Не бяхте ли и вие като нас с алергия към белтъка? Ако е така,значи ядете безмлечни храни,а в тях поради тази причина задължително се слага от АМ-то,следователно пропускате млечно хранене,което не е препоръчително до годинката!

Точно с пуешко започнах.После телешко,пилешко и сега заешко.Честно да ви кажа направо и давам да се наяде,а не го въвеждам малко по малко
! Миличкото ми послушно човече, все едно разбираше, че трябва да е кротък и през цялото време, по кабинетите беше спокоен и раздаваше усмивки! Е, малко ми е неудобно, че се наложи да гледа майка си, в не особено прилична поза, но ... нямаше друг начин! Гинеколожката ме "зарадва", че докато кърмя, не е препоръчително да провеждам никакво друго лечение с каквото и да било, освен с Полижинакс и това и ми изписа. Насрочи ми да отида отново на преглед, вече за по-сериозно лечение, когато спра да кърмя, а дотогава промивки, и туй то. Радвам се, че поне ми прегледа операцията и каза, че е зараснала изключително добре, а за другото - ще изчакам да ми спре /щото отгоре на всичкото, по време на прегледа, взех че и цъфнах/ и ще гледам да отида и при друг на преглед!

. 
Ама кво се чудя те ваште деца си спят по цяла нощ а не като малка Вяра-все едно е ден и не си пропуска манджата през 2-3 часа 
благодаря ти за съпричасността
Исках да ти кажа и за гъбите - много гадно е тва нещо,дано бързо се махнат. На мен през бременността ми се появиха и през 3-те триместъра проведохме лечени с Гиналгин и Полижинакс - тогава много не усещах подобрение честно казано,но след като родих просто флората и фауната там долу май доста се нормализира.Бих казал че се чуствам по комфортно дори и откгато не бях бременна.МНого се чудя дали има някаква връзка между събитията 
Да му купиш нещо не детето като компенсация 

Ето нещо за развличане и оправяне на настроението 

При храненето преди ъснтака ме ухапа,че ми пусна кръв на едната гърда
И не пуска аз уж внимателно се опитах да я издърпам ,ама той ме гледа умно и не пуска.Ама как ме заболя,направо
.Днес сутринта си хареса пък другата и си я дъвче като биберон а не мисли ,че мен ме боли
.Татито обеща да ми купи силиконови накрайничи за кърмене та ако някой е ползвал кажете вършат ли работа или да стискам зъби и да кърмя ,а пък после да си ближа раните
.
.
Иначе как си мила ходи ли пак на лекар какво казаха,ще има ли операция?Ако си го споменала и съм го пропуснала извини ме.
Дори в събота ходихме всички в Търговище (първото по-дълго пътуване с кола на Александър). Ние с мъжот тропнахме хорце на една с9ватба, а дечица се радваха на грижите сна баба си.
Радвам се на всички вас, които сте напред с материала.
Препоръчани теми