ЯНУАРЧЕТА мънички,скоро зъбчета ще имат всички!

• 14 195
  • 280
  •   1
Отговори
# 90
Сол и аз мисля че нямат.Но всички говорите за тия Овко ще взема и аз едно накрая да видим  Mr. Green

# 91
Привет на всички мами и бебешори

Нека и ние да се представим мама и бебе Натали родена на 06.01.2006г. Милички опитвам се да ви чета редовно, когато имам време.
Честити нови зъбчета на всички бебоци, ние такива още нямаме, а що се отнася за храненето изцяло сме на кърма + пюрета по няколко лъжички.
Искам специално да поздравя Kleo с протеста от 1 юни Peace

Много гушки на бебоците от нас Hug

# 92
  • София/Овча купел 2
,Stefania_.
Дано ти е приятно сред нас.Можеш да качиш снимки в албумчето,да ви видим Wink.

# 93
Stefania_  добре дошла Wink
Аз все ви чета, ама нещо не намирам какво интересно да пиша  Confused То при нас все едно и също...
За пюретата - и мен на Ганчев са ми отврат, сега давам на Хип, но ще пробвам и други. А кашите се дават най-вече заради желязото. Поне аз заради това ги давам, защото децата растат и имат нужда от повече желязо, а за месо мисля че е рано... Wink
При нас е много променливо времето днес. Излязохме - заваля, прибрахме се - пекна. После пък една буря, направо страх ме хвана  Tired
Зъбчета още нямаме. Все поглеждам с надежда, но не  Naughty
Честито на всички озъбили се бебешори Wink

# 94
Здравейте девойки и от мен!
И аз съм горда Януарка на сладка Александра - родена на 24.01.2006
От няколко дена давам пюренце и е много доволна, всичко което и се мушне в устата е хубаво Grinning Grinning
Обикновено пиша в дира, но Клео много ви хвали и реших и че тук мога да намеря добри сродни души Party

# 95
  • София/Овча купел 2
Nasinda!

Ние си имаме вече любима играчка.Мария си е хареса една дрънкалка и като и я вземеш настава голяма караница.Даже си беше заспала с нея Crazy.Вие имате ли?
А вашите бебчета смеят ли се като ги целувате по коремчето?Тя направо се скъсква от хилеж Joy,така сладко се смее с глас.Но гледам да не го правя продължително,че знам че не е хубаво да се смее толкова насила.

Сега да ви се оплача.Имам явно сенна хрема и постоянно ме сърби носът,кихам и прихам.Някакъв кошмар е просто.Дано скоро да свърши.

# 96
Здравейте момичета Hug Извинявайте че не писах толкова време, ама покрай тоя протест просто подлудях #Crazy
Конче - бяхме при Милен Цветков - аз , Инето и Бу, на другата сутрин бяхме в сутрешния блок на БТВ при Ани Цолова, Mishlentze беше в Канал 1 , а имаше и пряка връзка с протеста по Нова.
Момичета, благодаря ви за подкрепата и за комплиментите  bouquet
Gushanka, Zai4e, BODLIVATA - благодаря за участието Hug
Имаше страшно добър отзвук в медиите, не знам какво сте гледали по Канал1 бяхме 1-ва новина във вечерните новини, а в обедните ни даваха наживо. Бях доста разочарована от малкия брой майки, които дойдоха Rolling Eyes, честно да ви кажа по едно време журналистите с операторите бяха повече от нас Embarassed
Със сигурност ще има продължение , защото не ми се вярва да постигнем нещо само с този, много ви моля включете се другия път, защото никой няма да ни обърне внимание ,ако си протестираме там 20 майки пред парламента Praynig И да знаете че електронната подписка е активна, разпространявайте я, на който още не сте се сетили
Stefania - добре дошла  bouquet Мерси за поздравленията
Nasinda , добре дошла  и ти Hug
Lika никакъв проблем за Clotrimazola, мажи се спокойно, аз от Bivacin - а дето се пръсках с него заради шевовете бях хванал гъбички и се мажех с Clotrimazola, той е локален препарат, плюс това външен, никакъв проблем Peace
Честито за зъбчетата, като отворихме тема с такова заглавия и гледайте какво става Mr. Green
За захранването, ние продължаваме да си папаме само цица Mr. Green и вода не пием

# 97
Yanica, забравих относно захранването, мисля на навършени 6, то дори на оризовата каша , с която мисля да почна си пише така, че е най- добре. А затова че е изял толкова малко предполагам че е от шишето, аз първите пъти като му оставях да го хранят от шише голям зор са видели докато го нахранят, ама сега миналта седмица като тичх напред назад и бях зарязала горкото дете, да видиш как беше ял, къде ще ходи Mr. Green

# 98
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Nasinda ,  Stefania_
Добре дошли и дано да ви е приятно сред нас!
Много ми е приятно, като има нови попълнения от мамчета със сладките си бебчета, в редиците ни!

