Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 048
  • 694
  •   1
Отговори
# 465
Сега разбрах защо Дани Спартак не ме кефеше и исках толкова много Филип да спечели.... След като прочетох публикуваното от Божидар във връзка с разговорите му с Нина, видях, че и Дани Спартак го е шернал на стената си. Ами плоско е, занимава се с интриги, пада на нивото на двама откровено "прости" хора, принизява се и няма тая висота и широта, дето би следвало да има след като е станал подщбедител.
За мен от този сезон победител е Филип и то абсолютно категорично!

# 466
  • Другата България
Аз като ви казвам, че тази жена има въпиюща нужда от професионална помощ...вместо след като е прочела и разбрала за отношението към нея на целокупния български народ да се смири и да се опита поне малко /ако е възможно/ да изчисти името си, тя продължава да рие и доказва на всьо и вся, че всъщност са били прави в преценката си. Грозна работа, ама от най-ла@йн@ните.
Че и близките на другите замесва.... doh

# 467
Дани-Спартак залсужаваше да спечели - направо разби Филип на финала. А и Филип сам си избра Нина.

# 468
  • Ню Йорк

И аз съм объркана. Нина е писала на някого, а Божидар пуснал във фейса написаното от нея. Кого нарежда, по каква причина.... и как аджеба Божо се е сдобил с тази комуникация идея нямам? Но зачитайки коментарите отдолу изведнъж се появява Нина и започва много яростно да се брани... освен яростно и доста грозно между другото. Повечко очаквах от тези виртуални профили, не така да ми се излагат като кифли с мармалад в сладкарница... Cry

Това излияние на Нина е към жената на Божо.

# 469
Дани-Спартак залсужаваше да спечели - направо разби Филип на финала. А и Филип сам си избра Нина.
Чак пък разбил... Whistling

# 470
  • София
Цяла регистрация за едно изречение. Joy Joy Joy Дай по- подробно.

Филип беше класи над Дани, но Дани няма ресторант и може да работи за Ангелов.

А за Нина, кой каквото си направи -никой не може да му го направи!А тя, вместо да си замълчи и да изчака да я забравят,всяко чудо за 3 дни, тя продължава да рови в калта и да затъва. Joy Joy Joy Жалко ,че и преди , и сега не си прави изводи.

# 471
  • Русе

Тотален ужас! Едвам прочетох част от коментарите, за да разбера за какво става на въпрос! Нина наистина се е побъркала. Ама и на Божидар изобщо не му отива да пише така. Всеки се обижда с другия, че пишел неграмотно, но да не отида аз да им предам няколко урока за правописна и пунктуационна норма. Дори Иван (не този, който беше от последните 10-ма ами другия) е писал под поста очевидно неграмотно и сякаш подпийнал. Нина се оправдава, че не сме видели истинската страна на Божидар, имало кадри от общежитията и т.н. Ами то не даваха кой знае какви кадри от общежитията, но аз лично си изградих малка представа, че Божо не е много почтен човек. Нина пък изобщо не му отстъпва. Отговаря на всеки коментар все едно е каруцарка от село, ама този път е вече страшно. Жената има нужда от помощ. И тя като малките деца тръгнала да се занимава с несвойствени работи. Както повечето казахме, само децата й ще пострадат от това.

# 472
  • Другата България
Скрит текст:

И аз съм объркана. Нина е писала на някого, а Божидар пуснал във фейса написаното от нея. Кого нарежда, по каква причина.... и как аджеба Божо се е сдобил с тази комуникация идея нямам? Но зачитайки коментарите отдолу изведнъж се появява Нина и започва много яростно да се брани... освен яростно и доста грозно между другото. Повечко очаквах от тези виртуални профили, не така да ми се излагат като кифли с мармалад в сладкарница... Cry
Офф, аз си позволих да почета у Фейса коментарите към туй излияние. Ама тя пластилинената се включва да опонира и репликира почти всеки, дръзнал да коментира нещо в защита на Божидар, и то по много грозен и груб начин, съпроводен с нахилени емотикони! smile3511
Значи аз лично Божидар изобщо не го харесвах, казвала съм го по време на предаването, абсолютно неуравновесен типаж беше за мен и се задържа повече, отколкото трябваше, но този грозен начин на размяна на "любезности" просто е покъртителен. Ние наистина не знаем какво и как е било в общежитието и какво точно се е случвало, допускам и Божидар да е имал прояви, ама такива излияния ми идват ту мач. Mr. Green

