ЯНУАРЧЕТА мънички,скоро зъбчета ще имат всички!

• 14 220
  • 280
  •   1
Отговори
# 150
Аз пюретата не ги разреждам с АМ, защото и без това са доста редички.

Не бяхте ли и вие като нас с алергия към белтъка? Ако е така,значи ядете безмлечни храни,а в тях поради тази причина задължително се слага от АМ-то,следователно пропускате млечно хранене,което не е препоръчително до годинката!  Shocked

Току що в "Здравословно"....

boo  smile3555

# 151
  • София/Овча купел 2
                     niunia кефя се на бебка как всичко и се услажда,дано и ние сме така.И аз ги гледах Хаме пюретата,ама на нас такива вкуснотий са ни забранени.. Confused А пуешко даваш ли,аз като стане време с него ще започна месата(то не че са 10 вида де) Laughing  АМ-АМ имам два вида в нас,но не смея заради тая лимонена киселина,нещо ми е съмнителна.Питах тук,май никой не знае повече по въпроса.  33uu

GrinningТочно с пуешко започнах.После телешко,пилешко и сега заешко.Честно да ви кажа направо и давам да се наяде,а не го въвеждам малко по малко Embarassed.Само за първи път като дадох месо беше 2-3 лъжички.

# 152
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Здравейте, момичета и сладки бебчета!
Първо да честитя мини 5месечният рожден ден на Ерик на Деси, и на Ели и Ники на Мишленце! Да са ви живи и здравички милите сладки душици, и много да слушкат!
Благодаря ви за подкрепата! Проблема при мен си стои и както изглежда ще си го търпя още време. Вчера, както ви казах сутринта нямах късмет с лекарите и следобяд се наложи да отида отново.Много ми беше притеснено, защото нямаше на кого да оставя Алекс и се наложи да отида с него! Голяма атракция бяхме  Joy ! Миличкото ми послушно човече, все едно разбираше, че трябва да е кротък и през цялото време, по кабинетите беше спокоен и раздаваше усмивки! Е, малко ми е неудобно, че се наложи да гледа майка си, в не особено прилична поза, но ... нямаше друг начин! Гинеколожката ме "зарадва", че докато кърмя, не е препоръчително да провеждам никакво друго лечение с каквото и да било, освен с Полижинакс и това и ми изписа. Насрочи ми да отида отново на преглед, вече за по-сериозно лечение, когато спра да кърмя, а дотогава промивки, и туй то. Радвам се, че поне ми прегледа операцията и каза, че е зараснала изключително добре, а за другото - ще изчакам да ми спре /щото отгоре на всичкото, по време на прегледа, взех че и цъфнах/ и ще гледам да отида и при друг на преглед!
Иначе при нас нищо ново. Алекс се бори с пюренцата и за сега много му се услаждат, но все пак сме само на плодови за сега, ще видим как ще е със зеленчуковите, като им дойде времето! От два дни се е научил много успешно да плюе - още със събуждането държи да ми се покаже колко е добър - много е сладък!
BON_TONI - и Алекс си търка много силно очите, но предимно като му се спи! Иначе се случва да го прави и когато нещо го дразни - прах, силна светлина или нещо друго! Ако, продължава да има дразнене и не откриеш причината, най добре посетете педито! Дано, не е нещо сериозно и бързо да отшумява!
Телмичка - дано наистина ви се размине сондирането, а ако не - да мине безболезнено и успешно!
niunia - да и имам апетита на Мимито! Пу-пу! Дано все така да си папка, че да е за пример на другите малчовци!
Хайде, стига толкова от мен за сега, че много дълго стана! Извинявам се за многословността! Целувки и гушки на всички, и лека и спокойна нощ! И, малката Вяра, да даде на мама тази нощ да се наспи, че да има сили да изкарва парички!

# 153
Девойки да ви питам!
Аз от една седмица давам на моята госпожица ябълка и морков само на обяд.
Кашите и зеленчуковите пюрета кога трябва да се дават?
Благодаря ви предварително..... Grinning

# 154
  • там където ме зове сърцето!!!
Ей, наистина стреляш, а аз ааха да коментирам... Joy rotfImbo
niunia, браво на тоето послушно детенце пу-пу-пу! Hug
BON_TONI, и Калоян си търка очичките като му се спи!От два дни е прибавил към ритуала за заспиване и въртене и на главичката на ляво -надясно -много е сладък! Hug

# 155
Ние вече знаеме де се обръщаме по корем и  като чуеме каката да пее да се пробваме да повтаряме цялата къща кънти от оперните ми певици живи и здрави да са ми ма утре ще си купя тапи за ушите.

# 156
  • София/Овча купел 2
Ние вече знаеме де се обръщаме по корем и  като чуеме каката да пее да се пробваме да повтаряме цялата къща кънти от оперните ми певици живи и здрави да са ми ма утре ще си купя тапи за ушите.
smile3532 tooth hahaha Да са ти живи и здрави!

# 157
Честит мини рожден ден на малките бебшори newsm67  ura

Малеееей, само аз ли останах да захранвам на 6-7 месеца...

Нема страшно, и ний сме с вас. Mr. Green И аз ще захранвам при 5 навършени и малко отгоре.
Мирата вече проявява интерес към нашата храна, ама мисля още да изчакам.