Честити зъбчета на всички, вече зъбати бебчета! И, аз като пеперудка, все преглеждам, но още нямаме зъбче!

Клео - благодаря, миличка! Ще се преборя някак! А, за другото знаеш - няма нужда пак да пиша! Да нацелуваш адашчето!

За пюретата - в интерес на истината, нали няколко пъти пробвах Алекс дали е готов за захранване, та си похапнах и аз някое и друго бурканче, и да си призная това на Ганчев хич не ми се понрави! Виж Хип и Нестле си ги хапнах с голям кеф! А, за тези Овко, за които говорите - кажете къде ги има, какъв грамаж и на какви цени са? А, случайно да има сайт, където да ги видя?  
niunia - ние за сега си нямаме любима играчка! А, за това да ли се смее, като го закачам по коремчето - различно, понякога се смее, но явно има силен гъдел, защото както се смее, често го обръща на плач!

Алек вече, трета вечер е ужасно неспокоен! До преди малко рева с пълна сила! Заспива си спокойно, но се събужда, и реве, видимо от болка! Предполагам, че зъбките за причината! Иначе е добре, от вчера се е научил да цвърчи и ни проглушава ушите на всички - цвърка като някое малко мишле, но с пъти по силно! Голяма е забава!
Времето и при нас беше много променливо, и цял ден сме си бяхме в къщи.
Айде, лека нощ на всички мами и сладки бебчета! Целувкииии!!!

# 99
Привет момичета и сладки бебурковци Hug
Аз от много учене едвам успявам да обърна малко внимание на бебурко Sad по цял ден в университета, после на компа да пиша протоколи. ходя недоспала цяла седмица Crazy
Клео, браво и от мен  bouquet
Мишленце, и на теб, миличка  bouquet много съжалявам само че бее много заета и неможахме да се запознаем и поговорим. Аз доста набързичко минах, но пък си доведох опашка от тати и свеки Mr. Green
Ние вече папкаме много добре. Научи се с лъжичката и вече гълта всичко. Вече въведохме оризова каша, ябълка, морков и тиквичка. Всичко е домашно приготвено, и аз си хапвам понякога. Оризчето много ме кефи, а Никола най-харесва ябълката и тиквичката. Моркова на пюре не го прие, но сокче пийва по 1-2 лъжички. Сега предстои картофчето Mr. Green а я да ви питам, к'ъф е тоя сладък картоф и г'де вирее това чудо newsm78 моля не ми се смейте на невежеството Praynig
ох, аз от интервюто още нямам резултат, ама утре ще звъня аз пък квото ще да става Crossing Arms
хайде, много гуш от нас и цунки на бонбоните Hug

п.п. забравих да ви се похваля - мама достойно удържа фронта с цеденето в университета и за сега не се е налагало да даваме адапте bowuu дано така да е и да няма проблеми Praynig единствено малко ме болят гърдите, ама си мисля че е щот не успявам съвсем до край да ги изцедя през деня newsm78

# 100
Привет мами дълго се чудех дали да се впиша и при вас и благодарение на Деси се реших най-накрая.
Аз съм майката на Самира-2004-02-03 и на Фатима-2006-01-24.
Ние също все още нямаме зъбета ,но честитиме на онези от вас  дето вече имат.
Все още караме само на кърма ,но сигурно от другият месец ще почнеме и със захранването в четвъртък сме на педиатър и тя ще ни даде инструкции как да продължаваме да се храниме.
В момента сме на антибиотик и сме много капризни та каката ревнува и на мен главата ми е пламнала ,но скоро и туй ще мине.
Аз рядко купувам пюрета предпочитам да си правя всичко сама така знам какво яде беба и не се притеснявам за нищо.
Лека вечер!  bouquet

