Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 057
  • 694
  •   1
Отговори
# 450
Пффф, отврат! На някои същества зовът на природата е да киснат в тинята до ушите!!!

# 451
А къде се вихри така?
Тази цел има много спешна нужда от помощ. Дано някой от обкръжението и вземе мерки.
Вече не е смешно. Дори е плашещо.

# 452
На мен и Божидар, и Нина са ми толкова противни, че въобще не смятам да им чета повече неграмотните простотии, тръгнали публично да се оплюват и обиждат и да се излагат още повече... малоумници!

# 453
  • Ню Йорк
И аз това викам на ММ, че не е зле тази жена да се лекува, не е добре и то съвсем не е Sad

# 454
  • София
Напълно съм се абстрахирала от Нина и пр., след дни вече ще е забравена. Много ми харесва чувството за хумор и самоирония на Филип, много ме разсмива с постовете си в страницата. Дани Спартак има ли фб профил?

# 455
  • Испания
Напълно съм се абстрахирала от Нина и пр., след дни вече ще е забравена. Много ми харесва чувството за хумор и самоирония на Филип, много ме разсмива с постовете си в страницата. Дани Спартак има ли фб профил?

https://www.facebook.com/dani.petrov.1213

Би трябвало да има и такъв от формата.

# 456
  • София-Младост
Нищо не разбрах, кой го е писал това и към кого?

# 457
Кой набор е Дани Спартак? Оказва се, че ми е съкварталец и сме учили в едно училище 🤔

# 458
  • Испания
Кой набор е Дани Спартак? Оказва се, че ми е съкварталец и сме учили в едно училище 🤔

Пише, че е на 30 години.

https://nova.bg/hellskitchen/team/view/542/%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0 … 1%82%D0%B0%D0%BA/

# 459
Значи една максимум две години да е по-голям от мен. Ще питам познати от училището, защото на мен изобщо не ми е познат. Сигурно е бил от смотаните 😆

# 460
  • Варна

И аз съм объркана. Нина е писала на някого, а Божидар пуснал във фейса написаното от нея. Кого нарежда, по каква причина.... и как аджеба Божо се е сдобил с тази комуникация идея нямам? Но зачитайки коментарите отдолу изведнъж се появява Нина и започва много яростно да се брани... освен яростно и доста грозно между другото. Повечко очаквах от тези виртуални профили, не така да ми се излагат като кифли с мармалад в сладкарница... Cry

# 461
  • Испания
Явно е имало разправия между жена му на Божидар и Нина. Аз така го разбирам.

# 462
  • Варна
Мда... на нещо такова прилича... Благодаря ти за подсказката, smileys!

И ако се окаже наистина вярно това, а не просто някакъв си фейк, започва вече много да ми нагарча. Нина подло бие под кръста и се цели в слабите места, Божо вкарва в битката яките си юмруци и разкрасява физиономии като един прероден Пикасо.

# 463
.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 10:11 от Lemy

# 464
Дори не ми се говори за хора като Божо и Нина......!
Още ме е яд, че не спечели Филип, защо бе господи животът е такъв, че все се "дава шанс" на по слабия, защото в случая Дани е по слаб готвач, въпреки, че е с потенциал, Филип как ли е преглътнал огорчението.....все са ми в главата! Sad
В много сфери на живота все избират по некачествените, подбутвани от различни съображения, я, за да ги водят по лесно за носа, я защото са по нахъсани да напредват, я за да не засенчват ръководителите, и др.! И тогава най добрите, лидерите се чудя как преглъщат унижението? Sad

Общи условия

Активация на акаунт