34г съм и съм 170см.Смятате ли,че тази книга ще ми помогне и ако не какво да предприема Помогнете ми още веднъж МОЛЯ!

# 733
Започнахме я с мъжа ми преди празниците. Аз отслабнах с 2 кг, а той с 6 Shocked Не знам, обаче,  дали не ме депресира като се мереше всеки ден и ми докладваше за още едно свалено кило Crazy

# 734
Започнахме я с мъжа ми преди празниците. Аз отслабнах с 2 кг, а той с 6 Shocked Не знам, обаче,  дали не ме депресира като се мереше всеки ден и ми докладваше за още едно свалено кило Crazy
Защо се депресираш?Ами ако мъжът ти има повече килограми за сваляне е нормално да сваля по-бързо.Но не се отказвай-за да има резултати се иска постоянство. Flutter

Общи условия

Активация на акаунт