Hell’s Kitchen България - сезон 1, тема 7 - ФИНАЛ

• 65 051
  • 694
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Добре де, аз едно не мога да разбера. Куцо и сляпо има право да коментира Нина, да я нарича всякак си, да я прави на парцал и на боклук, а тя нямало право да отговаря, да седи  и да мълчи.

Кой здрав разум извинете е стигнал до това решение!

Ми като не искате да отговаря и да коментира, я оставете на мира и не се занимавайте с нея.

# 481
Абсолютна излагация .Нина с Божо, после плюе по Иван и то само защото той и казва че би трябвало като по мъдра да не се държи така.
Абсолютно съм убедена, че тази жена ума нужда от помощ и лечение.

# 482
  • Другата България
Добре де, аз едно не мога да разбера. Куцо и сляпо има право да коментира Нина, да я нарича всякак си, да я прави на парцал и на боклук, а тя нямало право да отговаря, да седи  и да мълчи.

Ми като не искате да отговаря и да коментира, я оставете на мира и не се занимавайте с нея.
А къде е написано или казано това, което питаш? Казваш, че е решение, къде и кой го е взел или споменал? Thinking
Божо има ли профил във фейса, не намирам.
Има, от него е публикувания пост, който коментираме. Б. Костадинов.

Последна редакция: сб, 26 май 2018, 13:19 от Merri_An

# 483
  • София
...
А къде е написано или казано това, което питаш? Казваш, че е решение, къде и кой го е взел или споменал?

Ами като оплюе някой Нина и оная отговори, всички скачат срещу нея защо отговаряла и какво отговаряла. И то наистина излиза, че тя няма думата.

Да ви попитам между другото, всички ли сте уверени, че камерата е показала цялата истина и че Нина не е изпълнявала сценарий?

# 484
  • Другата България
Е, това вече е различно
И то наистина излиза, че тя няма думата.
. Може за теб така да излиза, или за Нина, или за друг, но никой никъде не го е казал, или поне аз не съм го прочела. Всеки има право да се защити, аз лично коментирам начинът, по който го прави - грозно, грубо, с обиди, махленски тон и каруцарски език и най-вече - с абсолютно неоправдано самочувствие. Все пак три месеца всички видяхме какво представлява. И от тук директно на втория ти въпрос
Да ви попитам между другото, всички ли сте уверени, че камерата е показала цялата истина и че Нина не е изпълнявала сценарий?
Коментирам само това, което съм видяла в предаването, това, което съм видяла при предишното ѝ представяне в Мастършеф и при краткото ѝ появяване тук в темата. Всичко, което съм видяла, е истина - щом съм го видяла. Grinning По едно време и аз мислех, че може да има сценарий. Сега вече не смятам така.

# 485
Ами ще я коментират Нина.
Щом е застанала пред камерите ще я коментират.
Един разумен човек решавайки да влезе в риалити формат първо трябва да знае, че ще бъде обсъждан.Ще има и хубави и лоши и цинични и обидни коментари.
Кои ще са в повече зависи от самия участник, от представянето му, от държанието му и поведението му като цяло.
Да, Нина може да се защити.
И в случая най добрата защита щеше да е мълчанието, а не да се разправя с хората с груб, вулгарен тон, който затвърждава още повече негативната представа за нея и прави оправданията и смешни.
Ако пък е било роля  и Нина е изпълнявала сценарии още по зле за нея, че като жена и най вече майка на 3 деца е допуснала и се е съгласила да бъде представена по този начин.

# 486
  • Другата България
Аз пак ще копирам изказването ѝ за нас /или повечето от нас/ в темата.
Скрит текст:
до БГМАМА също...понеже знам че четете и после тихичко коментирате....злобно, гадно долно противно...  на smileys, djoleva, reina,  тити, дедо хадживя некфатрновскакифланеипонаимето, ирис 100, тайна, Мериан, Галактическа мутреса, офилия, педофиля, Биляна и цялата бабешко седянкова паплач недоеб*ана ...ви съветвам по често да излизате на припек, че липсата на слънце ви дига нивата на отрова и ви замъглява погледите и третичните полови органи ви закърняват....
Да попитам и аз между другото - това всичкото е ли възможно да е сценарий? Кога и къде тук в темата някой от посочените или от непосочените си позволи да нарича тази жена по този начин? Този език и манталитет е ли възможно да са престорени, нарочни, с цел...каква?