# 101
здравейте и от нас
ние нямаме зъбчета ама яко ни сърбят венците.ние ядем от една седмица пюренца на Хип вчера реших да дам на Жу домашно приготвено,че да не свиква само с готови и не му хареса моето.ох толкова от мен,че малкия се събуди

# 102
makaui daniela,Nasinda и Stefania   welcome

А, за тези Овко, за които говорите - кажете къде ги има, какъв грамаж и на какви цени са? А, случайно да има сайт, където да ги видя? 

http://big.bg/modules/news03/article.php?storyid=2908

В Хит струват 0.99лв/190гр. Peace

Свеки ми донесе две Ам-Ам за проба,но съдържат лимонена киселина(за натрий нищо не пише),нали и двете ги има и в естествения състав на продовете и зеленчуците..? Знам за лимонената че е потенциален алерген,но сама по себе си всяка храна може да е алерген.. Thinking Прочетох каквото намерих с търсачката,ако някой има почвече инфо,моля да каже...Иначе са евтини,0.89 ст/190гр.за вкус не знам.

А кашите се дават най-вече заради желязото. Поне аз заради това ги давам, защото децата растат и имат нужда от повече желязо, а за месо мисля че е рано... Wink

bowuu Peace 
Ама аз не знам защо се задават все едни и същи въпроси,ей така да си намираме на приказка... Има толкова инфо,сори ама ако още някой попита за оризовата каша или за пишките,ще стрелям!  boo  Laughing

niunia смее се и зад ушенцата като я закачам,а напоследък изпада във възторг,като и взема ръчичките и с тях се погаля по лицето,малко тет а тет. Wink
Любима играчка не мога да кажа че има,но най-новата е един жълт Мечо Пух с червено елече и каца с мед,може би заради по-ярките цветове така ожесточено го прегръща и "говори" Simple Smile
Новото при нас е,че вече си смуче палеца на крака,издавайки странни звуци смесени с примляскване  Crazy

Да не забравя,честити нови събчета на бебоците,аз не случайно мислех за такова заглавие,малко да "побутна" събитието.. Wink

# 103
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
makaui daniela - добре дошла, мила! Двете ти куклички са големи бонбони! Да са ти живи и здрави!

БОДЛИВАТА - Ей, ама малката Дари, много гъвкава! Браво на красавицата! С нетърпение чакам и Алекс да се сгъне така - умирам да гледам бебчета в такава поза. Благодаря ти за инфото за пюренцата и за сайта!

А, моя багабонтин цяла сутрин пищи! Довечера сигурно ще трябва да карам всички да ми викат, че да ги чуя - така ми е опищял ущите! Ама пък е много сладък и се кефи на новите звуци!
Усмихната седмица на всички!  bouquet

# 104
  • Пловдив
Здравейте, мами и бебоци! Hug
makaui daniela , Nasinda , Stefania_, привет и  welcome !
lika , и аз имах като твоя проблем. И аз се лекувах през бременността. Сега не знам какво е положението. Не знам при вас как беше, но при нас лекуваха и таткото, защото и мъжете прихващали гъби, въпреки че нямат външни признаци. Затова може да си ги прихванала пак. Трябва да се лекувате едновременно. На клотримазола пише:"При необходимост от лечение на бременни или кърмещи жени, лекарят следва да прецени очакваната полза от лечението спрямо всеки възможен риск за плода или детето."
Според мен иди на лекар, за да ти предпише той лекарство. yes

Честито на всички бебоци с нови зъбчета!
newsm47

Ние също сме само на кърма, ще чакам Криско сам да ми подскаже кога е дошъл моментът да го  feeding.

Сега чета за захранването, голямо чудене пада коя схема да избера smile3506. Да замествам ли хранене, да не замествам ли.... С каша ли да започна, с пюре ли...Сутрин ли да му давам, вечер ли...Надявам се скоро да реша и да си направя план за действие Grinning.
Да питам- може би като реша да го захранвам, вече ще са излязли кайсиите. Мога ли да обеля плода ,да му махна костилката и да го пасирам - без да го варя. Т.е. да давам пресен плод ,а не пюре? newsm78 Все пак ще има повече витамини...

Новото при нас е,че вече си смуче палеца на крака,издавайки странни звуци смесени с примляскване  Crazy

newsm62 newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт