Не мога всеки ден все картофено да давам...Изобщо нищо май не и се услажда чак толкова. Плодовите ги яде, но пак не изяжда цяло Освен това нещо е подсечена на първите гънки горе на крачетата. Червено е и не минава... Днес намазах с бейби тан да видим. До сега мазах с един специално приготвен крем, но не мина. За първи път се зачервява така

Bistra_D браво, че дечицата са се оправили
Много е лошо да боледуватBON_TONI лелее какъв хищник си имаш! Пробвай със силиконовите зърна, но май не е много удобно с тях..
Telma не се притеснявай за очето, май тази операция е съвсем малка..само пробиват слъзното каналче. Поне из форума това съм чела. Може да пуснеш тема в здравния форум и да питаш кога са направили другите майчета операцията

lika браво на твоето послушно Алексче! Ама той вече и по прегледи с мама
А иначе аз не съм много "за" промивките, защото нарушават естествената среда на влагалището. Имаше някакви глобули с млечно-кисели бактерии за възстановяването и - Вагизан. Може да си слагаш, определено не вредят, само биха помогнали

Първата е следващия месец,насрочиха ми дата.Най се притеснявам за детенце,няколко дни ще сме разделени. 
Поздрави от нас
на гадно! Ама нищо и няма
Не се предавай
През цялото време ако е на кеф крещи и си се кефи на гласа, а ако е кисела мрънка и плаче 

. Инструктирах таткото как да я размрази, как да я затопли, приготвих шише. Обаче се обажда след два часа (22ч) и заявява, че Криско плаче безутешно и не иска да пие от шишето , камо ли да спи... И мама хоп-такси и в къщи.
и
. 

!