# 487
  • Ню Йорк
дядо хаджия, не си прав. Начало на коментарите по адрес на Нина се постави с нейните просташки коментари по адрес на останалите участници. Та положението никога не е било - Нина си седи мирно, тихо и възпитано, а хората я нападат, беше точно обратното - тя плюеше по който и падне и хората започнаха да я критикуват. А с това, че "се защитавала"  успя да постигне обратния ефект, затъна не до шия ми чак прокопа под дъното.  А колко по-благоприятно щяха да се развият за нея нещата, ако се беше помъчила да се покаже по-добра, по-мила и по-възпитана /нищо, че не е такава по принцип/, можеше да изиграе цирк от който да има полза. Ама ограничения човек си е ограничен и той толкова сложно не може да мисли.  ooooh!

# 488
  • София
Значи не отричам поведението на Нина, но не разбирам защо след като някой я напада тя да няма право да отговаря. За това споря. А вече отделно какво е казала, как го е казала и колко процента от това което е казала е истина.

# 489
  • Другата България
 Laughing Ама ти си продължаваш с твоето, кой и кога, а и къде е казал, че няма право да отговаря?

# 490
Значи не отричам поведението на Нина, но не разбирам защо след като някой я напада тя да няма право да отговаря. За това споря. А вече отделно какво е казала, как го е казала и колко процента от това което е казала е истина.

Виж, тя има право да отговаря, има право да прави каквото си иска.
Но няма право да държи сметка на хората защо я коментират и как я коментират
А тя в повечето пъти прави това..държи им сметка.
И не иска или не може да проумее, че така предизвиква нова и нова вълна от коментари от лоши по лоши

# 491
Дани-Спартак залсужаваше да спечели - направо разби Филип на финала. А и Филип сам си избра Нина.
Може би сме гледали различно предаване, защото разбиване нямаше.
Метни един поглед на форумната анкета и толкова със заслужаването му. Натежаха везните, че ще удобния готвач на Ангелов
Абсолютно....последната битка не беше мерене на готварски способности......беше мерене по надвикване .....и понеже Дани "строи" по бързо отбора издадоха по бързо ястията, което не значи, че ястията са били по вкусни......по изискани или по добре плейтнати.......... Филип с присъщия му френски стил не се отпусна да вика и да връща ястия, стараеше се да направи доста работи сам, защото знае, че в кухнята която готви неговия отбор, участник с неговата класа няма! Simple Smile
Дани както винаги показа, че е дисциплиниран изпълнител, леко грубоват и с пълна липса на въображение! Но пък точно такъ казармен войник му трябва на Ангелов, безприкословно да изпълнява менютата му, под натиска на силна преса!

# 492
Защо да е отделно? Не е проблемът, че е казала нещо. Проблемът е какво е казала/написала. Нямам нищо против да излезе и да се защити, но да го направи интелигентно, без да слиза на нивото на някои от пишещите (защото имаше наистина отвратителни коментари за нея, за външния ѝ вид). Образът, който видяхме в предаването, е направо благоуханно цвете в сравнение с това, което виждаме във ФБ след излизането ѝ. И ако в HK можеше да се говори за монтаж, нагласени видеа и т.н., вихренето ѝ в социалната мрежа определено не е сценарий - защото не вярвам някой да ѝ режисира и диктува постовете.

# 493
Тук обаче продължавате дискусията и то точно тези, които сме упоменати...

Та да не остана и аз по назад, ще се включа само с това, че да им чета мръсните постове, обиди и квалифции е под нивото ми.

К'вото било, било... И характерно по български след като приключи нещо, в случая формат всеки държи да си урежда сметки и да търси справедливост.
Нека всеки се излага според възможностите си.

# 494
Дани-Спартак залсужаваше да спечели - направо разби Филип на финала. А и Филип сам си избра Нина.
Може би сме гледали различно предаване, защото разбиване нямаше.
Дани както винаги показа, че е дисциплиниран изпълнител, леко грубоват и с пълна липса на въображение!
Дисциплината е основно качество във всяка бъзооборотна работа - а рецептата на Дани Спартак далеч не беше проста (туршия от ябълки имаше ?!). Филип знаеше също токлова добре какво ще представлява състезанието, но не си прецени възмоностите. Освен това започна първи да избира при избора на учасници в отборита му - всичко беше на негова страна, но се провали, заради високото си самочуствие и лисата си на дисциплина и лидески качества.

Общи условия

Активация на акаунт