Да се пофукам, искаме да сядаме и се изправяме много лесно с помощ от мама.
Аз обаче не я оставям, ами я слагам отново да лежи и ето тук започва рева. Laughing
Гледаме телевизия легнали на пода и подпряни на ръце, пък ако ни направят барикада от възглавници, тактически се отместваме настрани. Mr. Green

Защо замразяваната кърма мирише неприятно? newsm78

Това пък е нещо ново. И аз съм замразявала и после сме я използвали и на нищо не ми е миришела.

Лика, какво стана бе човек? Де ги фана тия гадини? (Ако си писала вече кажи, щото па ше се изложа....)

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 01:18 от doritt

# 158
  • Пловдив
casiopea , Telma, благодаря ви! Явно ще варя плодовете, колкото и да не ми се иска...

lika
, браво на Алекс! Той е разбрано дете  Laughing. А ти бързо бързо да изтребеш гадините! #2gunfire
И аз утре съм на гинеколог, за първи път след раждането Embarassed. А днес бяхме тримата на зъболекар  Grinning .

Защо замразяваната кърма мирише неприятно? newsm78

doritt , браво на Мирабел! smile3501

# 159
Добро утро!
Тъкмо да кажа че съм първа за днес ама не.......
Дорит,Гушанка.Нюня вие на спите ли бе милички smile3555 Ама кво се чудя те ваште деца си спят по цяла нощ а не като малка Вяра-все едно е ден и не си пропуска манджата през 2-3 часа eat
Лика,аз и казах на малката какво си заръчала,ама то слуша ли Grinning благодаря ти за съпричасността  bouquet Исках да ти кажа и за гъбите - много гадно е тва нещо,дано бързо се махнат. На мен през бременността ми се появиха и през 3-те триместъра проведохме лечени с Гиналгин и Полижинакс - тогава много не усещах подобрение честно казано,но след като родих просто флората и фауната там долу май доста се нормализира.Бих казал че се чуствам по комфортно дори и откгато не бях бременна.МНого се чудя дали има някаква връзка между събитията newsm12
Брво на Алекс че много е слушкал мама smile3501 Да му купиш нещо не детето като компенсация newsm51
И аз не съм забелязала замразената кърма да мирише лошо,а често я употребяваме smile3521
Еххаа браво на певиците,да са ти живи и здрави dancing
Хубав ден на всички! love001
При нас май пак ще има наводнения и бедствени положения smile3511

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 10:03 от Des29

# 160
Добро утро и от мен  Laughing, то добър ден си станало де.
Тази нощ и Бояна на трапезата 3 пъти  Shocked четвъртия в 7.30 и сега още кърти  Laughing

Благодаря ви милички за подкрепата и аз се моля да се оправи очето, но нещо се е закучила работата.

Gushanka абе и аз четох, че миришела, но не съм размразявала все още. Обаче прочетох, че си я хапват и миризлива  Laughing
И аз бях скоро на зъболекар и съм много доволна, че нямам нито един нов кариес  Party

# 161
Как сте в това дъждовно и мрачно време?  buria Ето нещо за развличане и оправяне на настроението Listen

http://www.youtube.com/watch?v=vS10iEz3aV4&search=Evolution%20of%20Dance

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 11:51 от БОДЛИВАТА

# 162
  • София
Здравейте момичета Hug
Моя син вчера реши ,че е канибал и реши да изяде майка си smile3508 eatПри храненето преди ъснтака ме ухапа,че ми пусна кръв на едната гърда Sick #CrazyИ не пуска аз уж внимателно се опитах да я издърпам ,ама той ме гледа умно и не пуска.Ама как ме заболя,направо smile3514.Днес сутринта си хареса пък другата и си я дъвче като биберон а не мисли ,че мен ме боли smile3511.Татито обеща да ми купи силиконови накрайничи за кърмене та ако някой е ползвал кажете вършат ли работа или да стискам зъби и да кърмя ,а пък после да си ближа раните #Silly #Shocked Tired Face smile3556.
Бодливата много мерси за инфото, smile3529.
 newsm51Иначе как си мила ходи ли пак на лекар какво казаха,ще има ли операция?Ако си го споменала и съм го пропуснала извини ме.
Айде много целувки от нас отивам да видя дали канибалчето спи.

# 163
  • Варна
ЧЕСТИТ МИНИ РОЖДЕН ДЕН НА ВИКТОР НА EMMY!!!
Здравейте вече и от нас! Ох, да се похваля, че вече всички болести минаха и двамцата ми герои са добре!!! newsm10 Дори в събота ходихме всички в Търговище (първото по-дълго пътуване с кола на Александър). Ние с мъжот тропнахме хорце на една с9ватба, а дечица се радваха на грижите сна баба си.  newsm48
Ние още не се обръщаме, но не се притеснявам (много). newsm78 Радвам се на всички вас, които сте напред с материала.
Gushanka, да изчакам ли да спра с кърменето и тогава да ходя на зъболекар или това няма значение?
BON_TONI, дано бебчо помисли над поведението си и го преосмисли!
Поздрави на всички!

# 164
БОДЛИВАТА - мерси, направо ми оправи настроението, че оттози дъжд ми е едно мрачно. А по отношение за пюретата, педиатърката каза,че щом са за алергични деца не е необходимо да ги разреждам с АМ, но понеже 1 пюре не му стига на моя лакомник го дохранвам с 60 мл. АМ
Пожелавам на всички приятен ден Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт