Лятна на Мамите от ИБ

• 48 209
  • 578
  •   1
Отговори
# 135
  • Лондон/Пловдив
Момичета не е шега алергията към пчели и оси , моя мъж на ръце са го носили до болницата задушавал се е . Има алергия и в колата имаме нещо противоалергично ( незнам какво е , но е течно и се инжектира ,,дори незнам къде в крак или ръка)
Малкия е хапан и големия и той , д чукна не са проявили алергия , но всеки един човек може да отключи . Малкия 2 оси го боцнаха на село преди 2-3 години , големия 1 път пчела и веднъж оса . Но по принцип първия път казват не се показва ако има алергия .

# 136
  • shumen
Поспаланче,оо,ако бях на теб и аз така щях да постъпя.Ще прави нещо през главата ми,ама ще види дете друг път.

# 137
  • В къщурката на хълма на феите
Има алергия и в колата имаме нещо противоалергично ( незнам какво е , но е течно и се инжектира ,,дори незнам къде в крак или ръка)
в какъвто и мускул да го забиеш няма да сбъркаш, пази боже да не се налага .. най-бързо се усвоява в корема, ама когато си в паника, там лично не препоръчвам да се опитваш да слагаш ..

Месечко просто благодари на господ, че не знаеш какво е да мъкнеш постоянно лекарства с теб .. и на мен ми се иска да съм като теб, но така се случи ..

# 138
  • Варна
Мец,
абсолютно наясно съм, че има ситуации и състояния, които налагат мъкнене на лекарства и изобщо не коментирам тях, грешно си ме разбрала. Или аз не съм разбрала правилно, останах с впечатление, че някои майки носят превантивно противоалергични, адреналини и т.н. без наличие на доказана алергия, това ме зачуди. Може и да не съм разбрала, не водя здравни картони на децата в темата и не знам кой има алергии към пчели и кой не.

# 139
  • Варна
Месечинке,  алергиите често са наследствени и при положение,  че майка ми е силно алергична,  предпочитам да съм застрахована и да си нося адреналина с мен,  да не говорим,  че Атанас такива спазми ми е правил,  че дъхът ми е спирал....  По-добре да нося излишни лекарства,  отколкото да си скубя косите после.
В  нашия Лидъл явно все изпускам нещата,  почти никога няма размери нито за Атанас,  нито за мен.
Поспалнче,  много добре те разбирам....  Ще кажеш,  че нарочно постъпват олигофренската тия баби 😠

# 140
  • NE
Аз тъкмо се успокоих и на нова сметка се ядосах. Вчера писах, че минало добре в градината. Госпожата се постара. Усмихна ми се разбиращо, че имам причина да искам да се отнасят наравно с моето дете. Дотук добре.
Тази сутрин ми се обажда съседката, че нейното дете било хленчело повече и да не събуди Вилизар го пратили в другата група. Следва скандал между учителката с която имам търкания, госпожата която се оправя с Вилито и дадената майка. Запитана бях защо моето дете било приспано, а другото било изгонено да спи в другата група. Ами сега? Очевидно е че са абсолютно селски номера това. Явно тази с която се скарах, ходи и клеветници с моето дете и това не ми харесва.

# 141
  • Варна
Цветенце, искай да се направи родителска среща, на която да присъства и директора по възможност. Така ще имаш възможност да обясниш на всички родители за какво става въпрос и да се разбере, че проблемът е в госпожата и липсата на желание и подход от нейна страна. Всяко дете има равни права! Аман от злобни хорица с комплекси!

# 142
  • В къщурката на хълма на феите
вввввввввввввввъъъъъъъъъъъъйййй като я стигна тази и ще й натъпча всичките интриги в г*за ..

# 143
  • NE
Усил, усул зад гърба ми защото от казаното нямаше да разбера нищо защото майката реши да ми кажи. Аман от селски номера. Детето няма право да страда защото някой е решил да го нарочи.

# 144
  • Лондон/Пловдив
Баси селската пъчка , Цвете ти хич не Се оставяш и си знаеш правата . Най добре искай от директорката среща с въпросната учителка в директорката стая

# 145
  • В сърцето на любимия човек
Егати интригантката!!!
Аз подкрепям идеята за родителска среща в присъствието на директорката - така другите родители ще са предупредени за опитите за интриги на въпросната учителка.

# 146
  • NE
Тая директорка няма да си вкара главата във филм с родителска среща. Твърде хитра е.
Новото е че спи, но след 40 минути ставал и крещял. Давали му пъзел, конструктор да се занимава, но отказвал. На въпрос дали търси мен, не знаели. Честно ако оцелеем в това, ще си докарам най-малко нервна криза. Баси злото дете дето съм родила.

# 147
  • shumen
Цвете,и аз съм за родителска среща.Не може да страда детето,заради другите.
Дени също имаше период,в който не спеше или ако заспеше се събуждаше след час най-много,но гледаха да го занимават нещо,за да не събужда другите деца.Два-три пъти едната госпожа се опита да ми казва,че пречел и дори единия път ми се обади да си го взема,но и казах,че съм на работа и няма как да стане и повече не посмя.Сега пък съм в дилема кога ги вземат тия деца,че като отида между 5.15 и 5.30 вечер е сам и вече госпожите подскачат.Снощи дори се опита да ми намекне,че е последен госпожата в 5.30 и да не би да сме го забравили се притеснила уж,но и напомних най-любезно,че работя и няма как да прелетя до градината преди този час.Тази вечер пък детето ме пита,защо съм го взела късно и като го питах защо ме пита и кой му е казал,че е късно ми каза,ами госпожата.Ако продължават мисля да ги питам те с какво работно време са и кое значи късно според тях и да видим какъв отговор ще получа.

# 148
  • Бургас
Чак пък зло.......според мен вика , за да привлече внимание или те преувеличават...и в двата случая си е техен проблем и отговорност. Като са учили педагогика, да не са дремали......то така екато всеки с диплома по педагогика, си мисли.че става за работа с деца. Но тояа друга тема. Не си го слагай на сърце, детето ри не е проблема, тяхната некадърност е.

# 149
  • NE
Ще стискам зъби. Все ще свикне. Мен ми е защото дръпва много с думичките. Сега учи марките автомобили, а аз покрай тях вкарвам и да създава въпроси. Той опитва, но не винаги му се получава. Квото и да е, трябва да го бутам нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт