Любители на Котки - Тема 122

• 62 976
  • 752
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Майя, а да залепиш велкро на винкела (с някакво лепило) и за него мрежа?

# 196
  • София
Майя, не слагаш дървена дограма, а правиш рамка, която да пасне в отвора на твоята. Хваща се с два винта за металната каса и се сваля на зима.

# 197
Малко не по темата ама който си трие писмата в сайта е така.
Благодарности на дамата, която предложи помощ на хората от предходен мой пост Simple Smile Алекс й е звънял за да й благодари лично, но уви, не е вдигнала.
Хората били адски щастливи от паричките. Купили са си кайма и хубаво сирене, емоцията била огромна! Благодаря от тяхно име,и от името на Алекс, който се занимава с котките им! Heart

А сега и да се оплача ... Бях споменала, че раборя в зоомагазин. Днес попадам на пост на една дама от моя град, че собственик на такъв магазин 'подарил' две котета на деца с думите 'Ако не ги искате ще ги изхвърля'. Е, кажете ми, нормално ли е това? Аз ли съм наивна като мисля, че това е работа за хора, обичащи животните? Явно да ... Ядосана съм, потресена съм и ще се постарая такава антиреклама да му направя пък дано му замине мижавия бизнес Rage

И за да не съм съвсем в разрез с темата, ето една снимка как спят моите девойки докато кака работи Grinning Извинявам се за качеството ама батко им толкова си може с камерата на телефона, хихихи.

# 198
  • София
Зизу, всичко си е по темата според мен, а писанчетата са прелест! Blue Heart
Наша Елза вече съвсем се окопити и започна да го раздава господарка на дома. Да не посмее човек да й противоречи направо. Laughing Сутринта се беше излегнала на теракота в коридора за по-хладно и се подпряла на кухненската врата. А аз се приготвях за работа и спешно трябваше да пия кафе. Но Елза не иска да помръдне и аз няма как да отворя вратата. В крайна сметка бавно и внимателно отворих като с вратата приплъзвах котето по плочките. А тя така ми се ядоса, че после докато излезна от вкъщи все ми скачаше настрани с гърбица и извита опашка. И още повече се ядосваше като й се смея, вместо да се респектирам а от заплахата й. Laughing
Много гальовна става. Не позволява да я гушкаме, но все ни кани да я галим, а даже понякога позволява и целувки. Purple Heart

# 199
Моите са гальовни само когато решат. Най-често като искат да ги чеша, че и се наместват къде точно да чеша Joy

# 200
  • София
Хахахаха, ми ще се наместват, много ясно. Ти като не се досещаш по телепатичен път къде им е драго в момента. Laughing
Моята 4-годишна дъщеря е същата. Обожава някой да я гъделичка. Сяда до мен например и нарежда" "Мамо, гъделичкай ми ръката/корема/врата" и т.н. където й е щукнало в момента, че иска да я гъделичкам.

# 201
  • София
Майя, а да залепиш велкро на винкела (с някакво лепило) и за него мрежа?
Hug Много благодаря за идеята. И с велкро нещо ми се върти в главата, ама това мойто скача по мен, а днес нещо не ми е ден и хич не мога да мисля.

Майя, не слагаш дървена дограма, а правиш рамка, която да пасне в отвора на твоята. Хваща се с два винта за металната каса и се сваля на зима.
Hug Това ще е май. Благодаря!!!

_Зизy_, не се ядосвай! Ако не говорят глупости за някого, значи човека е умрял. Wink  Simple Smile
В тази връзка, всичко е нормално. bowuu

pandachina моя прави гърбица и напухена опашка когато е каталясал от игра, ама аз продължавам да го разигравам. Не се бях сещала,че ме плаши с този си вид. Joy

# 202
Ама как да не се ядосвам ... Дал двете котета на деца, които очевидно не могат да ги гледат ... Те пък им направили къщичка от кашонче, събрали стотинки за пауч, а някаква баба изхвърлила всичко, което скрили под един храст, и тръгнала да ги гони от собствения им квартал.
Що за хора има в тоя град не знам!

# 203
  • София
Ама как да не се ядосвам ... Дал двете котета на деца, които очевидно не могат да ги гледат ... Те пък им направили къщичка от кашонче, събрали стотинки за пауч, а някаква баба изхвърлила всичко, което скрили под един храст, и тръгнала да ги гони от собствения им квартал.
Що за хора има в тоя град не знам!

Извинявай! Не съм те разбрала. Embarassed
Не само в твоя град, навсякъде има лоши хора. Като плевелите са-таман "изкорениш" едни, появяват се други.

# 204
Здравейте, момичета. Старият ми акаунт е деактивиран, защото не дадох съгласие за GDPR нещата. Поукротих се вече с паразитите и бълхите. Надявам се да са изчистени вече и скоро ще ги обезпаразитим отново. Вече се гушкаме, катерят се по леглата и няма грижи.

Обаче ми е много, много криво, че вероятността някой да ги вземе двете е много малка Cry Cry Cry

Последна редакция: чт, 14 юни 2018, 19:13 от Better Than Me

# 205
Леле какви сладурчета са😘. Мисля, че бързо ще си намерят стопани.

# 206
gabidi, наистина са сладурковци. Опасявам се обаче, че няма да има желаещи да вземат двете заедно. Ужасно посърнала съм и ми се къса сърцето.Милите ми душички.

# 207
Първото страшно прилича на Ая. Понеже я прибрахме вече като голяма котка си представям, че такава е била като малко коте😉

# 208
  • София
Споделих. Много са сладки. Heart Eyes Heart Eyes
Особено женското. Heart Eyes
Стискам палци за осиновяването. Ама ти как ще се разделиш с тях?

# 209
Майя, благодаря за споделянето. Не знам как ще се разделим като настъпи моментът. Предполагам, че ще е много тежко. Според вас, каква е вероятността да ги вземат двете заедно? Blush

Общи условия

Активация на акаунт