# 473
Може би сме гледали различно предаване, защото разбиване нямаше.
Метни един поглед на форумната анкета и толкова със заслужаването му. Натежаха везните, че ще удобния готвач на Ангелов

# 474
Скрит текст:

Офф, аз си позволих да почета у Фейса коментарите към туй излияние. Ама тя пластилинената се включва да опонира и репликира почти всеки, дръзнал да коментира нещо в защита на Божидар, и то по много грозен и груб начин, съпроводен с нахилени емотикони! smile3511
Значи аз лично Божидар изобщо не го харесвах, казвала съм го по време на предаването, абсолютно неуравновесен типаж беше за мен и се задържа повече, отколкото трябваше, но този грозен начин на размяна на "любезности" просто е покъртителен. Ние наистина не знаем какво и как е било в общежитието и какво точно се е случвало, допускам и Божидар да е имал прояви, ама такива излияния ми идват ту мач. Mr. Green

Е къде са тези писаници.
И кой от двамата е започнал пръв заяждането.
Не че има значение, но Нина пада все по ниско.
Не защитавам Божо ама е сигурно с 15-20 г.  по малък от Нина.Толкова му е капацитета.
Не че на Нина е повече.

# 475
  • Ню Йорк
Точно това е проблема: Божо е хлапак, а Нина дърта лелка и някак не и отива на годините. Аз Божо също никак не го харесвах, ама Нина е направо потрес, да не говорим какви пиказки писа за коментиращите в темата  ooooh!

# 476
  • Другата България
Е къде са тези писаници.
И кой от двамата е започнал пръв заяждането.
Не че има значение, но Нина пада все по ниско.
Не защитавам Божо ама е сигурно с 15-20 г.  по малък от Нина.Толкова му е капацитета.
Не че на Нина е повече.
Отвори линка към грозния ферман на Нина към жената на Божидар и отстрани има колкото ти душа иска коментари, кой от кой по-цветист и изречен по типичен каруцарски начин. Има намеци, че Божидар се е напивал редовно в общежитието, че дължи пари на Нина, че тя била помагала / не е уточнено на кого и с какво/, разбира се има и изказване за Гичка, че Нина може повече от нея. Има и включване от Иван, който е наречен директно пияница. И все "хубави" работи. Sick

# 477
Абе тея хора сериозно ли .. предаването свърши няма как да е за рейтинг нещо.. кво се излагат само правят сеир ,много са зле и нина и божо като малките деца . Кво се опитват да доказват и на кого не мога да разбера, кво очакват да се случи??

# 478
  • Велико Търново
Хич и нямам намерение да чета каквото и било от Нина или Божидар...не ми се четат глупости.
Аз не видях на финала нито Дани да "разбива" Филип, нито  Филип да е класи чак пък над Дани, видях равностойни играчи, които показваха знания, техники и красиви презентации. Който е избрал шеф Ангелов, той е - и да се тръшкаме, и безсънни нощи да прекарваме за несправедливостите, промяна няма да има. Това е просто игра, световен формат, където също сигурно не печели винаги "любимецът на публиката" Wink гледайте и се забавлявайте, достатъчно неща извън телевизията ни натоварват, че да взема и да се кахъря защо спечелил този, ами не онзи  bouquet

# 479
Божо има ли профил във фейса, не намирам.

Общи условия

Активация на акаунт