Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - тема 58

• 94 710
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
Да, благодаря за предупреждението. Жалко, конфигурацията напълно ме устройваше. Ще видя дали някой по поръчка няма да ми направи точно тези мебели, не е нещо сложно.

# 106
  • софия
Възможно е нещо да се е променило. Ние ги бяхме избрали, защото ни хареса проекта, нашият майстор беше зает, а ние бързахме да се пренасяме. Офисът им беше на Раковска, след това видях, че са се преместили на Пиротска.

# 107
Ами и моите причини да ги избера са същите. Впрочем досега всички каталожни мебели които разгледах са все с тази дебелина. Ще взема да рискувам. Другото е поръчка, обаче ще ми отнеме няколко месеца, при всички, които са добри в момента се чака поне 2 месеца докато започнат. Повечето пари при поръчката се подразбират, но на мен времето ми е по-важен фактор. Започнах да се замислям да рискувам, а ако се наложи - ще сменям.

# 108
  • софия
Ох, не знам какво да кажа. Много личи на материалите, че са от най-евтините.

# 109
На тези им личи, че са от най-евтините тип Мобо и Виденов най-евтините серии. От готовите мебели вече само Икеа взимам и си измислям конфигурации от различни мебели. Има серии като Стува и Беста, които бяха с взаимно заменяеми корпуси и врати. Така в детската имам еднакви врати на Беста, а част от корпусите са Стува.
Имам и няколко неща на Айко от скъпите, но там гаранцията и подмяната са по-време и нерво емки. Тънкото ПДЧ 16 мм (полско му казваха продавачите) не го препоръчвам ама грам. То и кантовете са му смотани. Изяжда се на пантите и се измята точно както е писала zvanche. Имам опит с едни холни секции на доста прилична цена закупени при това и всички врати ползващи се ежедневно се прецакаха при пантите.

# 110
Аз имам проблем с икейските неща, започващи още от магазина им, през обслужването и т.н. Нещо не мога там да се ориентирам, вече два пъти на каса ме връщат за да си сменя взетата стока, не била тази, а подменената пък не е това, което искам, но го разбирам чак в къщи. Мисля, че за мен е прекален елементът на самообслужване ако ме разбирате. Ще потърся някоя фирма, която работи по поръчка с ПДЧ, имам и някои препоръки от съфорумки, ще се възползвам. Но определено 16 мм ПДЧ явно е твърде слабо и ще се откажа.

# 111
 Един въпрос, който не мога да реша от много време Grin - какъв цвят да боядисам стените за детска стая с мебели в бледо зелено и бледо жълто?

# 112
Бяло/зелено/жълто.

# 113
 И аз на тези съм се спряла, искаше ми се да знам дали има и други варианти.

# 114
Един въпрос, който не мога да реша от много време Grin - какъв цвят да боядисам стените за детска стая с мебели в бледо зелено и бледо жълто?
https://www.google.ca/search?rlz=1C1CHBF_enCA774CA774&biw=12 … ....0.t09W_ghVMSI

# 115
По- добре без други варианти. Като се сложат някои декоративни възглавнички, килим, шалтета, пердета ще стане дори една идея по- шарено.  

# 116
 Гледах ги в гугъл резултатите, преди да питам, общо взето пак зелено, жълто и бяло са стените - но не мога да се спра на един цвят. Като ида да избирам боята директно ще решавам Grinning
 А и не видях мебели с цвят като нашите, по-късно ще се опитам да снимам точния цвят, имам чувството, че нищо не му отива

# 117
Аз лично бих заложила на бялото- на стената където ще е пердето.И него бих избрала в бяло. Защото ако всичко(мебели и стени) са в един/два цвята ще ми е прекалено потискащо. Стени- оранж и зелено, мебели- оранж и зелено, пердета- оранж и зелено. Лично за  мен ще ми дойде в повечко тази комбинация да се повтаря навсякъде.

# 118
p0lina-аз съм за бледо бежаво,така мебелите ще изпъкнат.Иначе ще се слеят със стените...

# 119
Беличко. Simple Smile
Аз винаги съм за беличко.

Общи условия

Активация на акаунт